Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32023203320432053206
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Yav şu adem bizim burdaki teyzeleri geçti dedikodu konusunda bune ya.

Adem kimseyi bulamayınca cocanutla dedikodu yapıyor. o kadar yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet hiç kimse başkaları hakkında konuşmuyor bir tek Adem konuşuyor :) Gözünüz Adem'den başkasını görmüyor galiba. Gizli hayranlık gibi birşey olmasın
  • quote:

Berna Sultan dediğini yavaş yavaş hayata geçiriyor.. büyük kız vesselam bu berna..

Ne demişti ben bu adayı cehenemme çeviririm istersem demişti.

Aynende yapıyor dediklerini yavaş yavaş kimse uyanmadan..

herkes birbirini yiyecek bernada bu kerizleri seyredecek..

Erdinin intikamını çok acı bir şekilde alacak berna sultanımız.

Harbiden inanılmaz bir kız berna sutan. adayı yakacak kül edecek.

Bu kadar bacak hastası olma. Doğruya doğru de .Karizma diye İlhan'ı desteklersin. Güzel diye Berna'yı desteklersin .Ama karakter olarak destekleyecek tek arguman bulamazsın. Çok basitsiniz yahu siz. 2 bacak görünce hemen tav oluyorsunuz

• Berna Volkan'ın beynine girdi hahahahha çok iyi oluyor ona. Berna'nın da ne olduğu iyice ortaya çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

Berna Sultan dediğini yavaş yavaş hayata geçiriyor.. büyük kız vesselam bu berna..

Bu kadar bacak hastası olma. Doğruya doğru de .Karizma diye İlhan'ı desteklersin. Güzel diye Berna'yı desteklersin .Ama karakter olarak destekleyecek tek arguman bulamazsın. Çok basitsiniz yahu siz. 2 bacak görünce hemen tav oluyorsunuz

Uslubun bile cevap verilmeye değmeyecek kadar basit.. sana iyi yorumlar.

• pınar tam gömdü bernayı ama.
    berna nın savunması çok güzel. orda şimdi bişey oldu ne hatırlamıyorum ama elif haksız zaten böyle böyle yapıyo haksız anladın mı.
    pınar gayet ney yok sen bi bayanla böyle konuşamazsın diye araya giren adam da elife öyle bağıramaz bişey diyemedi ondan sonra.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Erdi hatırlayan var mı İlhan için o kim ya falan gibi atarlanıyordu adadayken. Panoramaya gelince ayarı almış İlhan abi diyor başka birşey demiyordu. Adem'i eleştiriyordu. Acun ne derse o olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Pınar'ın Fikret Orman'ın kızı olduğunu biliyor muydunuz?

Nerede yazıyor hocam baktım öyle birşey çıkmıyor.

Benzediği için yazdım

• Kaypak volkan önce erdiye sonrada bernaya yanaşıp smslerini kapmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Evet hiç kimse başkaları hakkında konuşmuyor bir tek Adem konuşuyor :) Gözünüz Adem'den başkasını görmüyor galiba. Gizli hayranlık gibi birşey olmasın

Birader affedersin ama ben kimse dedikodu yapmıyor demedim çok dedikodu yaptığından bahsettim orada gelip gönüllülere ikramda bulunuyorlar diye alaycı bir dille bunun hakkında konuşuyor. bundan bahsettim yazdığım yorumu tam anlamadan yorum yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

quote:

Berna burayı bana cehenneme çevirdiler diyordu şimdi de istersem cehenneme çeviririm diyor

Sinsilik ve yalancılık bir insanı büyük yapıyorsa Berna oradaki en büyük insan

Kimse boşuna heveslenmesin. Berna en fazla etkisi olmayan birkaç kişiyi eler.

• bernayi koruyorum showu yapan tipler elendi elenmeye devam da eder bu kafayla. berna da normal hayatina devam eder

• Şu palayı kokonata vururken ellerini kokonattan çekmiyorlar ya bir anlık dalgınlık ile parmaklar gidecek gibi hissettiyor bazen.
  • creepdo kullanıcısına yanıt
    2 tarafında yanlışlarını söyledi adam Adem in de sayısızca hatası var haklı..
  • Volkan gıbı erkeklerden nefret edıyorum kızların yanında oturmuş dedıkodu yapıyor, kızlar parmagında oynatıyor bu safı haberı yok.
  • Erdi'yle Berna'nın k.cından ayrılmayan Volkan Gökhan'ı duruşla suçluyor. Ortamlarda omurgalıyım dersin panpa kim bilecek
  • Gökhan uyanıkmış diyende Berna :)
  • volkana bak sen gökhan milleti izliyormuş. erdi de aynı şeyi yapıyordu onun peşinden ayrılmıyordu.
  • Adamlık

Gökhan > volkan

• 
Sayfa: önceki 32023203320432053206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.