Bildirim
Sürüş destek sistemleri güvenilir değil

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şerit takip sistemleri falan da hikaye bazı yerlerde bırak şeridi çarpık kentleşmeden dolayı yollar bile düzgün değil -
Çarpışma önleyicinin faydasını 1-2 kez gördüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynı şekilde bunun faydasını bende çok gördüm
özellikle şehir içi trafiği ve park esnasında aracı bir kaç kez fren yaparak baska araca vurmama engel oldu
ancak uzun yolda 90 la felan gidiyorsanız ani birşey çıkarsa o zaman etkisiz olabilir -
Doğal olan zaten sistemin düzgün çalışmaması. Düzgün çalışsaydı asıl o zaman sıkıntı.
Kapitalist dünya düzeninde sen kaza yapacaksın ki yeni araba alınsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ bir de o sistemleri tasarlama, geliştirme, üretme maliyetleri araç fiyatına yani kullanıcıya bindiriliyor ve bu parçalardan dolayı y.servis bakım maliyetleri de kabarıyor yani bu sistem cok işe yarasa bile ki yaramıyor, kullanıcının sırtında ağır bir yük. Ben 2012 öncesi bu tür şeylerin araçlara henüz cok yüklenmediği dönem araçların taraftarıyım.
Insigniada serit takip sistemi kullandim bes kurus etmiyordu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracımda yaya algılama sisteminin ne derece çalıştığını 100 metrelik mesafede ve bizzat kendi üzerimde sabit 20km/h ile denettirdim, araç 1 metre mesafe kala otomatik fren ile durdu. Gerçekten ihtiyacım olduğunda işe yarar mı bilmem ama en azından kazaları önleyici aktif bir sistemin araçta olması bana daha fazla güven veriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pek denemeyin , ne olur ne olmaz
dailymotion
Volvo auto brake system fail - Vidéo Dailymotionhttps://www.dailymotion.com/video/x39hb1v
Doğrudur. hiçbir teknolojiye güven olmaz. makine sonuçta -
Hocam tabiiki her seyde risk var ama insana da guven olmaz. Cogu kazanin sebebi surucu hatasi.quote:
Orijinalden alıntı: merakliarastirmaci
Doğrudur. hiçbir teknolojiye güven olmaz. makine sonuçta
Bugun uzaya giden roket otomasyonla gidiyor sonra geri gelirken dik olarak deniz ustunde hareketli bir platforma iniyor. Bunu insan kontrol etse o zamanlamayi tutturabilir mi tutturamaz.
Yani teknoloji yeterince ilerlediginde insan kullanimindan daha guvenli. Insanin da hatasiz degil ve hata orank yuksek.
Adam bu sistemi hic koymasa 1000 dolar ucuza satsa o kaza yapip degisecek arabalardan cok daha fazla araba satar.
Evet kapitalist sistemde para icin etik olmayan seyler yapiliyor olabilir ama soylediginiz sey gercekten para kazandiracak bir sey degil.
Hadi diyelim sistem.calismadi kaza yapildi. Ama calistiginda da onledi. Yani toplam kaza sayisi azaldi. Sizin mantikla para kaybettiler.
Hic bir teknoloji mukemmel halde ortaya cikmaz zaten zamanla gelisir. Sizin mantikla bakilsaydi ne airbagler ne abs ne esp bu kadar yayginlasip hauat kurtarabilirdi. Bundan 10 yil sonra bu sistemler sayesinde kaza sayisi cok azalmis olacak.
bir kere görmeniz bile yeterli zatenquote:
Orijinalden alıntı: werneke
Çarpışma önleyicinin faydasını 1-2 kez gördüm -
Neden Tesla teste dahil edilmemiş acaba?
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X