Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (12 Mobil) - 9 Masaüstü12 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32083209321032113212
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Ya hocam sizde abartmayın. Hadi Elif tamam, belki Kıbrıs'taki son bileti kapar, orayı hak ediyor diyebilirim ama Gökhan ne alaka ya?
  • Ben Anıl için hiçbir zaman Kıbrıs'ı hak ediyor, Adem'in yanına oturmalı gibi şeyler yazmadım.

Sen şişirmeyi de geçtin, başka bir boyuttasın
  • Gökhan'ın oyu yok malesef. Olanları da Erdi'ye yaptığı çıkışlar ile kastı. Son Berna ve Volkan olayından da yine biraz oy kasmıştır ama hepsi o kadar bence. Orada bir yarışmacının en son yapması gereken şey sessiz kalmak. En kötüsü o ama bence Gökhan özünde iyi bir insan, daha iyisini yapabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Sema geçmişte bir Nagihan örneği varken nasıl aynı duruma düşer anlamak mümkün değil. Demek ki iyi bir survivor izleyicisi değilmiş. Hakikatten iyi bir survivor izleyicisi olmak da önemli. Sema şu haliyle sadece mütevazı olabilseydi, ilhandan serhattan uzak dursaydı bence en sağlam survivor adayı olurdu zaten bir kadın şampiyon istiyor herkes.

Karakterin şampiyon olmadaki etkisi çok az eğer unisex oyunlarda erkekleri yenerse ki ben hiç zannetmiyorum o zaman şampiyon olur

Merve aydın all starda begüm ü yene yene istatistik kastı turabiı Hilmi ve hasan bireysel oyunlarda merveyi tokatladı hal böyle olunca da zaten berbat bir karakteri vardı finalde turabı gibi bir karektere kaybetti

Nagehan ise sadece hızlıydı beceri yoktu yüzme yoktu denge yoktu ama damlayı hep yeniyor Du ama sonda puzzle olduğunda hep kaybediyordu Atakan ve Serkan bireysel oyunlarda bunu tokatladı bununda karakterı iyi degildi ve bu da elendi

Semanın şampiyon olabilmesi için erkekleri yenmesi gerekiyor denge yüzme beceri oyunlarında eğer yenerse kimse onun karekterine bakmaz şampiyon yapar ama ben erkeklere karşı bununda çok bir şansı olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 12 Nisan 2017; 23:22:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhsan Tarkan k.bakma ama sen o koltukta İlhan'ı allayıp pullamak için oturuyorsun ki İlhan antipatiğini yukarıya çekesin de Adem atı alıp Üsküdar'ı geçmesin. Bunu da sana Acun yaptırıyor .Ne yapacaksın emir kulusun de mi sonuçta
  • Ya delireceğim. Ekstradaki İhsan hala diyor ki Adem İlhan tartışmasında uzattı diyor . Uzatacak tabi ki de eleştiriye açık değil adam. Adaletsizsin diyor Adem. Evet başkalarına benchten böğürme hakkını kendinde gören İlhan Adem'in yandan düşük tonla uyarılarda bulunmasına gelemiyor .Adem bu yüzden adaletsiz adamsın diyor. Bunun neresi uzatmak? Uzatan bal gibi de İlhandır.Delikanlılık mevzuundan giriyor, balık ağına getiriyor konuyu , sonra da cevabını alıyor zaten. Adam sinirden ayağını kırdı biri bile yanına gidip adamı teselli etmiyor. Nasıl insan bunlar yahu.Geçmiş olsun demekle bitmez o iş .
  • Gokhan kıbrısa gıtmese bıle en azından berna ve volkandan sonra giderse ben yıne tatmın olurum.
  • Ben genel olarak Ademciyim ama Bernayıda çok ezdikleri için onuda destekliyorum. Ben düz adamım arkadaş mağdurun yanindayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berna'nın yalandan ağlamalarını fark edememen düz adam olduğunu gösteriyor zaten.

Bu Berna hayattaki en uzak durulması gereken, yapmacık ve sinsi insan tipidir. Kardeşi kardeşe küstürür, yuva yıkar ve mağduru oynar. Destekleyen kişileri hiç anlamıyorum, tek bir sms dahi almaması gerek ama nerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 12 Nisan 2017; 23:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

lüzum bi oyundu boş durmasınlar diye oyun oynattı.
    galiba haftaya 2 kişi daha girecek potaya o zaman eleme başlayacak. ondan sonraki haftalarda aynı şekilde devam edecek sadece aynı takım o hafta 2 dokunulmazlığı da kaybederse 4 değil 3 kişi çıkaracaklar. 4-4 yapıp herkesi potaya sokmasınlar diye.

o nasil olacak peki unluler adasi 4 e 4 2ye bolundu ser grubu 4x sabriye yazarsa pinarve acdemler 4x sema yazarsa ne olacak? yoksa pinar'a yine bos oy mu at dicek acun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Berna'nın yalandan ağlamalarını fark edememen düz adam olduğunu gösteriyor zaten.

Bu Berna hayattaki en uzak durulması gereken, yapmacık ve sinsi insan tipidir. Kardeşi kardeşe küstürür, yuva yıkar ve mağduru oynar. Destekleyen kişileri hiç anlamıyorum, tek bir sms dahi almaması gerek ama nerde..

Alakası yok, orada en tehlikeli kişiler Ogeday, Tuğce ve Burçak tır. Berna bunların yanında melaike kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Ben genel olarak Ademciyim ama Bernayıda çok ezdikleri için onuda destekliyorum. Ben düz adamım arkadaş mağdurun yanindayım.

Bende İlhancıyım gönüllÜLerdede BERNAYI DESTEKLİYORUM .
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Vallahi Gönüllülerde adam gibi adam 2 kişi var biri Erdiydi diğeri de Elif. Elif bana göre gayet survivor gibi ne zaman izlesem iş yapıyor bir ters hareketini yapmacıklığını görmedim. Performansı da iyi Kıbrısa kalır inşallah...

Matador reyizi nasıl unutursun hocam..

Gönüllerin şampiyonu eser reyiz #rip #matador
    Survivor 2017 | Final

Adam harbiden en içten adamdı krizide sevincinide ortada yaşıyordu birini sevmediğinde tak diye söylüyordu lafı dolandırmıyordu eser

Acun reytingini düşünseydi istese bu adama yemek verirdi. Tabi gerçekten açlıktan dolayı adadan ayrılmak istediyse ?

Takımlar çok denk kurulmuş gibiydi. Eser gidince iş bozuldu. Acun'da konseyde ekstradan hiçbir yarışmacıya bu konuda tolerans gösteremeyiz demişti.

Uyuşturucu falan değildir acun aptal değil o riski almaz büyük ihtimal eser rahat büyümüş rahatına düşkün adam kısmetse olurda bile kaç kere girip çıkmış kafası esince çıkıp sonra tekrar giriyormuş adada yapamamıştır çünkü kaç kere adada sıkıldığını falan söylemişti tabi eskisi gibi rahat yiyemeyincede gitmiştir kendi isteğiyle ayrılmıştır yoksa acun onu ne yapar ne eder tutardı birde eserin menejeri ümit akbulut taşaklı bir ağbi esere fazla söz geçirememiştir acun kalması için(avrupada büyüyenlerde genel bir rahatlık düşkünlüğü var zoru görünce ayrılıyorlar türkler daha alışkın zorluklara)
    Tabi şimdi sorsan bin pişmadır eseri aldığına acun çünkü yarışmanın enerjisini düşürdü direk giderek şimdi olsa hayatta almaz

Bende uyuşturucu sanmıyorum zaten. Eser de açıklamıştı birçok testlerden geçiyoruz demişti. Niye öyle birşeye girsin ki mantıksız geliyor.

Bulut yerine şu Ramazan mıydı onu alsa işler çok daha değişebilirdi. Bulut'u 2 nci diye mi aldı acaba yoksa Erdiyle husumeti var adada reyting yapar, parkurlarda da fena değildir diye mi aldı acaba. Çünkü hiçbirinde tutmadı. Belki de Bulut'un bu derece düşük performans vereceğini göremediler. Yoksa son anda gelip survivor'a seçilemeyenlerden de birilerini getirebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Ben genel olarak Ademciyim ama Bernayıda çok ezdikleri için onuda destekliyorum. Ben düz adamım arkadaş mağdurun yanindayım.

Bende İlhancıyım gönüllÜLerdede BERNAYI DESTEKLİYORUM .

• Bu yorumunuz doğru, Tuğce ve Burçak da aşagı kalmıyorlar özellikle bu sıra. Bir insanın zaten asıl kişiliği güc elindeyken/güçlü taraftayken kendisini belli eder. Buna en güzel örnek de Tuğce ve Ogeday'dır. Başlarda sempatik geliyorlardı ama oyun almaya başladıkça çok değiştiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Sema geçmişte bir Nagihan örneği varken nasıl aynı duruma düşer anlamak mümkün değil. Demek ki iyi bir survivor izleyicisi değilmiş. Hakikatten iyi bir survivor izleyicisi olmak da önemli. Sema şu haliyle sadece mütevazı olabilseydi, ilhandan serhattan uzak dursaydı bence en sağlam survivor adayı olurdu zaten bir kadın şampiyon istiyor herkes.

Karakterin şampiyon olmadaki etkisi çok az eğer unisex oyunlarda erkekleri yenerse ki ben hiç zannetmiyorum o zaman şampiyon olur

Merve aydın all starda begüm ü yene yene istatistik kastı turabiı Hilmi ve hasan bireysel oyunlarda merveyi tokatladı hal böyle olunca da zaten berbat bir karakteri vardı finalde turabı gibi bir karektere kaybetti

Nagehan ise sadece hızlıydı beceri yoktu yüzme yoktu denge yoktu ama damlayı hep yeniyor Du ama sonda puzzle olduğunda hep kaybediyordu Atakan ve Serkan bireysel oyunlarda bunu tokatladı bununda karakterı iyi degildi ve bu da elendi

Semanın şampiyon olabilmesi için erkekleri yenmesi gerekiyor denge yüzme beceri oyunlarında eğer yenerse kimse onun karekterine bakmaz şampiyon yapar ama ben erkeklere karşı bununda çok bir şansı olduğunu düşünmüyorum

Karakterine bakarlar hocam o kadar da değil bence. Diğer konularda katılıyorum.

• Berna ne mağduru yahu berna kendi istedi böyle olmayı tuğçemi diyor bernaya git laf taşı palayla saldırdı diye iftira at anıla bulaş gider ayak esere bulaş göz6dan beri tanıdığın erdiye bulaş sonra strateji yaptım de geç diye bıraksın mağdurum ayağını ogedayıda sevmem pısırıktır geri vitestir tuğçe ergendir falan ama berna bir başka aga çok güzel sinsilik plan kuruyor sonra sevimli sevimli konuşuyor bacaklarla beraber milet tav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 12 Nisan 2017; 23:54:33 >
  • İlhan tayfasından Adem'e yine laf gelir diye düşünmüştüm. Sen metrekaresine kadar adamsın, delikanlılık kişi yer ve zamana göre değişmez diye hep bir ağızdan laf atıyorlardı. Bak Berna'yı yiyorlar sen yoksun ortada Adem

Serhat kavga etmekten yoruldum dedi. Sebebi yorgunluğu değil üst üste fazla oyun kazandılar. Birkaç oyun kaybedilsin bakın görün Serhat'ın sesi öyle bir çıkacak ki Gönüllüler bile biz böyle kavga etmiyoruz diyecekler

• quote:

Kusura bakmayın hocam bernayı çok ezdiler deyince gülesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Kusura bakmayın hocam bernayı çok ezdiler deyince gülesim geliyor

Onun ses tonu beni hipnotize ediyor, belki ondan göremiyorum sinsiliklerini ,çok tatlı değil mi yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 32083209321032113212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.