Şimdi Ara

SÜRÜŞ ZEVKİ NEDİR... KRİTERLERİ NELERDİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SÜRÜŞ ZEVKİ NE DEMEK... KRİTERLERİ NELERDİR... SEN SÜRÜŞ ZEVKİ DENİNCE NE ANLIYORSUN... BİR OTOMOBİLDE SÜRÜŞ ZEVKİNİ NE SAĞLAR...

EVET OTOMOBİL TUTKUNLARI DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR... İRDELEYELİM BU KONUYU

B... C... D... SEGMENTLERİNDE EN İYİ SÜRÜŞ ZEVKİNİ HANGİ OTOMOBİLLER SAĞLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDM -- 22 Eylül 2007; 9:49:27 >

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:23:52 >
  • alışılmadık bir yaklaşım ve tespit te bulunmuşsunuz ....
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:24:11 >
  • Güzel soru

Benim bu konudaki kriterlerim şunlar,

-Koltuklar,arabaya oturduğum anda ilk notumu vermemi sağlar. Konforlu ve rahat koltukları olmalı arabanın.
    -Direksiyon simidi,şekli ve seyir halindeyken verdiği tepkiler çok önemli.
    -Konsol görünümüne ve klimaya da önem veririm.
    -Performans, son hızdan ziyade ara hızlanmaları iyi olan seri bir araçtan keyif duyarım.
    -Görüş açısı,arabanın görüş açısı rahatsa bende rahat olurum.
  • o arabayı alırken ne bekliyordun? kullandıktan sonra sana ne verdi ?
    ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sürüş zevki = Mazda 3...

o hızlarla o virajlara girip tertemiz çıktığınızda çok daha iyi anlayacaksınız...
  • altin-orfoz'a katılıyorum tam bir doktor edasıyla ve uzman psikolog gibi konuya yaklaşmış.bizlerin duygularına birazda olsa tercuman olmuş.

benim için sürüş zevki herşeyden (donanım tabiki önemli )önce motorun sesinin beni etkilemesinden ve o motor sesinden haz almamdan geçer.

o homurtu beni çılgına çevirir.
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:24:29 >
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:23:30 >
  • ne kadar para o kadar konfor
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:24:45 >
  • mesala arabaya ilk oturduğumda bacaklarım rahat sığıyormu ona bakarım..1.93 lük adam da genelde her arabada rahat edemez

aracın kör noktası ne kdar az ise o kadar iyi dir..görüş açısı çok iyi olmalıdır..3 ayna da aracın tüm çevresini göstermelidir..

direksiyon tepkisi ve yumuşaklığı çok önemlidir.....

vites aralıkları kısa olmalı ve seri geçmeli...

araç hızlandıkça asfalta iyice oturan bir şasi ye sahip olmalı ve yolu çok iyi kavramalı...

mercedes e yakın bir süspansiyon sistemi olmalı..yani çukurlarda sarsılmayan konforlu olmalı...

gerek motor sesi gerekse dışardan içeri sesi minumum almalı arabanın izalasyonu çok iyi olmalı...

iyi bir müzik sistemi ve full+full donanima sahip olmalı...

özellikle kalkışlarda seri olmalı ve buna orantılı aracın benzinli olması...

vs..vs..

• Broadway de sürsem, Mercedes de sürsem sürüş zevki alıyorum? Ben nası bi insanım peki
  • hayalindeki konforumu açıklıyorsunuzher şeyi istemişsin, bu aracı almak için sağlam bir bütçeye ihtiyacın olacaktır.

hasanyuceer dostum sen elindeki ile yetinen ılımlı bir dostumuzsun.

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

mesala arabaya ilk oturduğumda bacaklarım rahat sığıyormu ona bakarım..1.93 lük adam da genelde her arabada rahat edemez

aracın kör noktası ne kdar az ise o kadar iyi dir..görüş açısı çok iyi olmalıdır..3 ayna da aracın tüm çevresini göstermelidir..

direksiyon tepkisi ve yumuşaklığı çok önemlidir.....

vites aralıkları kısa olmalı ve seri geçmeli...

araç hızlandıkça asfalta iyice oturan bir şasi ye sahip olmalı ve yolu çok iyi kavramalı...

mercedes e yakın bir süspansiyon sistemi olmalı..yani çukurlarda sarsılmayan konforlu olmalı...

gerek motor sesi gerekse dışardan içeri sesi minumum almalı arabanın izalasyonu çok iyi olmalı...

iyi bir müzik sistemi ve full+full donanima sahip olmalı...

özellikle kalkışlarda seri olmalı ve buna orantılı aracın benzinli olması...

vs..vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 22 Eylül 2007; 13:39:38 >

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:23:10 >
  • Bi araba, bozulupta masraf acmadigi surece surusu en baba, en konforlu arabadir. Benim "kriterlerimde" bunlar... Valla hangi araba olursa olsun, bozulupta masraf cikrdimi artik butun hevesim kiriliyor ve aråbadan hic zevk almiyorum
  • Anlatılmaz yaşanır

BMW E 30 bilen bilir.
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 2 Ekim 2007; 0:22:54 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.