Şimdi Ara

Suriyenin allah belasını versin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hatayda yaşıyorum şimdi bir suriye savaşıyla mahvoluruz insanların malvarlığı olsun işi olsun ne saçma birşey nefret ediyom bu araplardan

Edit: en çokta beni moku mokuna savaşacağımız üzüyor kendi içlerinde savaşan mal insan topluluğu onlar yemişim müslümanlıklarını bizde müslümanız ama birbirimizin kafasına sıkmıyoruz bizene böyle müslümandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutaysa -- 3 Temmuz 2015; 6:06:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz müslümanlar için değil topraklarımızda tehlike oluşturulmasın diye müdahale edeceğiz edersek.
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Asıl tehlike o zaman oluşmaz mı? Hataydan kaçak giren işitli burda bir bomba patlatsa benim ailemden birisi ölse kim verecek bunun hesabını

• izmirde 7 ışid üyesi yakalandı hocam patlayıcılarla birlikte. zaten tehlike var bu şekilde yaşanmaz bitirilmesi gerekir.
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Resmen saçmalıyorlar sınırımızdaki tehlike için mi yoksa başkasının isteğini yerine getirmek için mi? Pkk denen terör örgütünü bitirememişiz biz 30 yıldır

• başkasının isteğini bilemem ama sınırımızda tehlike var. konumumuz gereği bunlarla karşılaşıyoruz maalesef. pkk ile ilgili bir ton gerekçe vardır. ben de isterim ülkemizde terör olmasın, sınırımız rahat, güveli olsun ama bizim elimizde değil maalesef. şu an asker konuşlandı, savunma sistemleri kuruluyor. macera aramıyoruz dedi davutoğlu ama müdale etmemiz gerekirse de müdahale ederiz. egedeki kardak, akdenizdeki kıbrıs gibi
  • Bencede müdahale şart kac yıldır savaş sürüyor ülkede taş üstünde taş kalmadı üstelik bizede yansımaya basladı ama gidicek askerlere üzülüyorum acıkcası ailesi vs allah korusun askerimizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tsk nın en önem verdigi sey aslında savas esnasında sivillere zarar vermesini önlemektir ama burda öyle bi durum yok suan ülkeye giren girdi kimlikleri belirsiz isid militanları var. Olası bi işid saldırısında canlı bomba olma ihtimalleri yüksek. Başarısız da olabilirz orda herseye hazır olmamız gerek çünkü çevre şartlarını bilmiyoruz arazinin durumu nedir ve adamlar tam olarak hakim oraya ve tecrübeliler. Bence savaşmamız gereksiz ama kesin bi çıkar ilişkisi var yada kürtlere bi zemin hazırlıyoruzdur bilmiyorum ama bombok bi yola gidiyoruz
  • Bordo klavyeliler toplanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutaysa

Beyler hatayda yaşıyorum şimdi bir suriye savaşıyla mahvoluruz insanların malvarlığı olsun işi olsun ne saçma birşey nefret ediyom bu araplardan

Edit: en çokta beni moku mokuna savaşacağımız üzüyor kendi içlerinde savaşan mal insan topluluğu onlar yemişim müslümanlıklarını bizde müslümanız ama birbirimizin kafasına sıkmıyoruz bizene böyle müslümandan

asıl biz oraya girip orayı kurutup yok etmessek güvenliğimiz tehlikeye giricek sen bırak canlı bombayı oraya girmessek asıl şehit türkmenlere nasıl hesap vericeğiz
  • devletten illaki birinin parmağı var pkk da bir düşünün dünyanın en güçlü ordularindan birine sahibiz pkk kimmiş karşımızda onları isteseler 1 günde hepsini bitirirler ama Belliki
    birilerinin işine yarıyor da bitirmiyorlar

• ÿ

• TSK pyd'ye girsin!
  • Suriyeye girmemizi biz sizler bide abd ypg işid pyd istemiyor ne hikmetse. Dağlarda seke seke kaçarsın ama düzlükte affetmem lafından dolayı olabilir.

Tampon bölge yapsınlar ülkedeki bütün suriyelileri toplayıp yollasınlar oraya orda bakılıyor mu napılıyoesa yapılsın demografik yapı değişecek bunlar yüzünden sonra orda türkiye güdümünde bi devlet kurulur kafalarına göre yaşarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

Tsk nın en önem verdigi sey aslında savas esnasında sivillere zarar vermesini önlemektir ama burda öyle bi durum yok suan ülkeye giren girdi kimlikleri belirsiz isid militanları var. Olası bi işid saldırısında canlı bomba olma ihtimalleri yüksek. Başarısız da olabilirz orda herseye hazır olmamız gerek çünkü çevre şartlarını bilmiyoruz arazinin durumu nedir ve adamlar tam olarak hakim oraya ve tecrübeliler. Bence savaşmamız gereksiz ama kesin bi çıkar ilişkisi var yada kürtlere bi zemin hazırlıyoruzdur bilmiyorum ama bombok bi yola gidiyoruz

Hocam ne kadar tecrübeli olabilirler ki karşılarında düzenli ordu olacak eğer savaş olursa

• Arapların hepsi birleşirse bizi mahvederler. Fazla bulaşmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: quppas

quote:

Tsk nın en önem verdigi sey aslında savas esnasında sivillere zarar vermesini önlemektir ama burda öyle bi durum yok suan ülkeye giren girdi kimlikleri belirsiz isid militanları var. Olası bi işid saldırısında canlı bomba olma ihtimalleri yüksek. Başarısız da olabilirz orda herseye hazır olmamız gerek çünkü çevre şartlarını bilmiyoruz arazinin durumu nedir ve adamlar tam olarak hakim oraya ve tecrübeliler. Bence savaşmamız gereksiz ama kesin bi çıkar ilişkisi var yada kürtlere bi zemin hazırlıyoruzdur bilmiyorum ama bombok bi yola gidiyoruz

Hocam ne kadar tecrübeli olabilirler ki karşılarında düzenli ordu olacak eğer savaş olursa

Oraya özel birlikler mi gidecek yoksa orda bulunan askerlerimi gönderirler bilmiyorum ama biz kendimizden eminsek korkulacak bişey yok demektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quppas

quote:

Oraya özel birlikler mi gidecek yoksa orda bulunan askerlerimi gönderirler bilmiyorum ama biz kendimizden eminsek korkulacak bişey yok demektir.

Allahın izniyle bişey olmaz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.