Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: MS4343

Ogeday efendi gibi gozukse de o da özünde diğerlerinden farksız..En ufak şeyde Anıl'a nasıl çıkıştığını da gördük.Aynı şeyi Gokhan'a falan yapabilir mi? Anca arkasından konuşuyor.Ha yüzüne kibar kibar birşeyler demeye çalıştı.Çalışmadı değil

mizmiz, ve sinsi denince aklima ilk Ogeday geliyor. ama hakkini vermek lazim herkesin acigini biliyor ama kendisi acik vermiyor. cok dikkatli seyirciler ancak gercek kisiligini anliyor.
  • dünkü bölümü izledim de ''beni dışlıyorlar belki de performansım bundan kötü'' diyen küfürbazın arkadaşı potada olmadığı hafta parkuru parçalamış, gönüllü kızları sağlı sollu, önlü arkalı kırıp geçirmiş. bir de teyze olduğunu öğrenince girdiği yapmacık tavırlar da müthiş. kıza biri deseydi keşke ''tamam çok doğal birisin, ağlamanı kesebilirsin artık'' diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

ettiği laflar kurduğu teorilerde erdi sanki 10/9 oyun alır gibi hali var göz6 değil erdicim lafla oyun kazanılmıyor sen yanlış anlamışsın.

Onu biliyoruz zaten erdiyi bu forumda benden daha çok eleştiren çok az kişi vardır.

Bizde biliyoruz erdinin havanda su dövdüğünü.

Benim anlatmak istediğim erdi bu bu hali hoşumuza gidiyor.yarışı kaybediyor.

kaybetmesi bile insanlara malzeme çıkarmasına yetiyor.

ogeday ise bir o yanda bir bu yanda kimin yanındaysa diğerini kesiyor kötülüyor.

isterse ağzı ile kuş tutsun şampiyon olamaz ogeday..

erdi en azından kendi tarafında duruyor. bende biliyorum erdinin kıbrısa gidemiyeceğini.

ama birleşmeye kadar kalsın . izlemek büyük zevk erdiyi o yürüyüşü ahkam kesmesi yokmu .

o bile izlettiriyor erdiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Aynen katılıyorum Gökhan'a sempati duymaya başladım ben de. Sakatlanmadan önce kısa bir süre yardırıyordu parkurlarda ama sakatlandıktan sonra Fatih segmentiyle yarışmaya devam etti. Tam iyileştikten sonra umarım biraz daha asılır parkurlara da en azından birkaç hafta aday olmaz. Aday olmadığı süreçte de daha bir baskın karakter olması lazım. Kendini biraz ön plana çıkarıp tek kaldığını belli etmeli izleyiciye. Adem gibi mesela.

Pazar günkü dokunulmazlıkta elif ile en başarılı gökhan seçildi 3 .er oyun aldılar.

acun bile tebrik etti gökhanı saklıktan çıkıp böyle başarılı oyun oynadığı için.

daha iyi olurmu bilemem ama ben karakter olarak gökhanı beğendim.

kendi tarafından kaymadı diğerleri gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

ettiği laflar kurduğu teorilerde erdi sanki 10/9 oyun alır gibi hali var göz6 değil erdicim lafla oyun kazanılmıyor sen yanlış anlamışsın.

Onu biliyoruz zaten erdiyi bu forumda benden daha çok eleştiren çok az kişi vardır.

Bizde biliyoruz erdinin havanda su dövdüğünü.

Benim anlatmak istediğim erdi bu bu hali hoşumuza gidiyor.yarışı kaybediyor.

kaybetmesi bile insanlara malzeme çıkarmasına yetiyor.

ogeday ise bir o yanda bir bu yanda kimin yanındaysa diğerini kesiyor kötülüyor.

isterse ağzı ile kuş tutsun şampiyon olamaz ogeday..

erdi en azından kendi tarafında duruyor. bende biliyorum erdinin kıbrısa gidemiyeceğini.

ama birleşmeye kadar kalsın . izlemek büyük zevk erdiyi o yürüyüşü ahkam kesmesi yokmu .

o bile izlettiriyor erdiyi.

sana katiliyorum.erdiye oy verenler performans beklemiyor. bunu halen ne ordaki yarismacilar nede burdakiler algilayamadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Havuç Ogedayı kumlara gömdü ama bu hafta iki oldu. Hem de finalde

Hiç kaybetmeyecek diye bisi yokki.

Ne mana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bombaya bak. Nagihan, Gardırop Savaşları diye bir programda yarışacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimden bir ses seneye Survivor'a Tuncay Şanlı katılacak diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desm0nd

İçimden bir ses seneye Survivor'a Tuncay Şanlı katılacak diyor.

Bir futbolcu sürekli oluyor galiba :) Bir dövüşçü, bir atlet yani sonuçta Açun Pey iyi performans gösterecek kişileri almasını haklı buluyorum. Tabi aynı zamanda popüler olmaları reytingi arttıran bir durum.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar düşündüm de Tuncay, İlhan ve Serhat gibi değil kariyer olarak çok çok daha üstte, survivor ile uğraşmaz, futbol camiasından yürür gibime geliyor önü çok açık.
  • Bulut İlhan'ı yenicem diye heyecanla gözlerini büyütmüş

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desm0nd

Şimdi tekrar düşündüm de Tuncay, İlhan ve Serhat gibi değil kariyer olarak çok çok daha üstte, survivor ile uğraşmaz, futbol camiasından yürür gibime geliyor önü çok açık.

O olmaz başkası olur şu zamana kadar kimbilir kimlere teklif götürdü ve geri çevirdiler.
  • Bu zamana kadar İlhan tayfası hep performansdan dem vurdular. Sabriye, Şahika, Fatih isimlerini söylediler.

Sadece 1 kez Sema büyük bir hata yaparak Adem'in ismini söyledi. Sedat ile Adem arasındaki husumet yüzünden birbirlerini söylediler.

Son konseyde de İlhan Pınar'ı söyledi.Gitmesini istemiyorum ama Sabriyenin de yükselişine haksızlık yapamam diyerek performans odaklı olduklarını sürekli dile getirdi.

Şimdi bundan sonra Adem grubu kendi içinden birisini söyler mi ? Söylemez ise karşıdan birisini söylediklerinde onun için performansı kötü diyemeyecekler.

İlhan grubu ise Sabriye ve Şahika için performansları diğerlerinden kötü bu yüzden söylemek zorundayız gibi daha adaletli yaklaşıyorlarmış gibi gösterebilirler.

2 grubun arası biraz yumuşamış iken ilk konseyde yine araları iyice açılacak. Zaten açık gerçi de bu sefer iyice su yüzüne çıkacak tahminim.

Çünkü ilhan grubu biz performansa göre yazıyoruz diyerek haklı olduklarını göstermeye çalışacaklar. Adem grubu ise sinsi kulisçi ve yancıların olduğu grupda kişiliklerinden dem vurarak haklılıklarını göstermeye çalışacaklar diye düşünüyorum.

Her 2 grup Sedat'ı da potaya sokabilirler.

Ancak dokunulmazlıkların bir tanesini ünlüler kazanırsa o zaman gönüllülerin işi çok çok zor olur. Çünkü ünlülerin daha fazla sms potansiyeli olduğu ve daha çok kendilerini iyi veya kötü gösterdikleri ortada.

Sedat Şahika ve Sabriye nin 2 si potaya girebilir. 2 dokunulmazlık kaybedilirse aralarına kim katılır bilemem belki pınar. Tabi burada bireysel dokunulmazlıkların da çok önemli var. Ona göre isimlerde bazı değişimler olabilir.

Sedat ASLA ADEM'in grubuna yanaşmayacak. Bence hep böyle kalacak. Gözünü potaya kestirmiş durumda gibi görünüyor.

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    koşması efsane.
  • Fatih reis gitmiş üzüldüm ilhana yaptıgı gider yeterdi reisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Fatih reis gitmiş üzüldüm ilhana yaptıgı gider yeterdi reisin.

Gider ayak 1-2 tane patlatsaydı süper olurdu.
  • Sizce sedat ve pınar hangi gruba yanaşacak?
  • Fragman yayınlandı. Adem ile Serhat kafa kafaya geliyorlar.Serhat vursana lan diye bağırıyor.

Acun acil ada konseyi yapıyor devamı yok. Bakalım neler olacak....

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Fragman yayınlandı. Adem ile Serhat kafa kafaya geliyorlar.Serhat vursana lan diye bağırıyor.

Acun acil ada konseyi yapıyor devamı yok. Bakalım neler olacak....

Ben bulamadım atabilirsin fragmanı

• maracanna kullanıcısına yanıt
    trolling
  • 
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.