Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23212322232323242325
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Erdiye tahammül kalmadı... Birleşmeye görürde sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Sedatı pek sevemedim ama bu konuda haklı. Ilhana başkası yapsaydı ortalık karışırdı

aslında haksız ama dıger taraftan bakarsan ılhana yapılsaydı ortalık karısırmıydı ? evet karısırdı.ama orda ılhan aslında oyunu alması ıcın kazanması ıcın bılınc altı hareketle parca yerlesmedı dedı.gıdıp gerı gelecek kaybetmesı kesın olacaktı ama en azından puzzle dan baslayarak durumu esıtlemıs oldu ılhan . art nıyetle degıl benceee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 15 Mart 2017; 10:53:49 >
  • dun aksam gene bır acık verdı acun abey vıdeoda kesıntı yapamaıs :) tugce-pınar yarısa cıkıyor fınal oyununda oyun 1-0 gonulluler oyunu tugce alıyor oyun 1-1 ama tugce benche geldıgınde orada aynen su denıldı OYUN 2-1 kaybetmedık daha ! soyleyende Bernay dı.ben yarısmayı ızlemeden havuc-ogeday cıkmadan unlulerın alacagına emın oldum.ve oyuna baslandı sonuc havuc ocedayı yendı.2-1 OLDU.!! ılgınc bır soylem oyun 2-1 oyunu bırakmayın kaybetmedık daha.((son oyunada sahıka-elıf cıkar sahıka alır oyun unlulerın..)).denılmesı tesaduf olamaz ve kurgu oldugu tescıllendı.ızlemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 15 Mart 2017; 11:9:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Gonulluler hakli Erdi ile 1-0 yenik basliyorsunuz dogru tamamda, gercek dogru bumu?

Unlulerde Tarik, Fatih, Berna ve diger 50`lilere gelmislerle o zaman onlarda 4-0 yenik basliyor...

yani ogeday sen tariga karsi kazanmakmi istiyorsun? fatihe karsimi kazanmak istiyorsun?

yas ortalamasi 40 larin uzerinde olan takima, hemde en iyi 2 oyuncusu sakatken. sizlerin supurmesi lazim...

yanlismi dusunuyorum?

Kardeş internet explorer misin.
    Ne fatihi ne tarığı ne bernası.
    Trollsede takdir ettim güzel troll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

https://survivor.acunn.com/acun-ilicali-dan-sabriye-ye-buyuk-mujde-sevinc-gozyaslari-1095784-video

Şu video efsane ya ahahaha izledikçe gülüyorum :)

Bu ne lan ahahahhah bi konsey izlemedim olanlara bak

Sabriye on numara ya cok doğal bi kız seviyorum ben sahsen, performansı bir kenara cok doğal değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

quote:

https://survivor.acunn.com/acun-ilicali-dan-sabriye-ye-buyuk-mujde-sevinc-gozyaslari-1095784-video

Sabriye on numara ya cok doğal bi kız seviyorum ben sahsen, performansı bir kenara cok doğal değil mi

açun abey size sarılmak ıstıyrum.Ademı sattı ya 2 dakıkada :) gıt ademe sarıl o degılde bır Sema dedı kıza dogum kutlu olsun dedı.gerı kalan onca ınsan bır tebrık etmedı bır hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun demedı yaa.!! acken onlar onlar degıl emın oldum

• sevince1971 S kullanıcısına yanıt
    Artniyet olmayabilir ama Ilhan ve tayfasi herkese konsantre ol diye bogururken kurallari belli bir oyunda kendisi konsantre olmadi ve ozur bile dilemedi. (Sadece kucuk bir kismi izliyorum, sonradan diediyse bilemem)

Ayrica Erdiyi de o kadar yucelttiler ilk basta da adam oyle hic etkili falan konusmuyor ki anca bos bos sanssizlik, nazar muhabbeti yapiyor. Su ana kadar bir oyun aldigini bile gormedim izledigim zaman diliminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panorama ve extra da sürekli erdi nin artık gideceği üzerine konuşuluyor galiba erdi birleşmeyi göremeyecek.erdi nin gideceği hiç bu kadar dile getirilmemişti bu hayra alamet değil
    ünlüler takımı her açıdan daha iyi takım en iyi iki yarışmacısı sakat (biri tam hazır değil) olmasına rağmen ve yaş ortalaması yukarıda olmasına rağmen iyi yarışıyorlar ve oyun kazanıyorlar
    ayrıca ünlüler takımının reytingi izlenirliği daha yüksek son zamanlarda pınar'ın duruşunu beğeniyorum helal olsun kıza o kadar olumsuzluğa rağmen iyi yarışıyor
    bence acun ufak bir müdahelede bulunacak adem ve sedat yalandan ateşkes yapabilir adem-şahika-sabriy-sedat-pınar 5'lisi konseylerde ortak hareket ederse ünlüler takımı gerçekten çok daha iyi bir duruma gelecek izlenebilirlik açısından gönüllüler takımı çok renksiz erdi gittikten sonra iyice renksiz bir hale gelecek
    ogeday ve volkan her ne kadar iyi yarışsa da sürekli saf değiştiriyor ve çok dedikodu yapıp milletin arkasından konuşuyor asla güvenilmeyecek tipler ikisinden de hiçbir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

quote:

açun abey size sarılmak ıstıyrum.Ademı sattı ya 2 dakıkada :) gıt ademe sarıl o degılde bır Sema dedı kıza dogum kutlu olsun dedı.gerı kalan onca ınsan bır tebrık etmedı bır hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun demedı yaa.!! acken onlar onlar degıl emın oldum

Ada konseyinde genelde sinirler bi kenara bırakılıyor yoksa aclıktan genel olarak birbirlerini yiyorlar

• Şurayada performans sıralamasında 2. olan ve en iyi erkek yarışmacı olan bir ogeday çizelim.

Tuğçe 122 oyun oynamış.Nası başardıysa en çok oyun oynayan yarışmacı o olmuş.
    5. sıraya yükselmiş oda.
    Tuğçe az daha kazanırsa pınarıda geçiçek.
    Dün ki oyunlar eklendi mi eklenmedi mi onu bilmiyorum gerçi.
  • erdi ukala ve bir iş yapmayan gereksiz biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

panorama ve extra da sürekli erdi nin artık gideceği üzerine konuşuluyor galiba erdi birleşmeyi göremeyecek.erdi nin gideceği hiç bu kadar dile getirilmemişti bu hayra alamet değil
    ünlüler takımı her açıdan daha iyi takım en iyi iki yarışmacısı sakat (biri tam hazır değil) olmasına rağmen ve yaş ortalaması yukarıda olmasına rağmen iyi yarışıyorlar ve oyun kazanıyorlar
    ayrıca ünlüler takımının reytingi izlenirliği daha yüksek son zamanlarda pınar'ın duruşunu beğeniyorum helal olsun kıza o kadar olumsuzluğa rağmen iyi yarışıyor
    bence acun ufak bir müdahelede bulunacak adem ve sedat yalandan ateşkes yapabilir adem-şahika-sabriy-sedat-pınar 5'lisi konseylerde ortak hareket ederse ünlüler takımı gerçekten çok daha iyi bir duruma gelecek izlenebilirlik açısından gönüllüler takımı çok renksiz erdi gittikten sonra iyice renksiz bir hale gelecek
    ogeday ve volkan her ne kadar iyi yarışsa da sürekli saf değiştiriyor ve çok dedikodu yapıp milletin arkasından konuşuyor asla güvenilmeyecek tipler ikisinden de hiçbir şey olmaz

yazdiklarinin altina imzami atarim.

• quote:

quote:

panorama ve extra da sürekli erdi nin artık gideceği üzerine konuşuluyor galiba erdi birleşmeyi göremeyecek.erdi nin gideceği hiç bu kadar dile getirilmemişti bu hayra alamet değil

Kesinlikle katılmıyorum. ERDİ BAŞKANIN duruşu dahi yarışmayı kazanmasına yeter bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. SURVİVOR TARİHİNİN en karizmatik, en yakışıklı, en zeki yarışmacısıdır ERDİ BAŞKAN. Tüm Türkiye onun yanındadır. Ve ERDİ BAŞKAN açık ara farkla şampiyon olacaktır. ÇÜNKÜ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR.

• gonulluler takımında benceee. en guvenılmez ısımler Berna-Anıl anında 180 derece sonrasında Volkan 90 derece donus yapabılırler.En sessız ıse Burcak tır.hanım hatun bikız suana kadar.en kısa zamanda sessızlıgınden oturu en buyuk elenecek ısımdır. :) yarısmaya pek ılgı katamıyort sessız sedasız. :) az kavga etse bagırsa cagırsa eleme adaylıgından cıkaracam ama :) malesef yarısma formatına uymuyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü adam

quote:

quote:

Kesinlikle katılmıyorum. ERDİ BAŞKANIN duruşu dahi yarışmayı kazanmasına yeter bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. SURVİVOR TARİHİNİN en karizmatik, en yakışıklı, en zeki yarışmacısıdır ERDİ BAŞKAN. Tüm Türkiye onun yanındadır. Ve ERDİ BAŞKAN açık ara farkla şampiyon olacaktır. ÇÜNKÜ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR.

Erdı bırlesme partısıne katılabılırse ne ala. :) eleme adayları sırayla Burcak-berna-erdi-anıl-gokhan geriye kalan volkan ve Ogeday bırlesmeye gıder benceeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 15 Mart 2017; 11:46:47 >

• Gönüllüler takımı tahmini oy dağılımım:

ERDİ BAŞKAN: %99.99

ogeday:%00.03

berna:%00.02

tuğçe:%00.03

volkan:%00.02

gördüğünüz gibi ERDİ BAŞKANIN şampiyon olmama ihtimali kıyametin olma ihtimalinden daha azdır.

• acun abeyın adaletı bırı 100 kusur oyuna cıkıyor bırı 48 oyuna adalete bak yeryuzune gelmemıs adalet. ! oyun ıcınde oyun adaleti :)
  • quote:

Gönüllüler takımı tahmini oy dağılımım:

gördüğünüz gibi ERDİ BAŞKANIN şampiyon olmama ihtimali kıyametin olma ihtimalinden daha azdır.

Erdıyı destekler gurubunun sadece Erdı ıcın attıgı oy dagılımı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

quote:

Gönüllüler takımı tahmini oy dağılımım:

Erdıyı destekler gurubunun sadece Erdı ıcın attıgı oy dagılımı bu?

Hayır tüm Türkiye hocam

• 
Sayfa: önceki 23212322232323242325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.