Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (1090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.960
Cevap
139
Favori
827.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]


(En Son Oy Tarihi: 9.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • ŞU konu ve Takım tutar gibi yarışmacı tutup, burada kavga nizah edenleri gördükçe ben utanıyorum. Acunn milletini iyi çözmüş. Ortaya kemiği atıyor. Kenara çekilip izliyor.
  • En gereksiz adam gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Pink

    quote:

    Orijinalden alıntı: zorradam

    22 bin mesaj ne işsiz adamlarsınız la siz

    vakit geçirmek için izlemekte bir kusur bulmuyorum, belki ben kendim de yaptığım içindir, bilemeyeceğim. ama oturup uzun uzun yorumlar yazıp, bu yarışma için sevinip sinirlenmek gerçekten çok boş bir uğraş.

    cok da tin.

    ara sira izlerim ama birakin su tip yorumlari RTUK musunuz arkadas. isteyen istedigini izler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi zaten hal ve hareketleriyle Survivor olabilecek bir adam değildi.
    İyi bir oyun performansı var, bu yüzden belli bir noktaya kadar gidecektir. Hatta kritik noktalarda dokunulmazlık alırsa Son 2 koltuğunda bile görebiliriz kendisini, belli olmaz bu işler.
    Ancak Survivor olamaz. Genelde sakin tipler ipi göğüslüyor bu programda.
    Bu sezon Yiğit veya Gökhan Survivor olur gibi. Gökhan düşüş yaşamazsa tabii.
  • 22 bin mesajın yarısı " işsizmisiniz"-"toplumun zekası bu yarışmayı izleyecek seviyede"-"kaç kitap okudunuz, bu programı niye seyrediyorsunuz" gibi insanları aşağılamak için yazılmış mesajlar.

    edit: Bende izliyorum. İşim var. Zekamın bir çok insandan geri kalmayacağından eminim. Haftada bir kitap bitiririm desem yalan olur ama ayda bir kitap bitirim. Sosyal yaşantımda gayet yerinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 6 Mayıs 2014; 9:11:30 >
  • bir fikrim var ama uğraşmak istemiyorum şu tolganın kızların bacağını okşadığı kısımları birleştirip bir video yapsam en az 10 farklı yer var hatta merveyi okşayıp yetmiyor ayaktaki serenaya dalıyor falan komik bir video çıkar ama ara bul tek tek çok zor iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By Trex

    bir fikrim var ama uğraşmak istemiyorum şu tolganın kızların bacağını okşadığı kısımları birleştirip bir video yapsam en az 10 farklı yer var hatta merveyi okşayıp yetmiyor ayaktaki serenaya dalıyor falan komik bir video çıkar ama ara bul tek tek çok zor iş

    Hocam kolay mı kaç aydır karısından ayrı adam adada yalnız ,muhakkak canı çekiyordur.Arada küçük abazalıkları hoş görmek lazım
  • Olur o kadar,zaten çapkın adam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail'in gitmesi bence daha iyi oldu. Hani diyorlar ya en kötü Tolga diye. İsmail bunu yorumları yedekte oturarak yapıyor sadece. Tolga'nın oynadığı oyun sayısının üçte ikisi kadar oyun oynamamıştır. Tolga ünlüler takımına Gökhan ve Ahmet'ten bile fazla puan kazandırmıştır belkide. Ayrıca Tolga hırslı bir oyuncu sakatlandım ayağına yatıp oynamamazlık yapmıyor. Lakin son hareketine (Dokunulmazlıktaki) hiç bir anlam veremedim. Bence kameralara oynadı adam.
  • turabi haksız olabilir fakat gökhan işi kızıştırıp turabinin sinirinden faydalanmak için "bana bilader deme", "bana abi diyordun" şeklinde soktuğu lafları bana dese anında kafa göz girerim o açlıkla kaldıramam o da çok güzel çaktırmadan alttan alttan kameralara oynuyor, bu arada gökhana cidden ne zaman abi dedi ? ben öyle bir şey hatırlamıyorum dialoga girdiklerini bile hatırlamıyorum tutamasın kendini saldırsın diye söyledi onuda, zaten demiş olsa bile laf arasında diyebilir insan konuşma tarzı öyle
    yani haksız 2 taraf varken hep oklar turabiye dönüyor karşı taraf süt dökmüş kedi gibi laflar dönüyor

    edit: anlamayan arkadaşlar için tekrar açıklıyorum ben turabinin tarafını tutmuyorum yanlış yaptı o zaten haksız ama 2 tarafta haksız dedim o olayda gökhan da süt dökmüş kedi değil dedim anlamadan yorum yapmayın hala turabi şöyle böyle deyip dediğime geliyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 6 Mayıs 2014; 11:11:26 >




  • Turabi nin yaptığı o hareketten sonra nasıl yarışmaya devam edebiliyor çok enteresan. Bir de yalan söylüyor. Onlara doğru yapmadım diğer tarafa yaptım diye. Halbuki direk onlara doğru yapıyordu. Gökhan dışında kimse sesini de çıkarmıyor. Acun desen zaten para hastası. Turabi gider rayting düşer mantığıyla adamı öve öve bitiremedi.
  • Nasil izliyosunuz anlamiyorum ki.turabinin sanane lan, dümbük, dünkü moktun gibi hakaretlerini duymadın mı?sansurlenincesöylememiş mi oluyo? Bana birader deme diyip ortalığı kızıştırmışmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ktulgar15

    Serenay cumartesi günü 3 te 2 pazar günkü ödül oyununda da 3 te 3 yaptı.Dokunulmazlıkta bir şey yapamadı ve sakatlandı.O yüzden de bugün varlık gösteremedi.Yoksa Serenay başarılı bir yarışmacı.Ben birinci olmasına sevindim.Merve kaybedilen her oyun sonrası birine patlıyor.İşte bu hırsı onu birinci yapmaz.Serenay da hırslı ama kızın kalbi temiz.Bu oyalmada Serenay'a oy atamadım.Ama bir daha oylama olursa atarım.Umarım kız yanlış yönledirmelere kurban gitmez.Tolga kızın aklına girmese bari.

    +1 Tek sıkıntısı kazanınca antipatik sevinçleri ama ben de bu kıza baya sempati duyuyorum bence mügeden de duygudan da başarılı. Gönüllülere duygu yerine serenayın gelmesini isterdim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BcevikB


    quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie

    Merak ediyorum Gökhan a "sen daha dünkü b.ksun" diyen Turabi ye neden ceza verilmiyor? Bayrak olayında neden sadece sözlü uyarı alıyor? Striptiz yapan adam biz odaya bayan girince ayıp olmasın diye başımızı eğeriz diyen biri nasıl 1. olabiliyor? Bu millet kör mü?

    hatta dümbük dedi hemen sansürlediler.

    Gökhan turabiye 2 gün önce bana abi diyordun dedi. acaba arkasında falan dansmı ediyordu

    turabi denen herif resmen kollanıyor hakaretlerini geçtim yaptığı hareket bile başlı başına diskalifiye olmasına sebep..




  • sen kafayı yedin galiba turabinin akrabasımısın yoksa
  • Siz turabiyi izleyip geçiyorsunuzda, bu turabiden, tavırlarından etkilenen çocuklarda var, onların ailelerine yazık değilmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

    Hatun kıskanma kızı
    Bebekliği bile çok tatlı merveciğimin



    Burada bile suratı asık kezoş yav.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: root

    Nasil izliyosunuz anlamiyorum ki.turabinin sanane lan, dümbük, dünkü moktun gibi hakaretlerini duymadın mı?sansurlenincesöylememiş mi oluyo? Bana birader deme diyip ortalığı kızıştırmışmış.

    ben turabi mi haklı dedim ? o demedi mi dedim ? karşılık verdi tabiki 2 taraf haksızdı dedim ama sadece turabi göze batıyor gökhan süt dökmüş kedimiydi dedim ilk önce dediğimi anla sonra cevap yaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcool

    BUNU;

    Toplumlar kendi eğitim ve entellektüel seviyelerine uygun programları izlerler.

    BİLİYOR MUYDUNUZ?

    Ne seyredek? 7/24 bilgi yarışması mi seyredelim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..


    quote:

    Orijinalden alıntı: the right hand of evil

    Serenay birinci olunca Merve ne kadar bozuldu. Resmen rengi attı. Hemen her oyunda başarılı olmasını rağmen her oyunda puan kaybettiren Serenay tarafından geçilince içine oturmuştur. Serenayın konuşması sırasında kendisinden bahsedilmesine rağmen heykel gibi taş kesildi.

    Bende olsam bende bozulurum, kız neredeyse bütün oyunları kazandı, en çok onun hakkıydı birinci olmak ama sağolsun bizim Türk halkı olaya hep duygusal baktı ve serenayı birinci yaptı.

    Merve şu sevinçlerini düzeltmediği ve dedikoduyu kesmediği sürece istediği kadar başarılı olsun birinci olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.