Bildirim
Sürücü Kursuna Gitmeden Ehliyet Almak Mümkün mü?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mumkun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki sınav zamanı direksiyon sınavı yapılan alana git sıraya gir aracı sür ad soyad ver bi ay sonra ehliyet karakolda ben böyle aldım
Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kursa gidip belli sayıda derse girmen gerekiyor diye biliyorum. -
Ehliyet kursuna kayıt olmadan ehliyet alamazsın. Net
sınav aracını nasıl temin ettiniz peki? Benim aklımdaki tek husus aslında bu sınav aracı olarak kendi aracımızı kabul ediyorlar mı?
Bide şu var tabi "Selamünaleyküm ben geldim benide bi sınava sokun" tarzında olmuyordur bu durum heralde??? Bilenlerden yardım lütfen... -
bazı yerlerde derse girmesende idare ediyor hocalar.. benim kisi öyleydi mesela -
Resmiyette teorik derslere gitmen gerekli oldugu icin kurs da gereklidir diye dusunuyorum
-
Emin degilim
zorunlu. -
Zorunlu olmasa giden olur mu zorunlu tabi ki -
Tabiki mümkün,bakkallar ne güne duruyor,repliği bile var
"ehliyeti bakkaldan mı aldın?"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 15 Mart 2016; 16:30:26 >
Zorunludur hocam.öncesinde zaten yazılı sınav var.onu geçmeden direk direksiyona zaten almazlar.sınav arabaları da sürücü kursu arabası olduğuna göre.e yani
Mecbursun mecbur olmasan niye kurs olsun ki? Biz fantezisine mi gittik.
Bende biliyorum şimdiye kadar zorunlu olduğunu, yeni listede yukarıda resmi attım. ................................. eğitimi tamamlamak "ya da" yetenek ve davranış sınavını geşmiş olmak kaydıyla ....... diye yazıyor. Ben bundan kursa gitmek zorunlu değil olarak anlam çıkartıyorum. -
Kursa gitmek zorunlu
Kasaplar beleş veriyor diye biliyorum. Trafiktekilerin çoğu onlardan aldığına göre doğrudur bence. -
Almışken banada kap bitane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X