Şimdi Ara

Sürücü kursuna gitmek şartmı ? ( Sıkıntıdan öldüm )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların hepsi birbirine yabancı muhabbet etmek için konu açmaya çalışıyorum tek cevapta susuyorlar. Çeşit çeşit insan var birde dersler çok sıkıcı , derse giren hoca alkollü gibi hafiften ve iyide anlatamıyor bazı şeyleri atlıyor. Hoca derslere devamlılık zorunlu haftada mazeretli 2 gün devamsızlık hakkınız var bu devamsızlıklar denetlenmiyor o yüzden gelmesenizde bişey olmaz gibisinden laflar söyledi ama eğer bir baskın olup denetlenirse kim geliyor kim gelmiyor ehliyet alamazsınız dedi.Çoğu kişinin önünde bir kitap var onlerınde kitap oldugu halde yanlış cevaplar verip ınsanların kafalarını karıştırıyorlar bebeler. Benım ve bi kaç arkadaşın onunde kitap yok bu kitabı kurstan mı istiyoruz ? Yoksa kendımız başka biyerdenmı alıyoruz ? Birde harbi çok sıkıldım patladım resmen ben sadece motor derslerıne gıtmek ıstıyorum ama devamsızlıktan ehliyeti alamam diye tırsıyorum napıcam ben Toplam 20 gün ve hafta içi her allahın günü yardım edin bişey diyin bu denetleme dedikleri şey çok sık olurmu ?

• kayit yaptirirken soyleseydin ben hic gitmeden aldim 4 sene once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJet

kayit yaptirirken soyleseydin ben hic gitmeden aldim 4 sene once.

Bende 2 motor dersi,1 defa da ilkyardıma gitmişimdir. Ama muhakkak motor dersine git,çok yararlı bilgiler veriyorlar tabi sanayiye para bayılmak istemiyorsan
  • Derslere bende gitmemiştim birşey ögrettikleri yok zaman kaybindan başka birşey degil.Keşke düzgün egitim verselerdi de bende gitseydim derslere.Sinavlarda çok basit son 2 yilin çikmiş sorularini çözmek yetmişti.Direksiyon sinavi da 1 km sürmüstü okadar mesafe de iyi sürücü oldugumu anlamaya çaliştilar saçmalik ötesiydi.

• Dostum bende gitmemiştim. Üni öğrencisiydim dedim benim okul var ben kendim çalışırım dedim kitap verdiler ara sırada gidip yalandan dağıttıkları testleri aldım o kadar hiç kursa gitmedim.
  • ben zamanında ehliyet alırken kursa hiç gitmedim
    Sadece 3 gün direksiyon dersine gittim
    Birde geçmiş sorulara baktım 2 saat kadar
    Zorunlu değilse gıtmenıze hiç gerek yok
    Zaten bişey öğrettikleri de yok

• bende canım sıkıldı mı gidiyordum, bana eğlenceli gelmişti :D gitmeyince bişe olmaz bir çok arkadaşım hiç gitmedi. Kitabıda sürücü kursunda satıyorlar ordan alabilirsin, zaten kitaptaki soruları bir kez çöz tamam geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç gerek yok ben gelmem demiştim okulum var dersim var dedim adamlarda tamam dedi sadece imza atmaya ve dosyamı almaya gitmiştim kursa. Gitme gibi bir zorunluluk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

bende canım sıkıldı mı gidiyordum, bana eğlenceli gelmişti :D gitmeyince bişe olmaz bir çok arkadaşım hiç gitmedi. Kitabıda sürücü kursunda satıyorlar ordan alabilirsin, zaten kitaptaki soruları bir kez çöz tamam geçersin.

Demin deneme sınavını çözdüm sürücü kursunun sitesindeki trafikden 84 Puan yaptım Ne olur ne olmaz gitmeye devam zaten yatıp uyurum arka sırada kımsede bişey demez. Dinlemeye çalışıyorum konsantre olamıyorum bayan hoca allahtna ilk yardım ve motor

• ben bi sınav yerlerini öğrenmek için gitmiştim. Direksiyon sınavında parkuru bile bilmiyordum birinin arkasına takıldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

ben bi sınav yerlerini öğrenmek için gitmiştim. Direksiyon sınavında parkuru bile bilmiyordum birinin arkasına takıldım :D

Hoca denetlemıyorlar ama denetleyecekleri tutarsa devamsızlıktan ehliyet alamazsınız dedi başka şansım yok eğer bu sene alamazsam ehliyeti liseyi bitirmek için 4 sene beklemem gerekecek ehliyet almak için işimi şansa atmak istemıyorum en arkaya oturup uyusam bişey derlermi.
  • Ben kursa gitmedim, direksiyon dersine de kendi aracimla gittim, hocanin aracina binip, hoca ile tarabyadan, once sariyer, oradan kurucesme , sonra oradan hocanin emirgandaki evine gittik, hoca evden birsey alip geldi, sonra kursa geri donduk. Hoca bir daha gelme sen direksiyon dersine dedi. yil 2002 idi.. Tek sorun o zamanin en yeni toyotalari ile hazirlanip, (bende de civic vardi) direksiyon sinavina 1992 model bir kartal (hd yok) ile girince afallamistim. Ama 95 ile gectim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kitabı baştan sona oku geç sorularını çöz geçersin alırsın ehliyeti de
  • Şart değil güzel kardeşim. Boş ver gitme. Sürücü kursları neden var ki zaten? Değil mi??
  • Bende zamanında sadece 2-3 kere motor dersine girmiştim sonrasında tekrara bağlamıştılar zaten. Bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Bu arada nick güzelmiş :)
  • Erken boschalma mı oldu kardeşim

Kursa gitmene gerek yok kitaba ve çıkmış sorulara çalış yeter yazılı sınav için. Sadece sınavı geçmek için değil öğrenmek içinde çalış
  • tane tane yaz,kısa ve net cümleler kur.
  • takip,bizede lazım olur belki

• quote:

Orijinalden alıntı: boschaldım

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

bende canım sıkıldı mı gidiyordum, bana eğlenceli gelmişti :D gitmeyince bişe olmaz bir çok arkadaşım hiç gitmedi. Kitabıda sürücü kursunda satıyorlar ordan alabilirsin, zaten kitaptaki soruları bir kez çöz tamam geçersin.

Demin deneme sınavını çözdüm sürücü kursunun sitesindeki trafikden 84 Puan yaptım Ne olur ne olmaz gitmeye devam zaten yatıp uyurum arka sırada kımsede bişey demez. Dinlemeye çalışıyorum konsantre olamıyorum bayan hoca allahtna ilk yardım ve motor
    Entry-nick uyumu

• Hocam yeni konuda kesin ve net bilgiyi yazıcam linki koyarım yeni konunun. Kursa yeni gidicek arkadaşlarında bilgisi olur şimdi açıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.