Şimdi Ara

Surucu sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konunun yeri bura degilse ozur dilerim fakat bir sorunum var ve sizden yardim alabilecegimi dusundum arkadaslar format attim ve pc etkinlestirme istedi telefondan arayarak etkinlestirdim ve pcyi actigimda combo bir surucum var dvd oku fakat cdyi etkinlestirmeden once okurken etkinlestirdikten sonra okuyamaz oldu ne denediysem yapamadim media center kullaniorum ve turkceye cevirebilmem icin cdyi kullanmam lazim fakat okumuyor cdyi ne yapacagimi bilmiyorum yardim edebilirseniz cok memnun olurum... Resimde gordugunuz gibi cdyi taktigimda hic bir tepki vermiyor surucunun isigi yaniyor fakat bir sure sonra oda sonuyor...Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

• Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi veya Biilgisayarım > sağ tuş yönet > Aygıt yöneticisi; burada CD/DVD-ROM Sürücüleri altında optik okuyucundasarı bir ünlem işareti var mı? var sa tıklabakalım (KOD: XX) ne diyor...
  • hayir arkadasim sadece optik okuyucumu gosteriyor
  • Bazen bu optik okuyucu için firmware live update yapılarak sorun çözülebilir.CD/DVD-ROM Sürücünüzün marka ve modeli vs.. donanımınız hakkında bilgi verirmisiniz?
    Not: Firmware live update yapılacak Optik okuyucu master konumda olmalıdır (İDE ise).
  • netten babacan bi sp3 entegreli xp pro indir onu kur bu tarz sorunlardan kurtul

kimse yasak masak demesin cümleme yemezler ,
  • Nihat arkadasim surucumun markasi : BENQ COMBO CB523C girisler IDE diye biliyorum master konuma nasil getirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZOR1398 -- 18 Şubat 2009; 17:58:07 >
  • SMTRSLN arkadasim internetten baktim sp3 entegreli xp proya fakat cdye yazilmasi isteniyor benim cdye yazmayi birak cdyi okumuyor :D eger cdye basilmadan yukleneni varsa link verir misin ya da bildigin baska bir care
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Driver Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    mouse driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bir hal care bilen yok mu yaaa lutfen pcyi kullanamiyorum hic birsey tanitamiyorum lutfen yardim edin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.