Şimdi Ara

Suriyeliler vatandas yapilmiyor yalani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriyeliler vatandas olmayacak diyen yalancilari buraya alalim. Adamlar vatandasligi gectim milletvekilligi icin aday oluyor.

Bu eser senin akpli. Gurur duy.

http://m.yenidonem.com.tr/yazarlar/yuksel-baysal-72/suriyeli-milletvekilimiz-mi-olacak-8286.html

PSN : Jeopol
  • Benim Atalarım Kurtuluş Savaşını boşuna mı yaptı ?

Hem Türk Topraklarındaki Etnik Kökenler ile Hemde diğer devletler ile nasıl savaştı ?

Türkler Topraklarını Terk Etmez.

Ben Suriyeli Değilim ki Topraklarımı Terk edeyim.

Vatan Kavramı Suriyelilerde olmayan bir kavram.

İstiklal marşı boşuna yazılmadı.KORKMA !
  • 24 hazirandan sonra gitmek lazim.

Devlet hastanelerine gidince ülkenin geldiği nokta gozukuyor. 100hasta 99u onlardan bir de Turk'ten oncelikli siralama da gel de kafayi yeme. Hergun dua ediyorum hasta olmayim diye.
  • Hala şu partiye oy verenler niye veriyor cidden anlamış değilimi.
    Uyanın artık, suriyelileri zengin ediyorsunuz kendi ülkenizde.
    arada önemli fark var.

bulgar macırları uysal

suriyeli ve afganlar vahşi.

siz vahşi bir hayvanı evinize alacak kadar geniş olabilirsiniz ama bizim o kadar genişliğimiz yok.
    Gelsinler gelsinler, hepsi gelsinler. Nasıl olsa sorgulamayan, kabul eden, kendisinden farklı düşünenleri, doğruyu görenleri hain ilan ediyorlar. Hepsi barınır burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 29 Nisan 2018; 22:1:5 >
    Daha Fazla Göster
  • 1. cisi Aday değil, Aday adayı

2. cisi Yaklaşık 9-10 yıl önce Suriye'nin Hama kentinden Bursa'ya gelen Muhammet Erdoğan, milletvekili adaylığı için başvurdu.

Bunun Suriye savaşı ve mültecileri ile gram alakası yok. Sizde kafayı çalıştırsaydınız 10 yılda zengin olsaydınız, tutan mı vardı?

Öte yandan bu mülteci sorunundan kaçamazsın.Sınırlarımızda Almanya, İtalya, Hollanda yok. Ben her zaman bunların sınıra yakın tampon bölge oluşturulup kamplarda kalması gerektiğini savundum. Maalesef olmadı ve bunun diyetini hükümet sandıkta verecek, bundan kaçış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Nisan 2018; 3:4:31 >

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Benim Atalarım Kurtuluş Savaşını boşuna mı yaptı ?

Hem Türk Topraklarındaki Etnik Kökenler ile Hemde diğer devletler ile nasıl savaştı ?

Türkler Topraklarını Terk Etmez.

Ben Suriyeli Değilim ki Topraklarımı Terk edeyim.

Vatan Kavramı Suriyelilerde olmayan bir kavram.

İstiklal marşı boşuna yazılmadı.KORKMA !

Yahu onlar osmanli zamaninda halepte yasayan turkmenler. Hadi birsey bilmiyorsunuz isimlerine bakmak da mi akliniza gelmiyor?

PSN : Jeopol
    İstanbul Suriye oldu sende haklisin.

Beyin terk...
    Hadi gel! basit yaşayalım, basit olmayalım!

https://www.youtube.com/watch?v=iA1ZK2ZTC4I
    Jony_Turk kullanıcısına yanıt
    @x2yk: 2000 ortalarına kadar Abd ve Ab ülkeleri, milliyetçileri dışında Türkleri kendileri gibi görürlerdi. Şimdi Ab-Abd'yi geçtim. Filipinli'si, Japon'u, Vietnamlısı, Kazak'ı, Brezilyalısı, Arjantinlisi, Endonezyalısı vs. Türk lafından tiksiniyor, korkuyor, midesi bulanıyor; haklılar da.

milletimizin "Bir Türk dünyaya bedeldir" kafasıyla gerek internet aleminde, gerekse oraların işlek caddelerindeki görgüsüzlük ve terbiyesizliklerini görünce adamlar da normal olarak tiksindi.

Arap ve Afganlara gelecek olursak;

sadece vahşileri biz değil; Avrupalılar da tiksiniyor. İsveç'in, Finlandiya'nın, Fransa'nın, Almanya'nın, Belçika'nın, Hollanda'nın herhangi bir kötü olayda Arap-Afgan parmağı vardır. Bir Türk'ün bile patlatma olaylarına karışacağını sanmam, ha kafası araplaşmış olan asimile Türkse o başka.

İnsanlar ikiye ayrılır: Medeniler ve Barbarlar. Biz maalesef vahşilerle beraber barbar sınıfına giriyoruz.

@Jony_Turk: günün birinde o vahşilerden birinden veya birkaçından kötülük gördüğünüzde, yazdıklarımı hatırlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 29 Nisan 2018; 9:45:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

suriyeliler insan değil.
    insan olsa savaştan kaçmaz peygamber efendımıze komşu olurlar.
    Ahhh ben ülkende savaş çıksa göreceğim seni de.. Ama gösteremiyorsun işte.. Battlefield 1 oynamaya benzemez bu işler, Ankara 'lılar İstanbul 'lular bilir darbe gecesi evlerinin camlarının nasıl zangır zangır titreyip acaba bizim binaya mı bomba attılar diye arkadaşım Ankara 'da evinde gece çekyat 'ın yanına yatarak sonik patlama seslerini dinlemiş ev de deprem oluyor gibi yaşadım diye anlatıyor sonik patlama da ölüyoruz artık diye yaşayan birilerini üstüne savaşa girsek acaba kalpten mi gider görürüm o zaman sizleri başımıza gelse ama ahhhh işte yaşamadığınız için buradan atıp tutmak yazmak kolay oluyor..

Orijinalden alıntı: x2yk

Ne alaka hakaret mi etmişim ya da insanlığıma karşı yanlış bir şey mi yap mışım biri çıkacak bana mahlukat diyecek ben sesiz mi kalmalıyım, o yüzden jeo kendine gel saçmalama.. Müslümanım çok şükür üstüne kimliğimde islam yazıyor ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım gerisi beni ilgilendirmez neyim diyorsanız o olun..

Alıntıları Göster
    Allahın yarattığı şeylere mahlukat denir. Yani yaratıklar. Yani allah tarafından yaratılmış olanlar. Sen buna hayır ben mahluk değilim dersen seni allahın yaratmadığını iddia etmiş olursun. Sanırım bunu vurgulamış arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yaratık kelimesinin anlamına bak öyle cevap ver bari.
    He sen diyorsan ben yaratılmadım, kendi kendime var oldum; bir şey diyemem.
    Ateist isen bana sadece saygı duymak düşer.

Kurtuluş savaşına madem suriyeliler katıldıda şimdi neden suriyeliler savaşdan kaçıyor ?

Bırakın bu işleri Kurtuluş savaşına falan çok fazla bir katılım olmadı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/canakkalede-70-bin-suriyeli-sehit-iddiasi-40140107

Bende göçmenim, aile büyüklerim 1950 lerde üsküpten türkiyeye gelmişler. Bir Türk olarak Türkiye Cumhuriyeti ülkesine gelmişler.

Anlayabiliyor musun??
  • Üniversite öğrencisi Suriyeliler vatandaşlık alabiliyorlar. Devlet üniversitesinde çalışıyorum. Bunu 1-2 ay önce foruma yazmıştım, beni yalancılıkla suçlamışlardı. Artık gider suriyeli vekillere oy verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 2 Mayıs 2018; 21:57:30 >
  • ay don keyır.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.