Şimdi Ara

Survivor 2016 (2105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (7 Mobil) - 15 Masaüstü7 Mobil
5 sn
112.512
Cevap
135
Favori
1.832.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 29.01.2026)
Giriş

• Müziğin sesini duymayanlar,
    dans edenleri deli sanıyor..
    Nietzsche (Niçe - Ç ile)

Doğum günün kutlu olsun koca yürekli adam.
    2012-2016 BÖCCÜK ♂
    Artık aktif üye değilim.
  • Semih pert sanırım. Büyük olasılıkla mumya gibi sarılı şu an.

Orijinalden alıntı: RevivaL

Bence bunlar konseye gelmek için hareket edince Zafer ile Semih arasında tartışma çıktı. Semih " Zafer gideceksin uzatma " dedikten sonra Zafer de " hadsiz " deyince Semih cebinden ameliyat eldivenini ve malzemeleri çıkartıp Zafer'in kafatasını açtı. Beyin ameliyatı yapmak isteyen Semih bir şey bulamayınca açık bıraktı ve ameliyatı yarıda kesti. Tüm olay bu bence

bence tam tersi,semih herhangi bir sağlık sorunu olmayan zaferi ameliyat etmeye kalkınca ''beyin cerrahı'' dayak yedi ve hastahanelik oldu.Haberlerde çok görüyoruz böyle haberleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Semih umarım gitmez. En başından 6-7 kişi bir araya gelip adama mobbing yaptılar, Acun çıt çıkartmadı. Mobbing yapmak normalde suçtur ve cezası vardır. Acun zaten bu sene eline yüzüne bulaştırdı her şeyi. Eğer olur da Semih giderse hem reytinglerde hem de sms gelirlerinde ciddi düşüş yaşanacaktır. Acun bunu göze alabiliyorsa bravo.

Semih giderse izlemem hic nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dünyaya bir iyilik etmiş olurdu...
  • eskiden survivorda kavga olduğu zaman 10 gün önce haberimiz olurdu elenen kalan kim kavga etmis falan Sahra berna nouma nihat hepsinden haberimiz vardi orada 500 kişi ile program çekiliyor ve kimse dışarı bir bilgi sızdırmıyor ama ben böyle bir şey yok diyorum çünkü insan herkesin merak ettiği bir seyi birilerine haber verme isteğine girer kısaca 500 kişiden 1 tane sır tutamayan olur bunun tek açıklaması var bu 500 kisinin kaldığı yerde haberlesme imkanı yok yani bildiğin onlarda Survivor telefon internet falan sınırlı kisilere veriliyor yani Acun ve ona yakin insanlara montaj ekibine geri kalanlar survivor yaşıyorlar yoksa birisi mutlaka bilgi sizdirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞ'LILIK.
  • evoo.9 kullanıcısına yanıt
    benimde dikkatimi çeken nokta şu oldu.konseyden 1,5 saat önce olan önemli bir olay olmuş,fakat gönüllüler çok relax.en azından kızlarda bir tedirginlik olurdu.
    görüntülerin eş zamanlı olmadığını biliyoruz.belli bir zaman diliminden toplanan toplam görüntüden,zaman açısından bir paradoks yaratmadan bir kurgu oluşturuluyor.
    açıkçası gizem memiç'in durur dururken semih'e kötü demesi ve böyle bir röportaj vermesi çok şaşırtmasa da bir "hayrola" etkisi yaratmıştı.
    demek ki sebebi zafer'in diskalifiye olmasıymış.
    söylediklerin çok mantıklı ve bence doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendsurvivor -- 13 Nisan 2016; 19:21:03 >
  • atakanın bir kaç dövüş videosunu izledimde resmen profesyonel boksör ve azda olsa tanınmış sporcu. neden survivora gelip kariyerini yakar anlamak mümkün değil aynı şekilde merve aydında kendini yaktı atakanda artık lisanslı dövüş yapamaz. ülkemizde böyle değerlerin survivor yüzünden yitip gitmesi çok yazık..
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Elemanı güzel dur durmuşsun hacı
    MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• Semih diskalifiye olursa bbg tarzı bir program yapsın survivora rakip olarak...bu tarz bir msj yazmıştım neden siliniyor?

• Semih'i diskalifiye ederse ciddi izleyici kaybına uğrayabilir çünkü yıllardır Survivor yapıyor ve ilk kez bir adam dominant performansı ile değil stratejileriyle öne çıkarak bu kadar dominant hale geldi. Ütopya arada bakardım orda Semih itici gelirdi ama burda korkusuz durdu arkasındakilere güvendi geri vites yapmadı. Açıkçası Semih'i ünlüler adasına yollayıp Zafer'i diskalifiye etmesi olası sonuç gibi geliyor. Zafer o kuş beyniyle saldırmıştır Semih'e gibi geliyor akşam öğreniriz.

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Acur bu hafta baya reyting aldı , fena para kazanıyor adam.

Bence adamın reyting sıkıntısı yok hocam.Bence daha ciddi bir olay oldu o yüzden göstermediler ama ne olduğunu göstermezler büyük ayıp ederler seyirciye.

• Konsey çok karışık bir hale büründü. Tuğba'nın birinci olması dedikoducu tayfaya iyi kapak oldu. Bence Ezgi gitmeliydi. Ama olsun bir dahaki dokunulmazlık kaybettikleri haftaya inşallah. Mehmet'in "yeeeaaappp" "rapido rapido" "yespannem" demesini arayacağız 😀

Gelelim gönüllülere....Semih ve Zafer bence birbirine daldılar. İkisi de yara bere içinde. Ama galiba Zafer gidici. Semih gereksizi kalıcı. Çok gizli birşey değil aslında ama niye bu kadar gizem yaptı Acun bey. Gizem de kumdan büst yapmıştı Zafer e de benziyor Semih'e de çünkü ikisinde sakallı. Bakalım hayırlısı. 🤔🙂

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekmete

ACUNUN HİÇ BİR ZAMAN PARA VE REYTİN KAYGISI OLDUĞUNU DÜŞÜN MÜYORUM.
    ACUN İŞİNİ İYİ YAPIYOR. İŞİNİNİZİ İYİYAPARSANIZ BAŞARI ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİYOR.

Dediğin gibi olsaydı turabi iki kum torbasının arasına bayrak koyup malum şeyi sembolize ettiğinde ya da doğukanın suratına kum fırlattığında diskalifiye ederdi, acunun dini imanı para o yüzden semihi belli bir süre kullanacaktır...

Öte yandan zaferde aşırı dengesiz ve zehir troll, onu da bu kadar erken harcamaz bence...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.