Şimdi Ara

Suriyeliler, Türk kızlarını taciz edip videoya çekti [Edit:Dayak yemisler xd] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
11.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kekolar ufaktan türkçeyi sökmeye başlamışlar, bunlar kalıcı olmanın peşindeler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Ataturk olmasaydi Turkiye ve Turk toplumu neye benzerdi isimli videomuzun kisa bir bolumunu izlediniz tesekkurler

Allah Zübeyde hanim ve Ali Riza Beyden tekrar razi olsun onu bize kazandirdigi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theabir

İt sürüleri adanalı arkadaslar gerekeni yapacaklardır hiç şüphem yok.

gerekenin yapılacağından o kadar emindim ki fazlada gecikmedi.

https://twitter.com/illedeturan/status/877652575935279104
  • Halkın suriyeli'lerden ne kadar nefret ettiğinin bir başka örneği bu olay birçok türk tarafından da yapılıyor ama suriyeli yapınca olay büyüdü.bunların en kısa sürede bu ülkeden gönderilmeleri gerekiyor ileride çok daha büyük olaylar patlak verecek bundan hiç şüphem yok

Bu arada yakalayıp döven adanalıların eline sağlık

• Dayakta emeği geçwn tüm arkadaşlarımın eline sağlık.

• Bunları ülkeye sokanların allah belasını versin.
  • Bu davarları elden geçirenlerin ellerine sağlık. Humanizm kasmaya gerek yok, vur geç.
  • bebeye özür diletmişlerhttps://youtu.be/Ug3CgO5qbfc ama sadece birisi var diğerleri yok adanalılardan 3'ünü de bulup hadlerini güzelce bildirmelerini beklerdim çünkü huylu huyundan vazgeçmez

• Geçtiğimiz pazar günü Üsküdar'a balık tutmaya gittim. Suriyeli 4-5 kişi gelmiş, sayelerinde balıktan da bir şey anlamadım. Kaba saba, yüksek ses ile konuşma, şakalaşma mı dersin... Her yerdeler, dükkan açıyorlar vergi veriyorlar mı vermiyorlar mı belli değil, rezil ettiler memleketi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayağı izleyen var mı ? muhteşem bir dayak fakat yetersiz.

Mesela bende bir kız babası olarak, bir iki tane asılıp şunları söylemek isterdim.

Bre kansız senin memleketinde babanın kafasını kesip top oynuyorlardı, internete atıyorlardı.

Kız kardeşini, ananı öttürüp kardeş, dayı yapıyorlardı seni.

Bu memleket sana kucak açtı senin neren kalktı da insanları taciz etmeye başladın.

Senin gibi zibidiler yüzünden mazlum gariban Suriyeliler de kötü muamele görüyor diye bir dizi cümle kurar.

Yere yatırıp ön dişlerine dopuğumla vururdum taa ki dökülene kadar.

Suriyelilerin ülkeye alınmasına çok karşıyım demiycem, bir baba olarak evladımın ölmesini bomba yemesini hayal bile edemiyorum.

Ama bunlar, bu zibidi gibiler, o kimyasal bombalar nereye atılıyorsa oraya gönderilsin..
  • insanlara yardım edelim bunu en çok savunananlardan biriyim ama eli ayağı düzgün sakatlığı yok bir seyi yok.defol git ulkene pezevenk it oglu it.deli oldum resmen.ramazan ayında sövüp silmek istemiyorum ama bu işin sonu kötü olacak.ya sabır...
  • eemirr kullanıcısına yanıt
    Videodaki dayak sadece başlangıçtır. Delil olmasın diye az vurmuşlardır. Kamera kapandıktan sonra dinlene dinlene, eşek sudan gelinceye kadar dövmüşlerdir. Elleri dert görmesin, vuran ellerine sağlık.
  • Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
  • Şiddet ve kaba kuvvetler bir yere varamahhahahhashsahsa ohhh ulan içimin yağları eridi.

Videoyu ilk izlediğimde bir Adanalı olarak aklıma gelen, bunları bulurlar agzını burnunu kırarlar demiştim şahane olmuş. Keşke Adana'da olaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 22 Haziran 2017; 13:59:16 >
  • Keşke dövenler yüzlerini kapatsalarmış şikayet ederseler insan hakları falan filan var

• Dayak yemişler denince ben de bir şey sandım, iki tokat atıp bırakmışlar.
  • Ulan iki taraf da ayrı bir cins.
    Hayır bu tarz prank videolarını hem Avrupa'da hem Türkiye'de yapan binlerce kanal, ergen tipli adamlar var zaten.
    Bunu taciz diye ortaya atmak neyin kafası!
    Kaldı ki, oh olsun iyi yapmışlar dediğiniz tipler mahallede sokak arasında oturup; ona buna laf atan, bir kız görse ağzından salyaları akan tipler.
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz.
    Yazık. Hanzolar ülkede değer görür olmuş...
  • Arap savunucular gelmiş yine...Arkadaşım bu konunun milleti ırkı yok, kimse öyle rahatsız edemez Türkiye topraklarında böyle yaparsa tepkisinide alır.

Kızlar git diyor, hala tel yokmu diyor o....arkadaş.

Sen bunu savunuyorsan elin suriyelisi gelip ailendeki bayanlara sarktığında gidip elini sık, tebrik et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK_WORM

Yapılan çok yanlış. Şiddet uygulanması gerekli değildi. O çocukların içleri şuan kin ile nefret ile doldu Türklere ve Türkiyeye karşı.

Aynı tarzda videolar dünyanın her yerinde yapılıyor sorun olmuyor da Suriyeli gencler yapınca mi sorun oluyor?

Alın bakın Türkler yabancı ulkelerde aynılarını yapıyorlar

https://youtu.be/n5f9jhK3Tms

https://youtu.be/SP7ujpuJ478

https://youtu.be/w2RKZjbJ5OQ

sana tek bir cevabım var.

O suriyeli çocuklar şimdi kin ve nefretle doldu ya hani sana göre. Pantolonumun fermuarını gösteriyorum sana sonunada "mi" soru ekini koyuyorum anladın mı ? Bence herkes anladı bunu okuyan

Banane ulan elin suriyelisinden ? sen savaştan kaçıp gelicen burda yaşadığına şükredeceğine efendi efendi yaşam süreceğine gelip benim Türk kızlarını tavlamaya çalışıcan he ? Eline verirler o suriyelinin. Kin ve nefretle dolmuşmuş. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

Ha bide demişsinki bakın buda Türk erkeklerinin avrupada amerikada tacizde bulunduğu kızlar. BA NA NE ELİN GAVUR KIZINDAN ? Onlarıda ordaki sözde erkekler savunsun sesini çıkarsın ama banane avrupadaki amerikadaki kızlara aynısını yapıyorsa ? Merak etme ordaki kızlar böyle şeyleri hep doğal görür sıcakkanlılıkla karşılık verir bu tarz yaklaşımlarla mutlu olurlar. bizim Türk kızlarına benzemezler onlar.

Türkiyede yaşıyorsun olayı yapan bide Suriyeli... ciğerimi almadılar diye şükretmeli

• Arkadaşlar, öncelikle belirteyim ben sapına kadar Türküm. Suriyeli, Arap bunları sevmem. 2-3 sene evvel bir arkadaşım arapça ders olsun, arap alfabesini kullanalım dedi, onu arkadaşlıktan attım.

Ancak, bu video ve haberlerin kasıtlı olarak insanları kışkırtmak için özellikle hazırlandığını düşünüyorum. Dedektif, polis, komiser değilim. Mesaimden vakit ayırıp bakıyorum, inceliyorum. Şahsi bir tutkudan değil, toplumu, Türkiye Cumhuriyetini, vatanımı düşünerek yazıyorum.

Bu haberler özel ayarlı.Şu haberlerde bariz bir format var:

Suriyeli dükkan sahibini gasp etti.

Suriyeli ev sahibini öldürdü

Suriyeli sokakta Türk gençlerine sataştı.

Suriyeli patronunu bıçakladı.

Suriyeli şehir içinde 120 ile 2 insanı ezdi.

...

Ramazan, insanlar hassas. Ben oruç tutmam, ancak en büyük zevkim olan rakı ve biraya 30 gün ara veririm. Ve bu Ramazan Ülke ve Dünya gündemine odaklandım, çok istediğimden değil, sorumluluktan.

Tam bu dönemde 3 Suriyeli gencin kızlara sarkma videosu yayınlanıyor. Zamanlama olarak dahi özel ayarlandığını düşünmekteyim. Bu gençler 18 yaş civarı. Diğer videolarında cocuk sayılabilecek yaşta kişiler var.

Youtube ta kanal açmışlar, Mohamad Dimo adıyla. Türkiye ve Avrupa'daki yaşıtları gibi birşeyler yapmaya calışıyorlar. Türkçe altyazı getirince birbirleriyle bol küfürlü konuştukları görülüyor. Videoların coğu kapalı ortamda kendi aralarında bu şekilde şakalaşma videoları şeklinde. Ancak sokakta kızlara sarkma videosu ile birden format değişiyor ve o video kanallarında bulunmuyor. Yayınlandı sonradan kaldırıldı mı, belli değil.

Kızlara sarkma videosunda herkes duygusal tepki verdiğinden ayrıntılar kaçıyor. Dimo'nun kanalındaki tüm videolar 1080p Full HD çözünürlükte, sarkma videosu 360p, sadece bu dahi o videonun sonradan düzenlendiğinin işareti. Kızlarla uzaktan konuşurken seslendirmeler sonradan eklenmiş gibi. Sona doğru (cocuk parkının göründüğü) anlarda kızlar oturdukları yerden kalkarken sesler senkron değil zaten 360p videoda bırakın dudak hareketlerini yüzler bile görülmüyor. Suriyeli gençleri seslendirenler, Suriyeli aksanını taklit etmeye çalışan Türkler. "Herşeye Hayır Hayır" derken özellikle sesini taklit amaçlı kastığı bayağı belli.

Bakın arkadaşlar 1998'de 56k modem döneminde Internete girmeye başlayan nesildenim, o dönemde siyasileri, popçuları taklit eden eğlence amaçlı mp3'ler dolaşırdı, bu videodaki sesler onları hatırlattı fakat burada amaç eğlence değil, insanları kavgaya teşvik etmek. Ancak bunun sadece kötü bir eğlence arayan kişilerce hazırlandığını da düşünmüyorum. U.arası çapta bu tür materyaller hazırlanıyor ve medyaya sürülüyor, bunun da onlardan biri olma ihtimali çok yüksek. Medya demişken, haberlerin çoğu özel program dahilinde "üretiliyor" Bu kelimeye dikkat: Üretiliyor. Gerçekte olmayan şeyleri olmuş gibi çekimi hazırlanıyor. Bunu CNN, BBC gibi en büyükler dahi yaparken resmen yakalandı, merak edene link verebilirim.

Ancak sosyal medyada yani normal vatandaşların hazırladığı haberler de bu kapsamda özel hazırlanıyor veya hazırlattırılıyor. Cunku normal vatandaş hazırlayıp gönderince çok daha derinden etkiliyor. Ve cok vahim birşey daha var: Sosyal medyada bu tür hazırlanmış haber-videolar yayınlandıktan sonra altta begen butona basan, yorumyapan profillerin bir kısmı sadece o haber-videoyu gerçek zannedilmesi için faaliyette bulunan profiller. Sosyal medyada bu şekilde mantar gibi yayılmış sayısı belirsiz profiller var.

çok büyük bir kandırmacanın içindeyiz. Kandırılmış nsanların ortak bir özelliği vardır: Kandırıldığını fark etmemek. Cunku fark etseydi baştan kandırılamazdı.

Bu Suriyelilerin ülkeye sokulmasının iyi şeyler getirmeyeceği belliydi. Orası kesin. Ancak böyle kandırma amaçlı haber videolarla insanları kışkırtıp sonu belli olmayan bir Ortadoğu savaşına dönüşebilecek hareketlerle, kıvılcım arayan girişimlere alet edileceğini ben şahsen tahmin edemezdim, ancak şu anda bayağı eminim ki Suriyeliler bu amaç için kullanılıyor.

Su testisi kırılmadan uyarmak önemli. Testi kırıldı kırılacak. Birileri bir kıvılcım bekliyor. Önü alınamayan olaylar başlasın isteniyor ülkede. Böyle deyince "ülkenin şartları cok iyi icraatlar yapılıyor, düzendenmemnunum o düzen bozulmasın" dediğim zannedilmesin mevcut partiyi desteklediğim anlamı çıkmasın! Mevcut partiye en başından beri karşı biriyim. Tüm bunları bir parti vs için değil, vatanım için konuşmaktayım.

Son söz olarak: Kasıtlı düzenlenmiş özel hazırlanmış haber-videolar Avrupa ve Amerika'da da yayınlanıyor, medya ve sosyal medyaya sunuluyor, orada da milyonlarca insan kandırılıyor. Onlar kandırıldığında kaybedecekleri cok şey yok. Bizim ise kaybedeceğimiz çok şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefsimüdahele -- 22 Haziran 2017; 16:26:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.