Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • inşallah ilhan mansız bugün ogeday balonunu 2-3 defa yenerde aklı başına gelir ogedayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Gönüllüler ilk tura Anıl, Erdi ve Ogeday ile çıkmış sanırım. Ünlüler ise Adem, İlhan ve Fatih.

Dikkat ediyorum bu Volkan Komutan grupları ayarlama ayağına hep kendisini ikinci tura saklıyor

angaranın gurnazı
  • Açun pey elenmek istemiyrum
  • weros W kullanıcısına yanıt
    Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Gönüllüler ilk tura Anıl, Erdi ve Ogeday ile çıkmış sanırım. Ünlüler ise Adem, İlhan ve Fatih.

Dikkat ediyorum bu Volkan Komutan grupları ayarlama ayağına hep kendisini ikinci tura saklıyor

Volkan komutan adada exp kasıyo kendine tayyip gibi adam yemim ederim adada çift başlılık bitecek tek kaptan benim diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bjk olarak ilhan desteklemiyorum yüreksiz sinsi kadınların arkasına saklanıp gidiyo adem fenerbahçe veya kürt olması umrumda değil taş gibi yüreği var

• bugünkü ilk oyun yayınlandı. adem anılı yiyor.

ah adem ah biraz hinlik bilseydin keşke reis. bilerek maçı verir ünlülerdeki nefret odaklarından birini çıkarırdın. ünlülerden 2 isim daha cıksa garanti sabriyeyle adada kalırdınız. gönüllüler daha riskli, özellikle erdi berna oyu olan kişiler.

ama bu işleri ilhan ve yancıları iyi biliyor. kulağına üfleniyor onların. adem yapayalnız adada halk kendini seviyor mu sevmiyor mu bilemiyor. adada o kadar üstüne gelindiği için belki de halk da oyle düşünüyordur sanıyor. neler oldugunu bilse macı bilerek verir bugun potada sabriyeyle kendisini birbirine tokuşturanların yarın isim çıkarmak için nasıl eridiklerini görürdü. neyse umarım gönüllüler kazanır da o şer tayfasının korku dolu anları başlar. dokunulmazlığı da fatih ya da şahika alırsa gör curcunayı

• quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

quote:

quote:

doping sevicileri sizi

ALAYINA SERHAT AKIN (gsliyim)

aga nerde antipatik tiky tipler var sen onu destekliyorsun 2 senedir. 2014 ve 2015de ne güzel turabiyi desteklemiştin. sende bozdun kendini knka

ahlak yoksunu dopingçiyi destekleyeceğime ezeli rakip ebedi dostum fb nin milli oyuncusunu desteklerim. herhangi bir antipatiklik de göreiyorum

yapma kanka ya serhatın futbolculuk zamanlarınıda biliriz. rakip takım taraftarınca iyi hatırlanmaz serhat. sürekli yaptığı çirkefliklerle.

Koyu bir fenerbahçeliyim

Serhattan nefret ettim

Ne kadar çirkef biriymiş

Denize sok balıklarla kavga etmezse adam değilim

Bir fenerli olarak volkanı sevmem aynı şekilde serhatı da. Hiçbiri bir Alex değil yahu reyizler reyizi gelmeyecek onun gibisi
    Survivor 2017 | Final

doğru söze söyleyecek laf yok şimdi.
    gelmeyecek onun gibisi ne yazıkki bi daha.
    gidişine sebep olanlar utansın.

• Şu yarışmaya bu zamana kadar 6 Futbolcu katıldı, arkasından "iyi adamdı" dedirten 2 kişi var: Ümit Karan ve Yattara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vargasaaa

inşallah ilhan mansız bugün ogeday balonunu 2-3 defa yenerde aklı başına gelir ogedayın

ilhanın artık oyun kazanırı bile yok. bilerek yapıyor napıyor hep geri kalıyo parkurlarda.
  • Furkan reis, başkaları gibi yalakalık bilmez tek başına şampiyonluk mücadelesi verir

Survivor 2017 | Final

• Survivor 2017 | Final

Akbilleri hazırlayın aksama şenlik var

• tamam kardeş şimdi bi boksör sana ana bacı sövsede böylemi diyicen ah bu boksör dayak yerim ne gerek var, ben boksör falan anlamam yürek işidir bu serhatda zaten ademden bi korkusu yok korkusu olsaydı okadar atarlanmazdı bu iş yürek işi boksa falan bakmaz
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Boş adamsın.
  • dertliadamınkabusu D kullanıcısına yanıt
    Ringde yapılan boks ile sokak kavgası aynı şey değil bir türlü anlamıyor arkadaşlar Serhat'ın burnundan da ne kadar kavgaya karıştığını anlayamıyorsanız sizde bir sıkıntı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

tamam kardeş şimdi bi boksör sana ana bacı sövsede böylemi diyicen ah bu boksör dayak yerim ne gerek var, ben boksör falan anlamam yürek işidir bu serhatda zaten ademden bi korkusu yok korkusu olsaydı okadar atarlanmazdı bu iş yürek işi boksa falan bakmaz

Ben yüreksiz demedim ki, kavga cıksın sorun yok adem açısından dedim, bokscu adam tabi dövecek, ben karşı cıksam boksçu beni döver yürekli olmak ayrı o ayrı. Ben dayak yer yedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

tamam kardeş şimdi bi boksör sana ana bacı sövsede böylemi diyicen ah bu boksör dayak yerim ne gerek var, ben boksör falan anlamam yürek işidir bu serhatda zaten ademden bi korkusu yok korkusu olsaydı okadar atarlanmazdı bu iş yürek işi boksa falan bakmaz

+111111
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

quote:

quote:

quote:

doping sevicileri sizi

ALAYINA SERHAT AKIN (gsliyim)

aga nerde antipatik tiky tipler var sen onu destekliyorsun 2 senedir. 2014 ve 2015de ne güzel turabiyi desteklemiştin. sende bozdun kendini knka

ahlak yoksunu dopingçiyi destekleyeceğime ezeli rakip ebedi dostum fb nin milli oyuncusunu desteklerim. herhangi bir antipatiklik de göreiyorum

yapma kanka ya serhatın futbolculuk zamanlarınıda biliriz. rakip takım taraftarınca iyi hatırlanmaz serhat. sürekli yaptığı çirkefliklerle.

Koyu bir fenerbahçeliyim

Serhattan nefret ettim

Ne kadar çirkef biriymiş

Denize sok balıklarla kavga etmezse adam değilim

Bir fenerli olarak volkanı sevmem aynı şekilde serhatı da. Hiçbiri bir Alex değil yahu reyizler reyizi gelmeyecek onun gibisi
    Survivor 2017 | Final

doğru söze söyleyecek laf yok şimdi.
    gelmeyecek onun gibisi ne yazıkki bi daha.
    gidişine sebep olanlar utansın.

Oraya Alex katılsın ada ortamı ve hainlikler onu bile bozar buna eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 5 Mart 2017; 13:19:53 >

• bakıyorum bazı arkadaşlar yürekten bahsediyor ,ademde yürek flan yok furkan bile posta koyuyor adama ,orda iki koca yürek var ilhan ve serhat ha birde yarım yürek sedat var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Boş adamsın.

Gel doldur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.