Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23222323232423252326
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • ŞAKA GİBİ gitti adamın performası tavan yapmıstı performansa gore yazıyorlar ya adamı nıye yazdfılar acaba? gittiii gittiiiii SAKA GİBİ gittiiiii simdi pc de ve panoramada ilhan karsıtı kamuoyu olusturma calısmları ıcerısıne gırer artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 15 Mart 2017; 11:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yalakalık değil hocam Erdi ye şirin gözüküp arkadan iş çevirmek amaç.Adamı götürdüler ama hemen arkasından kulislere başladılar dokunulmazlık oyununu kaybedelim Erdi potaya girsin muhabbeti yaptılar çok yazık gerçekten.Hiç duruşları yok o ergen tayfanın..

Bazen erdiye haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.. adamın kapasitesi bu kadar yarışlarda.

Ama hiç değilse yüze gülüp arkadan hançerlemiyor. direk yüzlerine söylüyor.

Ama ogeday napıyor. kimin yanındaysa ne duyduysa hemen diğer gruba ulaştırıyor posta güvercini gibi.

arkadaş dediğini anında satıyor. örnekmi gökhanı sattı erdiyi sattı.

bernayı yalancılıkla sucladı diyelimki yalan söyledi berna.

ama o kadar kişi içinde kızın üstüne gittikçe gitti.

ayrı ayrı gidip bernayı kesti onu kötüleme çabasına girişti.

yarın göreceksiniz. diğerlerinide satacak.. ben iddia ediyorum. çok tehlikeli bir adam ogeday..

bunla arkadaş dost olunmaz. ve 1 iddiam daha var asla şampiyon olamaz ogeday.

arifeyi görür bayramı göremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü adam

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

panorama ve extra da sürekli erdi nin artık gideceği üzerine konuşuluyor galiba erdi birleşmeyi göremeyecek.erdi nin gideceği hiç bu kadar dile getirilmemişti bu hayra alamet değil
    ünlüler takımı her açıdan daha iyi takım en iyi iki yarışmacısı sakat (biri tam hazır değil) olmasına rağmen ve yaş ortalaması yukarıda olmasına rağmen iyi yarışıyorlar ve oyun kazanıyorlar
    ayrıca ünlüler takımının reytingi izlenirliği daha yüksek son zamanlarda pınar'ın duruşunu beğeniyorum helal olsun kıza o kadar olumsuzluğa rağmen iyi yarışıyor
    bence acun ufak bir müdahelede bulunacak adem ve sedat yalandan ateşkes yapabilir adem-şahika-sabriy-sedat-pınar 5'lisi konseylerde ortak hareket ederse ünlüler takımı gerçekten çok daha iyi bir duruma gelecek izlenebilirlik açısından gönüllüler takımı çok renksiz erdi gittikten sonra iyice renksiz bir hale gelecek
    ogeday ve volkan her ne kadar iyi yarışsa da sürekli saf değiştiriyor ve çok dedikodu yapıp milletin arkasından konuşuyor asla güvenilmeyecek tipler ikisinden de hiçbir şey olmaz

yazdiklarinin altina imzami atarim.

Kesinlikle katılmıyorum. ERDİ BAŞKANIN duruşu dahi yarışmayı kazanmasına yeter bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. SURVİVOR TARİHİNİN en karizmatik, en yakışıklı, en zeki yarışmacısıdır ERDİ BAŞKAN. Tüm Türkiye onun yanındadır. Ve ERDİ BAŞKAN açık ara farkla şampiyon olacaktır. ÇÜNKÜ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR.

o karar seni bigün toprak altına alacak.. siyasetin batsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü adam

Gönüllüler takımı tahmini oy dağılımım:

ERDİ BAŞKAN: %99.99

ogeday:%00.03

berna:%00.02

tuğçe:%00.03

volkan:%00.02

gördüğünüz gibi ERDİ BAŞKANIN şampiyon olmama ihtimali kıyametin olma ihtimalinden daha azdır.

Erdıyı destekler gurubunun sadece Erdı ıcın attıgı oy dagılımı bu?

nasıl bir yuzde hesaplaması o oyle ? %100 uzerınden yapılmıs bir hesaplama degil kim hesaplamıssa soyleyın duzgun hesaplasın.! %100,09 uzerinden hesap yapmıslar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Ben başından beri diyorum size. Volkan sürekli arkasından konuşulmamasını istediğini dile getiren birisi olduğu halde yardırıyor milletin arkasından. Fark ettiysen hep bir olay çıkarmaya çalışıyor. Gökhan onu bu hafta hep alttan aldı ama hala Gökhan'ın arkasından konuşmaya devam ediyor. Volkan, Ogeday gibi tipler çok kolay adam satar taraf değiştirir. Gerçek hayatta iyidirler belki ama Survivor'da böyle. Nasıl ki ünlülerde Adem-Sedat koalisyonu kurulmalı diyorsam gönüllülerde de Erdi-Gökhan koalisyonu kurulmalı.

Gokhan`i kontrolden geldigi gunden beri kendi takimi onu satti, adam yalniz kaldi. ogeday`in etrafindalar simdi...tam yanar donerler...

Gökhan ilk geldiği gün gibi davranıyor.. hiç kimseye eyw yapmıyor. hatası varsa özürde diliyor..

ama haklıysa aslanlar gibi çat çat söylüyor.. oyunlardada o kadar kötü değil.

sakat hali ile oyunlar alabiliyor.

tekte kalsa gökhanın ilerleyen günlerde fan sayısında artış olabilir.

diğerleri gibi bir o yana bir bu yana dönmedi gökhan.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

Ben başından beri diyorum size. Volkan sürekli arkasından konuşulmamasını istediğini dile getiren birisi olduğu halde yardırıyor milletin arkasından. Fark ettiysen hep bir olay çıkarmaya çalışıyor. Gökhan onu bu hafta hep alttan aldı ama hala Gökhan'ın arkasından konuşmaya devam ediyor. Volkan, Ogeday gibi tipler çok kolay adam satar taraf değiştirir. Gerçek hayatta iyidirler belki ama Survivor'da böyle. Nasıl ki ünlülerde Adem-Sedat koalisyonu kurulmalı diyorsam gönüllülerde de Erdi-Gökhan koalisyonu kurulmalı.

Gokhan`i kontrolden geldigi gunden beri kendi takimi onu satti, adam yalniz kaldi. ogeday`in etrafindalar simdi...tam yanar donerler...

Gökhan ilk geldiği gün gibi davranıyor.. hiç kimseye eyw yapmıyor. hatası varsa özürde diliyor..

ama haklıysa aslanlar gibi çat çat söylüyor.. oyunlardada o kadar kötü değil.

sakat hali ile oyunlar alabiliyor.

tekte kalsa gökhanın ilerleyen günlerde fan sayısında artış olabilir.

diğerleri gibi bir o yana bir bu yana dönmedi gökhan.

gercekten gokhan tesbıtınız bayagı dogru ama daha da aktıf dahada net olmalı.eleme adayı olacak 2-3 haftaya kalmaz.ancak astıgı astık kestıgı kestık olacak. onu kıracam bunu bukecem degıl dırek daha acık ve net olmalı o zaman elenmez.en azından durus durus dıyen Erdı den artı farkı oyunlardakı basarı oranı olur.eger durusa oy verenler varsa.

• Beyler kim gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Gonulluler hakli Erdi ile 1-0 yenik basliyorsunuz dogru tamamda, gercek dogru bumu?

Unlulerde Tarik, Fatih, Berna ve diger 50`lilere gelmislerle o zaman onlarda 4-0 yenik basliyor...

yani ogeday sen tariga karsi kazanmakmi istiyorsun? fatihe karsimi kazanmak istiyorsun?

yas ortalamasi 40 larin uzerinde olan takima, hemde en iyi 2 oyuncusu sakatken. sizlerin supurmesi lazim...

yanlismi dusunuyorum?

Kardeş internet explorer misin.
    Ne fatihi ne tarığı ne bernası.
    Trollsede takdir ettim güzel troll.

Yok, Firefox Mozilla.

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    ettiği laflar kurduğu teorilerde erdi sanki 10/9 oyun alır gibi hali var göz6 değil erdicim lafla oyun kazanılmıyor sen yanlış anlamışsın.
  • Erdi şampiyon olacak diyen tiplere bayılıyorum. Çocukken çok Polyanna okudunuz sanırım? Semih'in bile birinci olamadığı yarışmada Erdi mi birinci olacak? Buraya yazdım: Erdi son 4'e bile kalamayacak.

Erdi'nin elendiği gece, Erdicilerin isimlerini tek tek alıntılayıp güleceğim.
  • Sabriye dünkü doğallığından sonra uzun süre gitmez. Erdi nası gitmiyosa sabriyede gitmez görürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

https://survivor.acunn.com/acun-ilicali-dan-sabriye-ye-buyuk-mujde-sevinc-gozyaslari-1095784-video

Şu video efsane ya ahahaha izledikçe gülüyorum :)

Çok sarılmak istiyom size! alkjsdlksajdas. Gözlerimden yaş geldi.

Ben dün buraları izlememiştim.

• quote:

https://survivor.acunn.com/tv-de-yok-sahika-sarki-soyledi-furkan-gulme-krizine-girdi-1095793-video

....................

Saçmalamışlar, gayet söyleyebilir niye söylemesin ama fatih taklidine güldüm hahah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Havuç Ogedayı kumlara gömdü ama bu hafta iki oldu. Hem de finalde
  • Kim elendi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Son sayısını ne Zaman almış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Son sayısını ne Zaman almış.

Bence kendisi de bilmiyor. Gökhan'ın istatistiğini tutuyormuş. Sürekli sayı alan birinin istatistiğini tutmak daha kolay geldi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Beyler kim gitti

Fatih

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yalakalık değil hocam Erdi ye şirin gözüküp arkadan iş çevirmek amaç.Adamı götürdüler ama hemen arkasından kulislere başladılar dokunulmazlık oyununu kaybedelim Erdi potaya girsin muhabbeti yaptılar çok yazık gerçekten.Hiç duruşları yok o ergen tayfanın..

Bazen erdiye haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.. adamın kapasitesi bu kadar yarışlarda.

Ama hiç değilse yüze gülüp arkadan hançerlemiyor. direk yüzlerine söylüyor.

Ama ogeday napıyor. kimin yanındaysa ne duyduysa hemen diğer gruba ulaştırıyor posta güvercini gibi.

arkadaş dediğini anında satıyor. örnekmi gökhanı sattı erdiyi sattı.

bernayı yalancılıkla sucladı diyelimki yalan söyledi berna.

ama o kadar kişi içinde kızın üstüne gittikçe gitti.

ayrı ayrı gidip bernayı kesti onu kötüleme çabasına girişti.

yarın göreceksiniz. diğerlerinide satacak.. ben iddia ediyorum. çok tehlikeli bir adam ogeday..

bunla arkadaş dost olunmaz. ve 1 iddiam daha var asla şampiyon olamaz ogeday.

arifeyi görür bayramı göremez.

Ogeday yanar döner bir tip. Gökhanı sattı. İlk zamanlar çok pasifti heralde kulağına üflemişler çenesi açıldı

Acun istediği kadar parlatsın ogeday dan birşey olmaz. Aynı şekilde volkanda ikisi dedikoducu teyzeler gibi

Gökhanı sevmem ama ortada haksızlık var adamın üstüne oynuyorlar.

• Ogeday efendi gibi gozukse de o da özünde diğerlerinden farksız..En ufak şeyde Anıl'a nasıl çıkıştığını da gördük.Aynı şeyi Gokhan'a falan yapabilir mi? Anca arkasından konuşuyor.Ha yüzüne kibar kibar birşeyler demeye çalıştı.Çalışmadı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Mart 2017; 13:20:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23222323232423252326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.