Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

Yarın gönüllüler kaybederse. Erdi ve berna aday olur. ve sabriye elenir bu 4 li içinden.

Gönüllüler kazanmış hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Yarın gönüllüler kaybederse. Erdi ve berna aday olur. ve sabriye elenir bu 4 li içinden.

Kim diyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Serhat'ın Adem'in delikanlılığı ile alakalı söylemleri çok yanlış. Adem'in de Serhat'a "Alman erkeği" demesi yanlış. Girmesin bu toplara Adem.

Hocam yine size katılıyorum ++++

Sanki illa biri haklı olmak zorunda gibi yazıyorlar buraya

Ayrıca valla bıktım bu ünlülerin delikanlılık adamlık kıyaslamasından hepsi aynı şeyleri konuşuyor arkadaş delikanlıysanız niye her dakika kendinizi övüyorsunuz

• Pınar : Fatih kalk hadi gidiyoruz

Fatih : nereye

Pınar : lunaparka götürüyorum sizi

Fatih : ya bak boş boş konuşma Pınar

Ada'm gibi Ada'm Fatih hürkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta da Sabriye elenmezse siz o zaman görün ünlülerin halini. Kavgalar iyice tırmanacaktır.

Sabriye'nin gitmesi için yarın Gönüllülerin kaybetmesi lazım. Erdi ve Berna çıkarsa Sabriye gider. Öteki türlü zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

Kim diyor hocam ?

Lost

Son 5-6 oyunu istisnasiz bildi

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yav birader Adem i övüp durma ırkçılıkdan bahsediyosun gelmiş Serhat a alman diyo ee.Gelip kendini övüp felan duruyo Adem orda dürüst elemanlardan biri ama siz böyle sanki takım tutar gibi tutuyosunuz ya insanlardan soğutuyosunuz valla sanki kazansa yarısını sana vericek.
  • quote:

Erdinin büyük bir planı olduğunu tahmin ediyorum. Şöyle kendini güzelce sakatlayacak bir plan en az 1 ay yarışmalardan uzak kalıp gönderilmemeyi GARANTİLEYECEK ama işte sakatlaması için yarışması lazım

Birisi gönüllüler kazanıyor demiş yav he he :)

Acun konsey için ben böyle birşey görmedim dedi ise bunu iyi düşünmek lazım. 4 kişiden fazlası olacağını tahmin ediyorum.

Ancak ünlüler kaybederse ve bireysel dokunulmazlığı Sabriye veya Adem alırsa onlarda Semayı söylerse ne olur sizce diğeri fatih olur büyük ihtimal.

Semayı söyleyemezler.bireysel kazanan o hafta potaya girmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Yav birader Adem i övüp durma ırkçılıkdan bahsediyosun gelmiş Serhat a alman diyo ee.Gelip kendini övüp felan duruyo Adem orda dürüst elemanlardan biri ama siz böyle sanki takım tutar gibi tutuyosunuz ya insanlardan soğutuyosunuz valla sanki kazansa yarısını sana vericek.

Bunun gibi arkadaşlar kendilerinden şüphe duyarlar yine tuttuklarından duymazlar hocam inanılmaz bir bağnazlık

• O 4 lu den nefret etsem de Adem de delikanlı değil Serhat a dedigi laf diskalifiye sebebi

Erdi başkan adamlik çıtasını çok yükseltti tatmin olamıyoruz tabii

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    hoşgörünün meskeni, kötülüklerin düşmanı, mazlumun el uzatanı fatih yoldaş

• Adem net kameralara oynuyor prim peşinde ve bel altı vurmaktan kaçınmayan birisi ünlüler adası karakter çöpü

• Adem ve Sabriye'yi karşı karşıya getirenler teker teker adadan gidecekler. Semih Öztürk'ün dediği gibi bedel ödeyeceksiniz
  • fragmanda gözü (umarım kaşıdır) sarılan adem gibi görünüyor. bu olaya sabriyenin ağlamasından aynı karede serhat ın tınmaz halinden de tanıtımda bahsetmek ilginç.
  • Bir gönüllülerin en iyi oyuncusu Ogeday'a bakıyorum, vallahi Adem'e yapılan mobbing, pis bakışlar, 4 koldan ayağını kaydırma çabalarının yarısı ona yapılsa parkura çıkamazdı tırsmaktan.Adamı adadaki tüm gruplar el üstünde tutuyor her türlü.Bir de Adem'e bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

fragmanda gözü (umarım kaşıdır) sarılan adem gibi görünüyor. bu olaya sabriyenin ağlamasından aynı karede serhat ın tınmaz halinden de tanıtımda bahsetmek ilginç.

Klasik Algı Operasyonu Tarafsız Acun Medyadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Bir gönüllülerin en iyi oyuncusu Ogeday'a bakıyorum, vallahi Adem'e yapılan mobbing, pis bakışlar, 4 koldan ayağını kaydırma çabalarının yarısı ona yapılsa parkura çıkamazdı tırsmaktan.Adamı adadaki tüm gruplar el üstünde tutuyor her türlü.Bir de Adem'e bak...

Farklı karakterler hocam ama bilemeyiz belki de kimseyle kavga etmezdi Ogeday furkan gibi yanlarına alırlardı.Ogeday daha sakin ve düzgün cümleler kuruyor.Adem sabriye serhat falan tartışınca yanlış şeyler söylüyorlar hep.

• Adem kendisi kürt, serhata almanci demis. Ikiside türk bayragi altinda savasmis olan kisiler. Tabi serhata kasindi o lafi yemek icin. Bakalim yarini bekliyelim.

Not: Erdinin ogedayi firlatmasida cok acayipti 😂

Biri gif yapsin

• Adada 10 kişiye karşı duran 'adam metrekaresine göre adam' olmaz.

Şu Serhat Akın tam bir Almanya çomarı. Çocukluğumda formasını aldığıma utanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kim diyor hocam ?

Lost

Son 5-6 oyunu istisnasiz bildi

Patlıyor öyleleri bir süre sonra :)

• 
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.