anakart-ekran kartı-gerisi çok önemli değil.Ama creative ses kartın varsa sorun çıkabilir.
arkadaşlar. hiç fark etmez. sıra önemli değil. vga yı en sonda yükleyebilirsibiniz. kabul edin ki yeni bir ekran kartı aldınız. ses kartını ve modemi yeniden mi yükleyeceksiniz ? tabiki hayır. onu için sıralama yapılamaz.
bir önceki ekran kartı IRQ atamasını yapmıştır.Yeni takılan da onu kullanır.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by redno</i> <br />arkadaşlar. hiç fark etmez. sıra önemli değil. vga yı en sonda yükleyebilirsibiniz. kabul edin ki yeni bir ekran kartı aldınız. ses kartını ve modemi yeniden mi yükleyeceksiniz ? tabiki hayır. onu için sıralama yapılamaz.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> arki farkettiysen sisteme format attım diyor tabki yeni vga alınca hepsini yeniden kumıycaz saygılar
eğer nforce 2 bir anakartınız ve xp niz varsa USB 2,0 ı tanıması için ilk önce service packi daha sonra anakart sürücülerini yüklemeniz gerekiyor
öncelikle anakartın driverinı yüklemek gerek USB, AGP falan filan. Sonra service pack yükle. Önce anakartın drivelarını yükleyesin ki. taktığın ekran kartının sürücüleri düzgün çalışsın.
nforce2 çipsetli anakartım var. ilk önce service pack yükledim. çünkü nvidia'nın sitesinde ilk önce service pack yüklemezseniz, usb ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz diyordu.
Dostum yeni takılan kart eski atanmış olan irq yu kullanacak diye bir şey yok. eski kart çıktığında windows atanmış olan irq yu geri alır. ama aynı irq yu da werebilir. zaten pnp bunu gerektirir .tak çalıştır. o eskidendi dos işletim sisteminde irq ları weklle atandığından öyle bir alışkanlık kalmış. o zamanlar cd-rom bile autoexec.bata elle yazılırdıki config.sys sürücüyü bulsun...<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tuncay</i> <br />bir önceki ekran kartı IRQ atamasını yapmıştır.Yeni takılan da onu kullanır. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Azrael, hiç farketmez. saygı bizden.<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by azrael_13</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by redno</i> <br />arkadaşlar. hiç fark etmez. sıra önemli değil. vga yı en sonda yükleyebilirsibiniz. kabul edin ki yeni bir ekran kartı aldınız. ses kartını ve modemi yeniden mi yükleyeceksiniz ? tabiki hayır. onu için sıralama yapılamaz.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> arki farkettiysen sisteme format attım diyor tabki yeni vga alınca hepsini yeniden kumıycaz saygılar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme