Şimdi Ara

Survivor 2016 (2101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
37 Misafir (18 Mobil) - 19 Masaüstü18 Mobil
5 sn
112.512
Cevap
135
Favori
1.833.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 29.01.2026)
Giriş
  • Açık konuşayım Semih giderse izlemem. Benim izleyip izlememem elbette önemli değil ama benim gibi düşünen pek cok insan olduğunu düşünüyorum.

Yarışmada tek eglenceli,manyak adam Semih. Onun için izliyorum. Yoksa ben napayım Atakanla Serkayin mücadelesinde parkuru kimin önce bitirdiğini ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

YA MEHMETİN GİDİŞİNE AĞLIYORUM DURDURUN BENİ

bambambambam
    rapido rapido rapido
    helal gardas helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Zafer Semihin böbrekleri sökmüş

Semihseverler Semihe böbrekleri verin

Düşünüyorumda buna kan lazım olsa 1 gram kan vermem

Valla survivor panomada ki at gözlüklü semih fanlarını gördükçe kendinin öleceğini bilseler bile semih yaşasın diye organlarını verirler diye düşünüyorum.
    Tapıyorlar adama .

Adamın olmadığı yerdeki abdurahman keçi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: evoo.9

Gizem memiçin Burada kuma zaferi cizmesi ( Adada en cok zafere benziyor ) ve röprtajında kötü bir olay olmuşta üzülerek yorum yapıyor havasında röportaj vermesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Bence olay konseye giderken olmadı ve olay ciddi olduğundan dolayı acun zaman kazanmaya çalıştığını düşünüyorum .

Evet dün akşam bende yazmıştım bunu. Bazı filmlerde filmin başında sonunu gösterirler ya aynısını dün akşam uyguladılar Gizem memiç orada semihi değil zaferi çizdi. Zafer diskalifiye oldu muhtemelen. Buradan da anlaşılacağı üzere görüntüler yetişmedi meselesi hikaye. gizem.m o resmi çizerken olay olup çoktan bitmiş. Muhtemelen Semih de veya her ikisinde de bir hasar var diğer konseye kadar bunları kapatma peşindeler. Semihi haftalardır tehdit etmiyor mu adamlar? daha geçen gün zafer denen psikolojik rahatsız ağzını burnunu kırarım demişti Acun bunun önlemini almadı. Olay göstere göstere geldi resmen. Umarım semih reyizde birşey yoktur

• Yılmaz adadan postalanınca heralde tüm mal varlığını elden çıkartıp tuğbaya oy attı

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

SEMİH Zafer'i birebirde yermi sizce
    Atakana dese keşke ağzını burnunu yerdeğiştiririm diye

Semihin bire birde Zaferi yeme ihtimali mi

Yalnız şu Serkaça sorsan kendine delikanlı der. Delikanlı olan adam, Semihle en büyük kopmayı ve tartışmayı başlatan ve takım arkadaşlarını da taraf etmiş kişi, gidip de Semihle kendi yanında olan Zaferi çekiştirip kavgalı olduğu adama yanındaki arkadaşıyla ilgili laf verir mi? O kadar delikanlıysan adamla konuşurken ''biz de idare ediyoruz'' minvalinde tavırlar sergileyemezsin, ne olursa olsun, ki Zafer çok çıkıntı bir insan da değil. Sırf Semihle insanca anlaşabiliyormuş, kendini akılcı ifade edebiliyormuş gibi gözükmek için kavgalı oldukları adama koz veriyor yanındaki arkadaşıyla ilgili. Lan adamlar zaten sizin kavganız üzerine taraf oldu, adam senin tarafını seçmiş gidip de onu elaleme şikayet edip kendine delikanlı mı diyeceksin bir de

Efecan denen tip de öyle, ergen kızlardan tripli herif. Kafası çalışsa gam yemeyeceğim, ortada hiçbir sebep yokken arabada taraf yaratmaya kalktı sivri zekalı, şimdi bön bön etrafa bakıyor adada

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Peki sence Tuncay Survivor 'a girseydi , yine çok mu adaletli olurdu? olay sadece kas gücü mü? Kendini koy o adada Semih hariç herhangi birinin yerine dostum. Öyle cevap yaz geçtim tavırları falan. Tek tek gideceksiniz falan diyor sizi ben göndereceğim diyor da, neye güveniyor zekasına yada kas gücüne değil sanırım değil mi? Nerede kaldı burada adalet o zaman sen söyle, çok basit ya empati yap işte şansın yok. Daha evvel 1 sene süren bir yarışmaya katılmış ve halktan deve yüküyle oy almış adamın ada da ne işi var. Madem böyle oldu, diğerlerinin ne günahı var?

Sen yazdığımı anlamadan cevap yazmışsın...

Semih'in karşısındakiler biraz adam olsalar ya da daha doğru bir ifadeyle insan olsalar Semih 1. kalamazdı belki de. Ne zaman ki Semih'e karşı sözlü tartışma olsa zekaları yetmediği için hemen hakaret'e girişiyorlar bu da halkın tepkisini çekiyor ve Semih'in oylarını artırıyor doğal olarak. Sırf bu nedenden dolayı bile Semih'in aşırı özgüven i çoğu insana itici gelmiyor.

Ayrıca Semih diğerlerine göre fiziksel açıdan dezavantajlı olmasına rağmen istatistiklerde gönüllülerin en başarılı ismi şu an, biz sporcuyuz senden daha iyiyiz diye geçinen adamlar bile artık Semih'in oyunlardaki başarısını kabul ettiler. Semih'in 1. olmaması için bana tek 1 geçerli sebep söyleyebilir misin?

Tabi söylerim, Semihin kendinden çok halka güvenmesi, insan önce kendine güvenecek başkasından medet ummayacak yani insan olacak başkalarının köpeği olmayacak kendi kendine birinci olacak daha evvelkilerin olduğu gibi .Peki sen benim soruma cevap verebilirmisin rica etsem, ben hakkımı savdım. Tekrar edeyim, Tuncay olsaydı bu yarışmada fark ne olurdu? Yine müthiş bir halk desteği olurdu ve haksızlık olurdu değil mi? Soru şu ; diğerlerinin ne günahı var daha yarış başlamadan elenmiş gibiler, yani Semih en azından öyle diyor, haksızlık değil mi bu sence?

• Gönüllüler Zaferi semihe saldırmış zaferde yarım akıllı semihin ağzını burnunu kırmıştır zafer gider semih karşı takıma

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • Semihin gönüllüler adasında olması bence haksızlık değil.benim gibi binlerce insan semihi ilk defa burada gördü.mesela nihali tanıyordum ,oda yarışmadan geldi ve daha dominant bir karakterken smsi memiç gibi pasif bir karakterden az çıktı ve gitti.performansı silikti.semihte performans ve aksiyon olmadaydı oda ilk haftalar ayakta kalsada ilk gidenlerden olurdu.semihi büyüten tikilerin antipatik tepkileriydi.mesela nihal semihle takılsaydı birleşmeyi görürdü.yani sadece tanınır olmak yetmiyor kapasitede lazım.illa haksızlıktan bahsedeceksek semihe haksızlık oldu.tanınır olduğu için cepheleştiler ve adamı bir dövmedikleri kaldı.zaten dövdüler şimdi herhalde

Reis klas olduğu kadar, çok teknikte bir adamdır.

Atakan ile kapışır reis.

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Semihin ada da GOD MODE şeklinde tavırlar sergilemesi diğerlerinin hakkını yemekten başka hiçbirşey değil. Diğer oyuncular ile oy şartları eşit olmayan bu adamın adada kalması bence oyuna gölge düşürüyor. Acun sanırım bu kadar tahmin etmemişti Semih'e karşı kontrolünü kaybedebileceğini. Baştan hatalı bir tercihti Semih bence. Bakalım ne olacak, belki diskalifiye bile ederler. Tavırlar ve laflar çok kötü çünkü. Kendinizi o ada da Semihin rakibi olarak düşünün bir empati yapın, ne kadar oy şansınız olabilir ki? Ben olsam Semih varsa baştan kabul etmezdim gitmeyi adaya. Eğer bu oyun vatandaşın verdiği oylar ile kazanılan bir program ise o adadan Semihi gönderecek gücü yok kimsenin. Adil değil , eşit bile değil.

Ütopya yı Tuncay kazandı peki neden kazandı? Çünkü Ütopya'da insanlar tartışırken birbirine hakaret etmiyordu,üzerine yürümüyordu herkes zekasıyla bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Survivor'da Semih gibi zeki birinin olması gerçekten haksızlık çünkü karşısındakiler sadece şu an erimiş olan kasları üzerinden düşünebiliyor...

Sen o zaman ütopyayı hiç izlememişsin. Ütopya da semihe vurdular
    etmedik laf bırakmadılar sevgilisiyle ilgili bile konuştular

ve format değiştire değiştire adaletsizliğin dibine vurarak Tuncayı birinci yaptılar
    Semihin ve onca seveninin hakkını yediler
    Birinciyi belirlemek için yaptıkları sistem saçma sapan bir şeydi
    Asıl ben Semih'in yerinde olsaydım gitmezdim diye düşünüyordum ama Semih giderek doğru bir karar aldı ve dokunulmazlıklarda oynamayarak sms'ine güvenerek Acun'a sağlı sollu indiriyor darbeleri
    Bu seneki yarışamanın hiç tadı yok
    Semih gittiği anda bırakırım izlemeyi ve Acun'da bu yaptığının bedelini öder
    Acun kaliteli iş yapıyor diye seviyorduk ama geçen sene ütopya'da o kadar saçma şeyler oldu ki benim güvenim inanılmaz sarsıldı

• Bence zafer'i ünlülere yollayacaklar. Hem takımlar dengelenir zaten. Ama elenirse de dengelenir. Fakat cok ağır bi olay değilse ünlülere yollamış olabilirler

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Zaten zaferde beynin sag sol loblari arasinda baglanti yok bu yuzden biraz beyin ozurlu gibi hareketleri var dusunce yetisi yok serkaç efendiyle efecan bunu doldurdular bu kucuk enistede semihe saldirdi ibo zaten ne yaptigi belirsiz ama jole gibi adamla serkaç efendi zaferi semihe saldilar semiho baska turli gonderemeyecekleri icin

http://m.acunn.com/survivor/acun-ilicali-sms-birincisini-boyle-acikladi-920441-video

Orijinalden alıntı: RevivaL

Bence bunlar konseye gelmek için hareket edince Zafer ile Semih arasında tartışma çıktı. Semih " Zafer gideceksin uzatma " dedikten sonra Zafer de " hadsiz " deyince Semih cebinden ameliyat eldivenini ve malzemeleri çıkartıp Zafer'in kafatasını açtı. Beyin ameliyatı yapmak isteyen Semih bir şey bulamayınca açık bıraktı ve ameliyatı yarıda kesti. Tüm olay bu bence

Zuhhaahahahahah helal sana gardaşçığım gopardın beni gülmekten
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.