Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Bu arada çok dikkat ettim. Berna ile Gökhan'ın tartışmasının başlangıcı gösterilmiyor. Sadece ikisinin iddiaları var ortada. O sırada kamera yoktu diye iyi niyetli düşünmek mi gerekiyor yoksa reyting amaçlı mı yapılan bir durum ?

Gökhan diyor ki Burçaktan kokonatı aldım açamıyordu ben açtım çıkarırken berna geldi ben açayım dedi tamam şundan bir parça alayım vericem sana dedim dedi.Israr edince attım önüne al aç dedim diyor.

Berna da gelmişsin benim kokonatımı açıyorsun istedim diye tavır yapıyorsun gibi birşey söylüyor.

Olayın tam başlangıcı ise gösterilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Gençler ne oldu seyredemedim ama berna haksızdır kesin kadının kavga etmediği kimse kalmadı bana deyin ki berna şunla kavga etmedi birde hala diyorlar kızcağızın üstüne gidiyorlar falan bu berna fanlarınada allah akıl fikir versin bu berna çirkefi en mülayım kendi halinde olan anılla bile kavga etmişti yazık adama demediğini birakmamıştı

Berna ağlıyor kamera gidince sinsi sinsi gülüyordur eminim

Ama bernayı ıssız bir adada korku dolu ormanların için akrepler ve yılanların içinde bırakanlar utansın diyorum. Neyseki Goril Volkan geldi Tarzan'ın(Erdi) bıraktığı Jeyn'i yabanilere karşı koruyor :D

Birde bu berna göz6da zeyd denilen adamla sevgili olmuştu değilmi ulan berna sen kork yakında ademe falan sarar bu

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Gökhan'ın tartışma adabı yok. Hadi Berna tahrik edici konuşuyor diye bağırıyor, lanlı lunlu konuşuyor ama bu adam sezonun en mülayim adamı Anıl ile tartışırken de bağırıp çağırıyordu. Ancak şöyle de bir durum var Gökhan'a "bağırma, düzgün konuş" diyecek kişi Volkan değildir. Volkan'ın da bundan önce aynı tonda tartışmalarını gördük.

Bir de Gökhan, "Berna'ya şunu şunu dediniz ama kızla oturup konuşuyorsunuz" diyor ama aynısını kendisi de yaptı. O da ayrı bir ironi.

Yesinler birbirlerini, Anıl'a çatmasınlar yeter

Anıl sins zaten elenmemeli kimse de çatmamalı adam kendi yağında kavruluyor, çok boş beleş adam var. Volkan-gökhan gibi barzoları dinlemekten, adem denen şovmeni dinlemekten,serhatın satenlerini dinlemekten çok daha fazla keyif veriyor bana adamın hareketlerini izlemek. Adam ne güzel mağarada falan takılıyor ortamı en iyi yaşıyor,Konsepte uygun. Can güvenliği, sorumluluk olayı olmasa yapım izin verse daha farklı maceralara girecek eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 12 Nisan 2017; 22:4:1 >

• Ogeday orada Burçak dururken arkasından abi abi diye gezdiğin sonra uzun vadede yürüyemeyeciğini düşünüp mertçe bunu söyleyemeden saçma sapan gerekçelerle Gökhan'ı yazman hiç kimsenin gözünden de kaçmadı. Çık söyle yahu :Burçak elensin istemiyorum çünkü çekirdek çıtlayacak ,dedikodu yapacak arkadasımın gitmesini istemiyorum de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Mikser Berna yine ortalığı karıştırdı. Volkan da bir garip. Bu adam kendinden küçük yaşta birinden hiç özür dinlememiş sanırım. Bu olayı acizlik olarak görmesi ne kadar üzücü.

Berna ne yaptı ya? Kız haklı burada, Gökhan efendi prim peşinde kıza bağırıyor, bırakacak bu işleri.

Gökhan benim hakkimda konuşma dediği halde konuşuyor. Tamam özür dilerim benimle konuşma diyor Berna yine susmuyor. Sonra buradakiler ile benim arami bozamazsin diye algı yaratmaya calisiyor. Halbuki kadının iyi anlaştığı tek yarışmacı Volkan. Duyanda Berna'nin adadakilerle arasının kötü olmasinin sebebi Gokhan zannedecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

Gökhan bağırdığı için Berna'dan özür diledi

"Sen de bağırdın benim sesim senden fazla çıktığı için özür dilerim" dedi ikisi çok farklı şeyler ama dostum:)Hem özür dilemesi de Gökhan'ın büyüklüğüdür zaten

Dostum geçen Gökhan bağırmakta haklı bu yüzden ona oy vericem diyenler vardı :) Geri vites yapmayacaksın. Yok benim sesim seninkinden desibel olarak yüksek çıktığı için özür dilerim abartarak yazıyorum bu arada :)

Allahaşkına böyle bir özür mü var ya.

Dostum çünkü adam haklı olduğunu biliyor ama yine de bayana karşı sesini yükselttiği için de cuvaldızı az da olsa kendine de batırıyor. Bence bir gariplik yok. Ben böyle değerlendiriyorum senin görüşüne de saygı duyarım:)

Ben o gerginlik anında bunu yapamazdım açıkçası. Hatta volkan özür dileyeceksin dedikten sonra hatalı olduğumu düşünsem bile o anda hiç dilemezdim. Başka zaman çekerdim özrümü dilerdim. Ayrıca Gökhan bunu sürekli yapıyor abi her seferinde özür dilenmez ki .

Sağol kardeşim görüşlerimize saygımız var eyvallah

• quote:

quote:

quote:

Gençler ne oldu seyredemedim ama berna haksızdır kesin kadının kavga etmediği kimse kalmadı bana deyin ki berna şunla kavga etmedi birde hala diyorlar kızcağızın üstüne gidiyorlar falan bu berna fanlarınada allah akıl fikir versin bu berna çirkefi en mülayım kendi halinde olan anılla bile kavga etmişti yazık adama demediğini birakmamıştı

Berna ağlıyor kamera gidince sinsi sinsi gülüyordur eminim

Ama bernayı ıssız bir adada korku dolu ormanların için akrepler ve yılanların içinde bırakanlar utansın diyorum. Neyseki Goril Volkan geldi Tarzan'ın(Erdi) bıraktığı Jeyn'i yabanilere karşı koruyor :D

Birde bu berna göz6da zeyd denilen adamla sevgili olmuştu değilmi ulan berna sen kork yakında ademe falan sarar bu

Sabriyeye sarar diye korkuyorum

• berna, hayatta uzak durulması zorunlu olan kadın tipi beyler. Bu tipler insanı birbirine kırdırır o derece tehlikeli. Burası bir oyun olabilir ama hayatın gerçeği bu tipler. Uzak durun, oyuncakları olmayın.
  • -harbiden çakallar,sırtlanlar hepsi bir yandan saldırıyor
    -karşında senin sedat yok,allaha çok şükür hakkımı şimdiye kadar yedirmedim,kimsenin de hakkını yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

berna, hayatta uzak durulması zorunlu olan kadın tipi beyler. Bu tipler insanı birbirine kırdırır o derece tehlikeli. Burası bir oyun olabilir ama hayatın gerçeği bu tipler. Uzak durun, oyuncakları olmayın.

Oyuncak olmaktan zevk alan tiplerde var hocam

• Gökhan reis ada yonetımıne el koymuştur.
  • quote:

quote:

quote:

Mikser Berna yine ortalığı karıştırdı. Volkan da bir garip. Bu adam kendinden küçük yaşta birinden hiç özür dinlememiş sanırım. Bu olayı acizlik olarak görmesi ne kadar üzücü.

Berna ne yaptı ya? Kız haklı burada, Gökhan efendi prim peşinde kıza bağırıyor, bırakacak bu işleri.

Gökhan benim hakkimda konuşma dediği halde konuşuyor. Tamam özür dilerim benimle konuşma diyor Berna yine susmuyor. Sonra buradakiler ile benim arami bozamazsin diye algı yaratmaya calisiyor. Halbuki kadının iyi anlaştığı tek yarışmacı Volkan. Duyanda Berna'nin adadakilerle arasının kötü olmasinin sebebi Gokhan zannedecek.

İyide bağırıyor kıza , sonra palayı atıp kalkıp gidiyor. Ee kız konuşmasın mı? Ağzını açıncada ben dukkanı kapadım, prim vermicem diyor. Hadi onu gectim bir gün sonra durduk yere avazı çıktıgı gibi niye bağırıyor abi kıza ateş başında? Yav erkeğe bağırsan kavga çıkar öyle durumda, ki kıza bağırıyor. Yazık ya Berna ya önüne gelen adada bağırıyor hakaret ediyorlar kıza. Tamam belki strateji yapiyor ama sana bağırma hakkı vermez bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

berna, hayatta uzak durulması zorunlu olan kadın tipi beyler. Bu tipler insanı birbirine kırdırır o derece tehlikeli. Burası bir oyun olabilir ama hayatın gerçeği bu tipler. Uzak durun, oyuncakları olmayın.

Oyuncak olmaktan zevk alan tiplerde var hocam

Bunu biliyor olup oyuncak yapabiliyorlarsa eyvallah.
  • Anıl Sins Erdi Başkandan kalan son yadigarlardan biri hocam.Arada zıt düşseler bile hiçbir zaman Erdi Başkan'ı yazmadı Anıl Sins.Ayrıca güldürüyor eğlendiriyor.Troll biri olduğu için seviliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyide bağırıyor kıza , sonra palayı atıp kalkıp gidiyor. Ee kız konuşmasın mı? Ağzını açıncada ben dukkanı kapadım, prim vermicem diyor. Hadi onu gectim bir gün sonra durduk yere avazı çıktıgı gibi niye bağırıyor abi kıza ateş başında? Yav erkeğe bağırsan kavga çıkar öyle durumda, ki kıza bağırıyor. Yazık ya Berna ya önüne gelen adada bağırıyor hakaret ediyorlar kıza. Tamam belki strateji yapiyor ama sana bağırma hakkı vermez bu.

Zamaninda Berna da önüne gelene bağırıp tehdit ediyordu, şimdi aynı muameleyi kendisi görüyor ve iyi oluyor. Azcik empati yapsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BU SENE GÖNÜLLÜLERDE MÜCADELE EDEN DURUŞU KARAKTERİ OLAN 2 KİŞİ VAR, OYLAR AKSIN FİNALE TAŞIYALIM, HAKETTİKLERİ YER KIBRISDIR

• Gokhanı pısırık zannettıler ama volkanın üstüne nasıl diklendi, volkan korkudan uzaklaştı. Gokhan boyle devam etsın birazda performansını yukseltırse kıbrısa kalabılır belkı.
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun evet şimdi iyi durumdalarmı. ama genel olarak ben gençlerbirliğinin daha çok taraftarı var sanıyordum.
    sadece ankaragücü taraftarı yetmez minvalinde söylemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

BU SENE GÖNÜLLÜLERDE MÜCADELE EDEN DURUŞU KARAKTERİ OLAN 2 KİŞİ VAR, OYLAR AKSIN FİNALE TAŞIYALIM, HAKETTİKLERİ YER KIBRISDIR

Tek kare 2 adam.

• 
Sayfa: önceki 32063207320832093210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.