Şimdi Ara

Survivor 2016 (2103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (4 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil
5 sn
112.512
Cevap
135
Favori
1.832.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 29.01.2026)
Giriş
  • En az bir tane tokat ya da kafa atılmış kesin. Yoksa Acun sağlam küfürler yiyecek, orada bin tane çalışan var herifler ''fiziki müdahale yoktu, küfürleşme var'' deseydi bu kadar abartmazdı zaten olayı. Demek ki biri birine vurmuş, fazla abartmadılarsa fiziki müdahaleden dolayı aynı adada kalmaları sağlıklı değil diyip diğerini ünlülere postalar, bence Zafer gitsin, Ünlülerdeki karışıklığı algıladıktan sonraki yorumlarını merak ediyorum

Acun sen varya sen ne şeytansın sen...
  • Gizem memiş nihal Serkay efecan zafer bu 6 kişi daha programın başından beri semih onların gruplaşmasına katılmak istemediği için(Dominiğe gitmeden bu 6 kişi gruplaşma planı kurmuş ve semihede katıl demişler) Katılmadığı için ilk 3 hafta hakarete uğradı Yine ağzını açmadı bir küfrü hakareti varsa gösterin bakalım 2 aydır Bu karaktersiz insanlar adam ile uğraşıyor hakaret yiyor ve Macun uyaracağına 6 kişiyi sesini bile çıkartmıyor semih bir şey diyince omo oyle olmaz semih yapamazsın vb vb. inşallah zafer gitmiştir.
  • İnsanımızın düşünme şekli:abi semih diye biri var millet acayip üstüne düşüyo.bir bakayım.adam harbiden zeki ama benden daha zeki olamayacağına göre bu herifte var bi yamukluk.hem herkes destekliyorsa ben desteklemem.hiçbir vasfım olmadan kendimi nasıl farklı ve özel hissedebilirimki....,Böyle gider bu çeşitler bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reyiz baktı ki bunlar öyle veya böyle dokunulmazlık oyunlarını kazanıyor, tabi böyle olunca da ameliyatlar erteleniyor; konseydi, SMS'di beklemek yerine inisiyatif alarak operasyonu tek başına icra etti en sonunda.

SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU SENELERE ŞİZOREİS

YOLUN AÇIK OLSUN

Bu mesaja eklenen görseller:

• Semih kafa çatlamış zaferinde burnu kırık

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • YUNUS REİS ÖLMEZ

Orijinalden alıntı: evoo.9

Gizem memiçin Burada kuma zaferi cizmesi ( Adada en cok zafere benziyor ) ve röprtajında kötü bir olay olmuşta üzülerek yorum yapıyor havasında röportaj vermesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Bence olay konseye giderken olmadı ve olay ciddi olduğundan dolayı acun zaman kazanmaya çalıştığını düşünüyorum .

sherlock holmes falan mısın abi mükemmel tespit ilk gördüğümde böyle bir şey aklıma gelmedi ve şuan ciddi ciddi zefere benzettim sayende

• yorumlar niye gözükmüyor yav
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    darbe derken... zafer üflese semih uçurtma olur. 2 gün ekranı boş bırakmamak acun medya madem kavga var konseyi topla adamı gönder sonra smsi açıklar gönderirsin ünlüleri.

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

YA MEHMETİN GİDİŞİNE AĞLIYORUM DURDURUN BENİ

dün gidişi acıklı oldu ya bir de iyi niyetli biriydi aslında, bağırışını özlüyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 13 Nisan 2016; 15:23:54 >
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Arı

quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

ulan cahil insan r.a Allah ondan razı olsun demek. Sen sevdiğin adama ulu önder diorsun ben de Allah ondan razı olsun diyorum sana ne bundan. Allahın müşriği gelmiş bana putperest falan diyor cahil seni

bu mesaj çok kilit bir mesaj, iyi bakın arkadaşlar. Semihçilerin Atatürk'ü sevmediklerini gösteriyor. Tüm tahminlerim doğru çıkıyor nedense.

Haddini bil be adam! Sen kimsin de kıytırık bir yarışma programını esas alıp benim Atatürk sevgimi sorgularsın. Boş yapıyorsun. Neyse şikayetimi ettim ben.

Herhangi bir dine herhangi bir tabuya herhangi bir tanrıya inanan herkes putperesttir.

Birini putperest ilan edip kendisini tek doğru görmek zaferle eş değer beyine sahip olmak manasına gelir.

• hebe hobo
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.