Şimdi Ara

Suriyelilere Saldırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an bir kaç yerde bunlar yaşanıyor. Özellikle sosyal medya provokatörlerinin suriyelileri hedef gösteren paylaşımları sonrası ( burda da vardi bir kac kisi kişi. Ilk gün paylaşımlarında vardı hepsini silmişler. Şeytan gibi sıcak anda yazıp artık okunmaz olunca siliyorlar. Baktım baktım kaç sayfa okdum bulamadım. ) insanlar bir kaç yerde suriyelilere saldırmış.

Ilk olarak bunları yapanlar şunu düşünmüyor mu?

Bizim askerimiz suriyede. Bu insanları ile beraber savaşıyor. Beraber afrinde elbabta Tel abyadta Resulayn da beraberler. Bu insanlara saldırıp bunun o bölgede etkisi olmayacağını garanti edebilir mısınız?

2. Si. Kaç yıldır suriyeliler ülkemizdeyken neden şimdi böyle paylaşımlar yapılıyor bunu düşünmüyorlar mi? Bu paylaşımları yapanlarin amacını ve özellikle günümüzde ülkemiz için böyle olayların olumsuz sonuçlarının olacağını düşünmüyorlar mi? Kaç yıldır yokken bir anda bu operasyon başlayınca bu provokatörlerin bunları söylemesi tesadüf mü? Geçen hafta niye yazmadılar? Geçen ay?

Sosyal medyada yazan provakatör silip kurtulur iken yada basit bir vpn programıyle kendini saklar iken gidip bu insanlara saldıranlar kendini adaletin pençesinde bulacaklarını düşünmüyorlar mi? Hem devletine hem kendine zarar verecek kadar düşüncesiz neden olunur?

Ayrıca burdaki insanın sucu nedir ? Gelmiş evine misafir olmuş birinin sucu nedir ? Yada sırf suriyeli olması onun sucu müdür? Bu millet ne zaman ırkçı oldu , ne zaman merhametsiz oldu, ne zaman vicdansız oldu , ne zaman canavar oldu ? Ceddimizde bunu görmedik biz. Neden insanlar bu sosyal medya provokatörlerine bu kadar çabuk kanıyor? Neden azıcık düşünmüyor. Vicdanının sesini dinlemiyor ?

Şu an herkes aklını başına almalı. Şu an biz ülkemiz tarihindeki en önemli operasyonlardan birini yapıyoruz. Bu operasyona en ufak zarar getirecek hareketlerden kaçınılmalı. Devletini milletini seven dediklerime dikkat eder. Aksini diyen bilin ki niyet olarak başka şeytanca işler içindedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

Okunsun . Okunsun ki burada beyni zehirlenmesin

• @amacsızpanda sana gram cevap yazmayacağım şunu bırakıp gidiyorum bakalım ne yazacaksın konuya videolu hemde

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-pis-fakir-para-yok-biz-size-kurtarin-bizi-demedik-al-sana-suriyeli--142240339

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 2 Mart 2020; 23:52:25 >
  • Evine bayrak asılı olanların suçu ne? Hayali, geleceği, planları vs yok muydu?
    Vatan sağolsun der geçersin değil mi?
    Gelmiş burda mülteci savunuyor ya!

https://forum.donanimhaber.com/luks-mercedeslerle-kerpic-ev-ziyaretleri-sehit-aileleri-boyle-evlerde-oturuyor--142237130#142237319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 3 Mart 2020; 0:41:47 >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    ﴾156﴿ Ey iman edenler! Sizler, sefere çıkan veya savaşa giren kardeşleri hakkında -Allah sonunda bunu kalplerinde bir hasret acısı kılsın diye- "Onlar yanımızda olsalardı ölmezlerdi ve öldürülmezlerdi" diyen inkârcılar gibi olmayın. Hayat veren de öldüren de Allah’tır; Allah yaptıklarınızı görmektedir.

Ali imran 156.

Tugrul Selmanogluyoutube
    Delirtti beni bu Betonkafalar...
    https://www.youtube.com/watch?v=WbJUtbWxpqo&feature=youtu.be

Bir de bu video yu izle.

Eğer gram içinde iman
    Gram içinde Türklük var ise ne kadar yanlış düşündüğünü anlarsın. Aksi halde boş ver hayatını yaşa. Rabbim mustehakini versin inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 3 Mart 2020; 0:52:45 >

• Çok güzel örnek vermişsin.
    Senin de hedefin jaguar mı almak?
    36 şehit verdik bilmem umrunda mı.
    Allah bizim müstehakımızı zaten vermiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 3 Mart 2020; 1:6:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Çok güzel örnek vermişsin.
    Senin de hedefin jaguar mı almak?
    36 şehit verdik bilmem umrunda mı.
    Allah bizim müstehakımızı zaten vermiş...
    hocam allah öyle bi belamızı vermişki aha ortada işte kimin bedduasını aldıysa bu ülke şunlar ile muhattap oluyoruz diyecek bir şey yok zaten boşver gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SURİYELİLER...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Kast ettiğim de oydu zaten.
    Herif tutmuş trolün tekini atıyor bana.
    Altına jaguar çekmiş Allah kitap diyeni atıyor.
    Bu da jaguar çekmeye çalışıyor heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 3 Mart 2020; 1:5:29 >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Koks34 kullanıcısına yanıt
    Arada panda böyle gaza gelip insanları Türk olmamakla, hainlikle, düşmanlıkla falan suçluyor. O yüzden ben onun mantığıyla ona cevap yazıyorum. Sonra hep bana saçmalama diyor.

Bir de güya forumdan sınırsız uzaklaşmak istiyormuş, defalarca yönetime mesaj atmış falan diye sallar arada.

Artık jaguar peşinde mi yoksa başka amaçları mı orası belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Mart 2020; 1:13:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.