Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
117.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Bu Taner ömür törpüsünden başka birşey değil.

>> - Anesthesia` - <<
  • E hani ödüle gidişlerini falan seyredemedik saçma salak konuşmalar, stüdyo bağlantılarıyla geçirdiler vakti. Acun'un nanelerinden illallah geldi artık.

Orijinalden alıntı: canned

E hani ödüle gidişlerini falan seyredemedik saçma salak konuşmalar, stüdyo bağlantılarıyla geçirdiler vakti. Acun'un nanelerinden illallah geldi artık.

Acunda bir yetiştirme telaşı var iyice çıkara döndü programları adam bi yarışma sunarken İstanbul'a gidip başka işlerle uğraşıyor.
  • bu ceydayı nasıl almışlar bu yarışmaya.Kesin birilerinden torpili var bu kızın.Şuan ünlüler ve gönüllüler içinde buraya nasıl geldiğini anlayamadığım tek kişi.şişmanlığını geçtim ne azim var ne hırs.Sırf dedikodu yapsın ,Tanere karşı herkesi kışkırtsın başkada bir işe yaradığı yok.
    taner gibi gıcık birine ada da kalması için oy verildiğini hiş sanmıyorum. taner demek kavga demek kavga demek reyting demek o yüzden bence adadan istedikleri kişiyi eliyorlar. adadan nihat ve taner gitse raytinleri düşer o yüzden halk gönderse bile o ikisini göndermezler.
    taner gibi birisinin halk oyuyla ada da kalması bence imkansız. o kadar gıcık birini çok aradılarmı acaba..bir insan ancak bu kadar dengesiz olabilir..

seviyORDUm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

ödül yemeği nezaman ozaman?

Haftaya yayınlanacak bölüm gösterirler.
    Taçmin iyi dayındı gerçekten zaten tam ona göre bir oyundu.Anlaşma yapmaları yarışmanın heyecanın kaçırdı biraz.

quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

taner süprizlerin adamı ya adadan 24 saat yayın yapsalar 20 saatinde kesin taneri gösterirler

Oww yeah.Adam ekşin seviyor ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: hdg52

kime oy atarsanız atın bence kafalarına göre eleme yapıyorlar.
    taner gibi gıcık birine ada da kalması için oy verildiğini hiş sanmıyorum. taner demek kavga demek kavga demek reyting demek o yüzden bence adadan istedikleri kişiyi eliyorlar. adadan nihat ve taner gitse raytinleri düşer o yüzden halk gönderse bile o ikisini göndermezler.
    taner gibi birisinin halk oyuyla ada da kalması bence imkansız. o kadar gıcık birini çok aradılarmı acaba..bir insan ancak bu kadar dengesiz olabilir..

şu an adam en popüler yarışmacı?
  • survivor unlulerde kadınlar nasıl bakımlı oyle ben de onu anlamadım. hıc mı kasları uzamıyor ?
    erkeklerden de sakalı az uzayanları secmısler herhalde

Orijinalden alıntı: sosmed

survivor unlulerde kadınlar nasıl bakımlı oyle ben de onu anlamadım. hıc mı kasları uzamıyor ?

Niye takılıyosunuz buraya ya ada şartlarında yaşıcaklar denildiyse illa orasında burasında kıl tüy mü çıkacak.Show yapıyolar sonuçta o kadar insanın karşısına çıkıyolar programda onlara bakım yapılması gayet normal diğer türlü sen onları kıllı gördüğünde ne olacak neyi gösterecek bu

Orijinalden alıntı: kenxx

quote:

Orijinalden alıntı: sosmed

survivor unlulerde kadınlar nasıl bakımlı oyle ben de onu anlamadım. hıc mı kasları uzamıyor ?

Niye takılıyosunuz buraya ya ada şartlarında yaşıcaklar denildiyse illa orasında burasında kıl tüy mü çıkacak.Show yapıyolar sonuçta o kadar insanın karşısına çıkıyolar programda onlara bakım yapılması gayet normal diğer türlü sen onları kıllı gördüğünde ne olacak neyi gösterecek bu

aynen katılıyorum.heralde kadınların bakımı yapılacak.millet yapacak yorum bulamıyor kıla tüye sarıyor:D

• Dün yarışma var mıydı,varsa kim kazandı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.