Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23202321232223232324
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Bu sezon en doğal görüntü budur:https://survivor.acunn.com/acun-ilicali-dan-sabriye-ye-buyuk-mujde-sevinc-gozyaslari-1095784-video

Sabriye ağlayınca çok tatlı oluyormuş. Çok beğendiğiniz Tuğçe bile ağlayınca kezbana dönüyordu. Sabriye kadar doğal bir yarışmacı yok ya bu sezon. Kız neyse o hakikaten. Bazen antipatik gelse de kızın ne kadar saf ve temiz olduğunu bu videodan anladım.

İlk zamanlar pek sevmezdim ama şu an bende bayılıyorum sabriyeye, çok şeker çok doğal gerçekten de. Kendisine kötü gelinmesinden haklı olarak hoşlanmıyor. Yapıştırıyor lafı ağzına ne gelirse

• Peki hocam bu Volkan a ne diyorsun.Geçen hafta Erdi yle konuşurken iyilerle ödül kazanacağıma,sevdiklerimle ödül kaybederim diyen Volkan Ogeday la dokunulmazlığı kaybedelim Erdi potaya girsin muhabbeti yaptı.Gerçi bu adam zamanında Gökhan ın yanından Erdi nin yanına geçmiş Gökhanların bütün herşeyini dökmüştü ortaya..
  • o iş biraz zor. sürekli kaybedilen oyunları gökhanın yokluğuna bağlayan unutturmuyacam diye de altını çizen adam kolay kolay bir araya gelmez.
    zaten erdi ya kendini yalnızlaştırarak yada ortalığı karıştırarak adada baya bir kalacak. yanına kimseyi almayacak ki karşısındakilere tek başına rest çekmesi kolay olsun.
    geçen seneki semihin meşhur hepiniz bir tek demesi gibi. 5 kişiden elbet birinden yüksek olacağı için böyle yüksek yüksek konuşabiliyordu.
  • Volkan potaya girsin çoğundan önce gider :) çakma lider
  • Ilhan acun fatih deyince nasil gülümsüyodu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Volkan potaya girsin çoğundan önce gider :) çakma lider

Röpörtajlarda bu takımın lideri benim diyor.Liderlik başka bir meziyet gerektirir.Volkan liderlik muhabbetini bırakmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Bana kimse Pınar gibi hem performans hem de karakter olarak silik olan birinin Fatihi elemesini inandıramaz.

Fatihe yapılmayan kalmadı. Adam naif biri olmasına rağmen hiç bir lafın altında ezilmedi. Bence destekçisi hem Şahikadan hem de Pınardan fazla..

Tahminim halk artık orada kötü performans gösterenleri tutmak istemiyor. Pınar performans olarak nasıl iyi değil yapmayın.Kız şu an ilk 4 de. Birkaç oyun kötü diye genelini kötüleyemeyiz. Üstelik en son güç oyununda parmağında sorun olduğundan dolayı çok sıkıntı yaşadı.

Karakter olarakta Fatih'den daha iyi olduğu kesin. Her türlü elemesi mantıklı bence.

Ayrıca şöyle düşünün. Ünlülerden kimse Pınar'ın gitmesini istemiyor. Bu yüzden Pınar'a sms atan sadece onun taraftarları değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Volkan potaya girsin çoğundan önce gider :) çakma lider

Röpörtajlarda bu takımın lideri benim diyor.Liderlik başka bir meziyet gerektirir.Volkan liderlik muhabbetini bırakmalı bence.

Aynen. Bir arada emir komuta bende falan diyordu. Kendi kendine birşeyler diyor işte

Herşeyiyle itici buluyorum.

• Son 2haftadir survivordan zevk alamiyorum. Gönüllüler hepsi kardes abi gibi takiliyor. Haftaya insallah dokunulmazligi kaybederler ve action olur biraz. Erdi cok sönük kaldi. Bernanin sanki dillini kopardilar, o kiz nasil susuyor hayret ediyorum. Göz6da kafamizi sisiriyordu.

devamli ünlüler adasini gösteriyorlar. Gönüllüler diye bisey yok bu sene . Ögrenmisler bir sabriye, adem baska bisey konusulmuyor.

Cok zevksiz olmaya basladi survivor

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

https://survivor.acunn.com/acun-ilicali-dan-sabriye-ye-buyuk-mujde-sevinc-gozyaslari-1095784-video

Şu video efsane ya ahahaha izledikçe gülüyorum :)

Bu ne lan ahahahhah bi konsey izlemedim olanlara bak

• AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok enteresan gerçekten %85 ünlüler oldu survivor.Bu gönüllülerin Erdi kötü muhabbeti hep Erdi nin arkasından dönüyor Bulut u getirdiler aksiyon olsun diye Bulut hepsinden beter çıktı Erdi nin suratına gülüyorlar arkasından hakaretler gırla gidiyor.Volkan bile oyunu kaybedelime getirdi olayı Erdi nin kulağına gitmesi lazım bunların dokunulmazlık kaybedilse de hareketlense oralar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 15 Mart 2017; 4:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam çok enteresan gerçekten %85 ünlüler oldu survivor.Bu gönüllülerin Erdi kötü muhabbeti hep Erdi nin arkasından dönüyor Bulut u getirdiler aksiyon olsun diye Bulut hepsinden beter çıktı Erdi nin suratına gülüyorlar arkasından hakaretler gırla gidiyor.Volkan bile oyunu kaybedelime getirdi olayı Erdi nin kulağına gitmesi lazım bunların dokunulmazlık kaybedilse de hareketlense oralar..

Aynen hocam. Isten dolayi zaten dizi sitelerinden izliyorum. 3saatlik yayini bugunlerde sara sara yarim saate tamamliyorum. Hic zevk vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Fatih yoldaşı eleyecek kişi daha dünyaya gelmedi

Çok totem yaptın ama tutmadı galiba
  • Fatihin gittigi iyi oldu.

Sedat gibi biriyle takılan adamın neyini seviyosunuz.

Ki bu adam ilhangille oturup sabriyeyi çekiştirmiş bi adam.

Gönüllülerden kim gidicek simdi baya merak ediyorum.

Normalde burcak bulut erdinin gitmesi lazim.

Bence acun erdiyi postalama operasyonu yapicak.

Adam safi zarar.Dışlamiyolarda siz hepiniz ben tekte diyemiyo.Geçen sene ki semih faciasindan sonra herkes dersini çalışıp gelmiş.Erdi bisey dediginde pat diye seni ödüle bile götürdük diyecekler.

Gönüllülerden erdi berna ünlülerden ilhan serhat furkan gibi bi pota bekliyorum.

Artik ego tayfadan birinin potaya girme zamani geldi.

Ünlüler birleşip ilhan yazicak dokunulmazligida ego tayfa harici biri alicak.

Erdiye güle güle diyeceğiz.

Burcagin gitmesine imkan yok kim yazicak ki burcagi.

Gecen seneki memiç gibi takiliyo kız.

Ha belki kurgu gereği sorun cikartirda kendini potaya sokturursa bilemem.

Gönüllülerde goz6 tayfadan 2 kisi gidene kadar hep onlar potada olucak bence.Kizlardan gitmez ama sanmiyorum erkekler fazla çünkü.

Bulutta erdide gitsin ikiside çöp.

• Ünlülerde gidecek isimler belli arkadaşlar;

Sırada Şahika ve Sabriye var.

Aslında Şahika, Sabriye Adem, Sedat ve Pınar barış yapıp bir ittifak kursa karşı taraftan İlhan, Serhat, Furkan, Sema kulisine karşı derbi gibi izleriz.

Düşünün aralarından biri dokunulmaz olsa oy da kullanacaklar, bu kulisten adam bile gönderirler.
    Sedat ve Adem dokunulmazlık oyunlarında iyiler. O kulisten potaya bir iki kişi soktuları an zaten korku salarlar.

Zaten Sedat bu şekilde kulis kurduklarından ve istediklerini yazıp gönderdiklerinden şikayet ediyordu buna karşılık bir çözüm düşünüp Adem ile barış yapma zamanı geldi artık. Pınar, Adem, Sedat üçlüsü güçlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 15 Mart 2017; 8:13:33 >
  • Gonulluler hakli Erdi ile 1-0 yenik basliyorsunuz dogru tamamda, gercek dogru bumu?

Unlulerde Tarik, Fatih, Berna ve diger 50`lilere gelmislerle o zaman onlarda 4-0 yenik basliyor...

yani ogeday sen tariga karsi kazanmakmi istiyorsun? fatihe karsimi kazanmak istiyorsun?

yas ortalamasi 40 larin uzerinde olan takima, hemde en iyi 2 oyuncusu sakatken. sizlerin supurmesi lazim...

yanlismi dusunuyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Ben başından beri diyorum size. Volkan sürekli arkasından konuşulmamasını istediğini dile getiren birisi olduğu halde yardırıyor milletin arkasından. Fark ettiysen hep bir olay çıkarmaya çalışıyor. Gökhan onu bu hafta hep alttan aldı ama hala Gökhan'ın arkasından konuşmaya devam ediyor. Volkan, Ogeday gibi tipler çok kolay adam satar taraf değiştirir. Gerçek hayatta iyidirler belki ama Survivor'da böyle. Nasıl ki ünlülerde Adem-Sedat koalisyonu kurulmalı diyorsam gönüllülerde de Erdi-Gökhan koalisyonu kurulmalı.

Gokhan`i kontrolden geldigi gunden beri kendi takimi onu satti, adam yalniz kaldi. ogeday`in etrafindalar simdi...tam yanar donerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ERDİ BAŞKAN hepsine gereken cevabı verecektir, merak etmeyin hocam ERDİ BAŞKAN herşeyin farkında sadece doğru zamanı bekliyor. Alayının akbili hazır.

• Sedat İlhangillerden destek göreceği ümidi ve aldığı güçle hem Ademe hem de Sabriyeye sayısız hakaret ve çirkin davranışta bulundu. Şimdi İlhanla çakıştı. Sonu ne olacak bilmiyorum. Ya Ademe barış bayrağı açar, özür diler ve birleşip ayrı bir grup olurlar
  • 
Sayfa: önceki 23202321232223232324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.