Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32043205320632073208
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Berna'nın ağlamasına bile inanmıyorum ya :D
  • Volkan'dan korkuyorlar diyor puhahahhaha
  • Berna rol yapıyor konusmaları ağlamaları fılan hepsı yalan çok bellı oluyor. Bu çöpü basımıza adam ettıler, normalde ılk haftalarda elenmesı lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Gökhan bağırdığı için Berna'dan özür diledi

"Sen de bağırdın benim sesim senden fazla çıktığı için özür dilerim" dedi ikisi çok farklı şeyler ama dostum:)Hem özür dilemesi de Gökhan'ın büyüklüğüdür zaten
  • Gökhan ins el3nmez bu hafta,adam hakliydi sonuna kadar,volkan hala ayni mevzudan vurmaya çalisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan özür dilemeye gelmiş Survivor a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz adalet varsa gökhan bu hafta elenmez.
  • 10gram akıl yok gorilde. Aklınca erdi ve berna nın sms inden faydalanacak aklınca strateji yapıyor bilmiyor ki dışarda destek 0,döndüğünde kafasını muz ağaçlarına vurur artık goril kafa

• Mikser Berna yine ortalığı karıştırdı. Volkan da bir garip. Bu adam kendinden küçük yaşta birinden hiç özür dinlememiş sanırım. Bu olayı acizlik olarak görmesi ne kadar üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 12 Nisan 2017; 21:42:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Gökhan bağırdığı için Berna'dan özür diledi

"Sen de bağırdın benim sesim senden fazla çıktığı için özür dilerim" dedi ikisi çok farklı şeyler ama dostum:)Hem özür dilemesi de Gökhan'ın büyüklüğüdür zaten

Dostum geçen Gökhan bağırmakta haklı bu yüzden ona oy vericem diyenler vardı :) Geri vites yapmayacaksın. Yok benim sesim seninkinden desibel olarak yüksek çıktığı için özür dilerim abartarak yazıyorum bu arada :)

Allahaşkına böyle bir özür mü var ya.

• Özur dilese suç dilemese suç volkan kadına bagırma diyor dönuyor elife bağırıyor saçma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

10gram akıl yok gorilde. Aklınca erdi ve berna nın sms inden faydalanacak aklınca strateji yapıyor bilmiyor ki dışarda destek 0,döndüğünde kafasını muz ağaçlarına vurur artık goril kafa

ben dün gecede yazdım bu hafta gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse şayet..

berna ve gökhanın karşısına kim çıkarsa çıksın adaya elveda diyecek.
  • Gökhan bu hafta Burçak aday olmazsa kesin gider kaçışı yok.Volkan da Ankaragüçlüymüş galiba oradan destek alabilir.Eser West Erdi Berna gibi kişilere de yakın olduğu için son 7-8 e kadar gidebilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Mikser Berna yine ortalığı karıştırdı. Volkan da bir garip. Bu adam kendinden küçük yaşta birinden hiç özür dinlememiş sanırım. Bu olayı acizlik olarak görmesi ne kadar üzücü.

Berna ne yaptı ya? Kız haklı burada, Gökhan efendi prim peşinde kıza bağırıyor, bırakacak bu işleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan'ın tartışma adabı yok. Hadi Berna tahrik edici konuşuyor diye bağırıyor, lanlı lunlu konuşuyor ama bu adam sezonun en mülayim adamı Anıl ile tartışırken de bağırıp çağırıyordu. Ancak şöyle de bir durum var Gökhan'a "bağırma, düzgün konuş" diyecek kişi Volkan değildir. Volkan'ın da bundan önce aynı tonda tartışmalarını gördük.

Bir de Gökhan, "Berna'ya şunu şunu dediniz ama kızla oturup konuşuyorsunuz" diyor ama aynısını kendisi de yaptı. O da ayrı bir ironi.

Yesinler birbirlerini, Anıl'a çatmasınlar yeter
  • Daha öncede dediğim gibi Gökhan maalesef sinirine hakim olamayan birisi. Sakin olsa aslında haklı taraf kendisi olabilir ama bu şekilde yaptığı sürece işi daha zor. Ama Volkan'ın araya girmesi biraz olayı dengeledi :D

Birde benim üzerime oynuyorsun diye düşünüyorsan o zaman al bernacım kokonatını sen aç diyeceksin. Bu kadar basit. Ama bağırıp önüne atıyorsun kusura bakma Burçak bile Berna haklı demeye başladı.

Sana malzeme yok dükkan kapalı diye diye tartışmayı uzattı malzemeyi verdi gökhan
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Gökhan ve berna eler de acun izin verir mi gökhanın gitmemesi lazım burçak gitmeli

Gökhana haksızlık ediyorlar gökhan daha adam gorile göre bence tek kusuru yüksek sesle konuşuyor adem gibi mağdura yatsa bayağı adam eler sms kasar. goril ise tam yanar döner kafa yok adamda

Bernayı koruyacak ta sms kasacak yav hehe

• Burçak ve Tuğçe aşırı derecede iticiler. Siyam ikizi gibiler. Biri ne derse diğeri anında onaylıyor. Elif'e fikri yok diyorlar ama kendilerine bakmıyorlar. Burçak ilk potada gidecek ondan böyle davraniyor. Ismi çıkınca tutuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanları da Berna gibi Berna adada kalsın da her yol mubah anlayısındalar. Sırf oy potansiyelini bildikleri için Adem ve Sabriye'yle Berna'yı yan yana gelmesini istiyorlar , twitterda süreki bunun üzerinden yürüyorlar . Sabriye umrumda değil de Adem'i yedirmeyiz
  • Anıl Sins bireyselde kobrayı saldı.Hastaneye dinlenmeye çekildi hocam.

• 
Sayfa: önceki 32043205320632073208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.