Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    Eyv hocam saolasın

Edit: Burcak ne olmus boyle gorunce kım bu dedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 12 Nisan 2017; 21:50:14 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Aynen ya ver palayı eline git. Dükkan kapalı diyorsun hala tartışmaya devam ediyorsun. Bir de tartışmaya çalıştığın kişi Berna yani. Anıl ne güzel yapıyor, işim var deyip kalkıp gidiyor Berna da kalıyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Gökhan bağırdığı için Berna'dan özür diledi

"Sen de bağırdın benim sesim senden fazla çıktığı için özür dilerim" dedi ikisi çok farklı şeyler ama dostum:)Hem özür dilemesi de Gökhan'ın büyüklüğüdür zaten

Dostum geçen Gökhan bağırmakta haklı bu yüzden ona oy vericem diyenler vardı :) Geri vites yapmayacaksın. Yok benim sesim seninkinden desibel olarak yüksek çıktığı için özür dilerim abartarak yazıyorum bu arada :)

Allahaşkına böyle bir özür mü var ya.

Dostum çünkü adam haklı olduğunu biliyor ama yine de bayana karşı sesini yükselttiği için de cuvaldızı az da olsa kendine de batırıyor. Bence bir gariplik yok. Ben böyle değerlendiriyorum senin görüşüne de saygı duyarım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Gökhan'ın tartışma adabı yok. Hadi Berna tahrik edici konuşuyor diye bağırıyor, lanlı lunlu konuşuyor ama bu adam sezonun en mülayim adamı Anıl ile tartışırken de bağırıp çağırıyordu. Ancak şöyle de bir durum var Gökhan'a "bağırma, düzgün konuş" diyecek kişi Volkan değildir. Volkan'ın da bundan önce aynı tonda tartışmalarını gördük.

Bir de Gökhan, "Berna'ya şunu şunu dediniz ama kızla oturup konuşuyorsunuz" diyor ama aynısını kendisi de yaptı. O da ayrı bir ironi.

Yesinler birbirlerini, Anıl'a çatmasınlar yeter

Aynen hocam

Daha ilk haftalarda berna ile millet uyurken aynı şekilde kavga etmişti. Bıraksın bu işleri. Özünde iyi birisi olabilir ama bu tavrı onu dibe çekiyor. Berna bunu anlamış ve onun üzerinde gitmiş olsa bile sana prim yok dükkan kapalı diye diye primi verdi

Sonra da öyle özür dilersin işte :) Ulan Volkan özür dile dedi diye bile özür dilemezdim ben. Özür dileyeceksin dedi bu tuttu özür diledi bari hemen deme diyeceksin sonradan çek köşeye söyle.

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    ankaragücünden destek olaydı kendileri küme düşmezlerdi. önce kendilerine destek olsun onlar.
  • Gençler ne oldu seyredemedim ama berna haksızdır kesin kadının kavga etmediği kimse kalmadı bana deyin ki berna şunla kavga etmedi birde hala diyorlar kızcağızın üstüne gidiyorlar falan bu berna fanlarınada allah akıl fikir versin bu berna çirkefi en mülayım kendi halinde olan anılla bile kavga etmişti yazık adama demediğini birakmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 12 Nisan 2017; 21:53:7 >
  • Volkan ogeray denen ergen irisi bernanın üzerine yürürken neredeydin? Bırak şovu angaranın gurnazı seni. Gökhan da ayrı bir değişik zaten ilk haftalarda bunu da biliyoruz çoğunluğun başıyken terör estiriyordu adada şuan iki kişi değil yine çoğunluk olsaydı daha farklı davranırdı eminim, herif tartışma yaşadığı dahil olduğun olaylardan iki saat sonra benim kişisel bir problemim yok der, bayılmasına bile numara diyen adama tepki göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Gökhan ve berna eler de acun izin verir mi gökhanın gitmemesi lazım burçak gitmeli

Gökhana haksızlık ediyorlar gökhan daha adam gorile göre bence tek kusuru yüksek sesle konuşuyor adem gibi mağdura yatsa bayağı adam eler sms kasar. goril ise tam yanar döner kafa yok adamda

Bernayı koruyacak ta sms kasacak yav hehe

Zaten gönüllülerde ismi yazılacak 4 kişi var.

Burçak volkan tuğçe elif.

Ben diyorumki bu 4 kişiden hangisi berna ve gökhanla potaya girerse girsin.

elenen bu 4 liden biri olur.

• Ogedayı severdim ama bu tuğceyi gördukten sonra en buyük anti fanıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayda burçak da diyo ya berna haklı gökhan haksız. tuğçe kendi çağırıyo kokonut açarmısın diye. sonra niye gelip yardım ediyor diye gökhanı suçluyolar.
  • Cok tatlı kıyamam aglama berna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olaylar tamamen Burçak yazdıkları için :)
  • Evet "Berna ve Gözyaşları" adlı bir reality izliyoruz şu anda.
  • anlamadigim bisey var bilen varsa lutfen aciklik getirsin..
    tamam 2 aday var berna ve gokhan ve bu hafta elenen yok gelecek hafta elenicek.
    onumuzdeki dokunulmazlik oyunlarinda gonulluler kaybederse 1 aday daha cikacak ve 3 ten biri elencek peki 2n'ci dokunulmazlik oyunu oynanmicak mi?
    hadi unluler kaybetti diyelim ilkini onlar 1 aday mi cikacak? digerini de gonulluler kayederse 3 gonullu aday 1 unlu aday mi cikacak? adam akilli bir aciklilik getirlmedi hem de her iki takim da 8 kisi 4 e 4 oy cikarsa 2 aday bile cikabilir nasil oluyorda acunn 3 aday cikacak 4 aday cikacagindan emin konusabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Gökhan ve berna eler de acun izin verir mi gökhanın gitmemesi lazım burçak gitmeli

Gökhana haksızlık ediyorlar gökhan daha adam gorile göre bence tek kusuru yüksek sesle konuşuyor adem gibi mağdura yatsa bayağı adam eler sms kasar. goril ise tam yanar döner kafa yok adamda

Tuğçe ile eliften o kadar emin olma istersen sosyal medyaya çok bakma hepsi işsiz güç fan sayfaları iş oylamaya gelince işler hemen değişebilir ikisindede o potansiyel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 12 Nisan 2017; 21:59:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Gençler ne oldu seyredemedim ama berna haksızdır kesin kadının kavga etmediği kimse kalmadı bana deyin ki berna şunla kavga etmedi birde hala diyorlar kızcağızın üstüne gidiyorlar falan bu berna fanlarınada allah akıl fikir versin bu berna çirkefi en mülayım kendi halinde olan anılla bile kavga etmişti yazık adama demediğini birakmamıştı

Berna ağlıyor kamera gidince sinsi sinsi gülüyordur eminim

Ama bernayı ıssız bir adada korku dolu ormanların için akrepler ve yılanların içinde bırakanlar utansın diyorum. Neyseki Goril Volkan geldi Tarzan'ın(Erdi) bıraktığı Jeyn'i yabanilere karşı koruyor :D

• Tuğçe çok sevimsiz 16 yasında survivor alıyorlar mı ?

• Fujishiro123 F kullanıcısına yanıt
    lüzum bi oyundu boş durmasınlar diye oyun oynattı.
    galiba haftaya 2 kişi daha girecek potaya o zaman eleme başlayacak. ondan sonraki haftalarda aynı şekilde devam edecek sadece aynı takım o hafta 2 dokunulmazlığı da kaybederse 4 değil 3 kişi çıkaracaklar. 4-4 yapıp herkesi potaya sokmasınlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngn -- 12 Nisan 2017; 22:6:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

bence acun, burçakın yolunu hazırlıyor,gönüllüler kızı yazmamakta ısrar ediyor ama haftaya da gönüllüler kaybedebilir mecbur yazacaklar burçakı,ayrıca ilk defa burçakın ismi yazıldığı için de gökhan-elife tepkililer
    berna gitmez de,gökhan da öyle 1-2hafta da gidecek adam değil,dediğim gibi şu bağırmaları yapmasa ve adem gibi gariban/mağdura yatsa aslında çok iyi sms kasar anıl-burçakı her türlü yer ünlülerden de 1-2kişi gider çok rahatlıkla mayıs ayını görür

• ngn kullanıcısına yanıt
    Hocam taraftarla alakası yoktu durumun o zamanlar kimin yönettiğini biliyorsunuz Ankaragücünü.Şimdilerde her maç kapalı gişe oynuyorlar.2.Ligte şampiyonluğa doğru gidiyorlar diye biliyorum.Hatta geçenlerde seyircisiz maça 30 bin bilet satmışlardı.

• 
Sayfa: önceki 32053206320732083209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.