Şimdi Ara

Sürücü Kursuna Gitmeden Ehliyet Almak Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İllaki sürücü kursuna gidip bir ton para vermek yerine halen sürücü kursuna gitmeden ehliyet almak mümkün değil mi?

• Mumkun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki sınav zamanı direksiyon sınavı yapılan alana git sıraya gir aracı sür ad soyad ver bi ay sonra ehliyet karakolda ben böyle aldım

• Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kursa gidip belli sayıda derse girmen gerekiyor diye biliyorum.
  • Ehliyet kursuna kayıt olmadan ehliyet alamazsın. Net

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    sınav aracını nasıl temin ettiniz peki? Benim aklımdaki tek husus aslında bu sınav aracı olarak kendi aracımızı kabul ediyorlar mı?
    Bide şu var tabi "Selamünaleyküm ben geldim benide bi sınava sokun" tarzında olmuyordur bu durum heralde??? Bilenlerden yardım lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tırışka kullanıcısına yanıt
    bazı yerlerde derse girmesende idare ediyor hocalar.. benim kisi öyleydi mesela
  • Resmiyette teorik derslere gitmen gerekli oldugu icin kurs da gereklidir diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

Resmiyette teorik derslere gitmen gerekli oldugu icin kurs da gereklidir diye dusunuyorum

Öğrenmek isteğim cevap aslında resmiyette gitmek gerekiyor mu? Yoksa bir sürü alavere dalavere dönüyordur ben onu bilemiyorum ama yeni sürücü belgelerinin geçerlilik sürelerini içeren bir çizelge var internette de aratırsanız bulursunuz. Orada bi değişiklikten bahsediyor gibi geldi bana B sınıfını okursanız eğer kafa karıştırdığını anlarsınız aslında
     Sürücü Kursuna Gitmeden Ehliyet Almak Mümkün mü?https://store.donanimhaber.com/13/cd/7a/13cd7a9448f6d82e9f264f6711b9a58f.pnghttps://store.donanimhaber.com/13/cd/7a/13cd7a9448f6d82e9f264f6711b9a58f.pnghttps://store.donanimhaber.com/13/cd/7a/13cd7a9448f6d82e9f264f6711b9a58f.png

Bu mesaja eklenen görseller:

Sürücü Kursuna Gitmeden Ehliyet Almak Mümkün mü?

• schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    Emin degilim

• zorunlu.
  • Zorunlu olmasa giden olur mu zorunlu tabi ki
  • Tabiki mümkün,bakkallar ne güne duruyor,repliği bile var

"ehliyeti bakkaldan mı aldın?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 15 Mart 2016; 16:30:26 >
  • Zorunludur hocam.öncesinde zaten yazılı sınav var.onu geçmeden direk direksiyona zaten almazlar.sınav arabaları da sürücü kursu arabası olduğuna göre.e yani

• Mecbursun mecbur olmasan niye kurs olsun ki? Biz fantezisine mi gittik.

• Bende biliyorum şimdiye kadar zorunlu olduğunu, yeni listede yukarıda resmi attım. ................................. eğitimi tamamlamak "ya da" yetenek ve davranış sınavını geşmiş olmak kaydıyla ....... diye yazıyor. Ben bundan kursa gitmek zorunlu değil olarak anlam çıkartıyorum.
  • Kursa gitmek zorunlu

• Kasaplar beleş veriyor diye biliyorum. Trafiktekilerin çoğu onlardan aldığına göre doğrudur bence.
  • Almışken banada kap bitane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.