Şimdi Ara

Suriyeliler PTT Önünde Yardım Kuyruğunda ( Nakit Para Kart-100 TL ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
782
Cevap
7
Favori
46.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskender86

    tüküreyim insanlığınıza..
    yaratılanı sevin yaratandan ötürü...
    adamlar açlıktan ölse bayram edersiniz sanırım.


    Suriyenin toprak butunlugune turkiye kastetmedi neden turkiye bedel oduyo beyin.dll araniyo.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • O, 100 nereden gelmiş. Bakiyoruz

    ESSN.....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskender86

    tüküreyim insanlığınıza..
    yaratılanı sevin yaratandan ötürü...
    adamlar açlıktan ölse bayram edersiniz sanırım.


    Al evinde besle o kadar çok meraklıysan.
  • http://m.mynet.com/kiliste-suriyeliler-izdihami-yasam-2756277/

    Yorumlari okumaniz yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz iş bulamıyoz adamlar bedava para alıyor böyle devletin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower

    Bu yardimi normal karsilayan ( 5 lira olsa bile) normal biri degildir kusura bakmayin. Yok oyle yatarak bedava para dunyanin hicbir yerinde.


    Dünyaya çalışmaya mı geldin? Diğer ülkelerde yok diye, onlar uçurumdan atlasa sen de atlarsın o zaman? Diğer ülke insanları senden üstün mü? Onları taklit ettiğine göre kendini geri zekalı olarak görüyorsun. Onların hayat felsefesini yaşıyorsun yani?

    Dünyaya geldin, Türkiye'de Vestel şirketi büyüsün diye 2000TL maaşla çalıştın, yaşlandın, emekli oldun, öldün. Bu mu hayat felsefen?
    Bizim dedelerimiz kurtarmış bu ülkeyi. Taşı toprağı senin malın sayılır. Bizim vatanımız değilse askere de çağırmasınlar. Bunu bilelim?

    Senin vatanın var, bu ülkede kiracı değilsin. O halde ülkenin yer altı/yer üstü kaynakları herkese eşit ölçüde paylaştırılmalı. Yok paylaştırılmıyorsa savaş çıkınca hiç beni çağırmasınlar.

    Zaten beyinde hastalık yoksa her insan kendini geliştirip sevdiği alanda çalışmak ister. İsterse günde 1 saat çalışsın o da olur. İsterse hiç çalışmasın, yatsın. Çalışmıyor diye ülkeden mi atacaksın? Belki ben çalışmak yerine evimde oturum kitap yazmak istiyorum. Çalışmıyorum, kitap yazıyorum diye aç, susuz mu bırakacaksın beni?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizisyen



    O, 100 nereden gelmiş. Bakiyoruz

    ESSN.....




    http://siyasihaber3.org/erdogan-suriyelileri-gondermeyip-de-besleyelim-mi

    Okuma yazman varsa su haberi oku.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fizisyen



    O, 100 nereden gelmiş. Bakiyoruz

    ESSN.....




    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyelilere ilişkin yaptığı açıklamada, "Harcadığımız para 9 milyar dolara ulaştı. Uçuşa yasak bölge ilan edelim ve onların güvenliğini sağlama alalım, bunları kendi toprakları üzerinde iskân edelim. 2.5-3 milyon insanı nereye kadar besleyeceğiz?" dedi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • way be.. 100 tl 100 tl ... kendi emeklisine çalışanına gelince 100tl zam bile yapmazlar.. sizler hala oy vermeye devam edin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasamak5656

    100 tl az mı diye bir de üste çıkmaya çalışmıssın.Evet 100 tl az

    1500 tl nere 100 tl nere.Amaç sırf provakatörlük.Neye dayanarak 1500 tl dedin?

    İlk çıktığında facebookda bir grupta görmüştüm videoyu. Birkaç kişi yapılan yardım 1500 TL yazmış. Başka birileri de bunu desteklemiş. Birisi de ben ptt de çalışıyorum evet bu yardımı ptt yapıyor ve tamamen devlet kasasından çıkıyor demiş. Adamın profiline girdiğimde hem fotoğraflarından hem de çalıştığı kurum bilgisinden PTT çalıştığının yalan olmadığını fark ettim ve bu konuyu açma gereği duydum.

    Provokatörlük gibi bir amacım olsaydı dünden beri adminlere mesajlar atıp en azından konunun ilk mesajını değiştirmek için ricalarda bulunmazdım. 4 günlük banımın bitmesini beklerdim.

    Suriyelilerin ülkenin kanayan yaralarından biri olduğu ortada. İş bulamayan milyonlarca gencimiz var. O 100 tl yi bile bulamayan milyonlarca açlık sınırının altında yaşayan aile var. Bu 100 tl suriyelilerin aldığı tek yardım değil biliyorsundur heralde? Devletin, belediyelerin, yardım kuruluşlarının yardımları da var. Çoğunun arabası var parası var buna rağmen dileniyor.

    http://www.milliyet.com.tr/bu-luks-otomobil-dilenci-ailenin-gundem-2084309/

    Sana bunlarda provokasyon gelir.

    1




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkeles84

    arkadaşlar, dağıtılan kartlar, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından Suriye vatandaşlarına yapılacak olan yardımlar içindir. PTT sadece aracı oluyor.

    http://gencgazete.net/haber/suriyelilere-sosyal-ptt-kart-24972/

    2
  • Değil 100tl 1tl bile olsa haram zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum. Arabalarıyla para çekmeye gelenler bile var lanet olsun böyle hükümete ömrü hayatımda bu kadar rezillik görmedim.
  • hukumete oy vermeye devam edin...beter olun
  • Arkadaşlar konuda 1500 TL ve 100TL ödendiği hakkında tartışmalar olmuş. Benim bildiğim kadarıyla bu yardımlar belediyelere göre değişiyor. Ben Sultanbeyli'de oturuyorum ve burada günlük 20 lira ödendiğini bir surinin ağzından duydum buda aylık 600TL yapıyor. Görünüşte iyi bir para aslında. Zaten Başbakan 25 Milyar dolar yardım yapmış. Bu 3 milyon kişi başına 8 bin TL civarı. Buda az bir para değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 1 Aralık 2016; 14:6:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca PTT Suriyelilere maaş dağıtmaktan TÜRK halkına hizmet veremiyor sabahtan beri bir kargo sorgulayamadık sistem yok deyip duruyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 değil 100tl , Türkiye vermiyor Bm vs. veriyor , Türkiye sığınma ve gıda yardımı yapıyor Türk milleti de mazluma kucak açmaktan,kol kanat germekten gurur duyuyor ve bunun iki mislini kendi imkanlarıyla yapıyor.

    Yalanın,iftiranın,çirkefliğin bini bir para ama hala utanmadan arlanmadan üste çıkabiliyorlar.Bu kadar yüzsüzlüğe de pes.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cassation

    Sizin gibi faşistlerle aynı kimliğe sahip olduğum için utanıyorum. Fakat başka ülkeye defolup gitmek istemiyorum. Keşke sen defolup gitsen. Ülkedeki bitmek bilmeyen oluk oluk akan cahillik ve faşizmin kaynağı kesilirdi.

    Yahu faşist faşist demekten dilinizde tüğ kalmadı.
    Şöyle bi açıdan bakıyorum;
    Ülkesinin iç karışıklığa gitmesini önleyememiş, iç karışıklığa gidince de Oray'ı terk edip gelmiş kişiler bunlar. Bakın sayıları binlerle değil milyonlarla ifade ediliyor. Kentlerimizde kendilerine ait kimsenin girmek istemediği muhitler oluşturuyorlar. Sadece insanı değil tüm canlı cansız herşeyi seven bi insan olarak onların bu paraları almasını istemiyorum. Gerekirse bu insanlara yemek ve barınma yardımı yapılabilir ama parayı sadece ve sadede çalışanlar almalılar.
    Rica ediyorum önünüze gelene de faşist diyip durmayın, herkes sizle aynı düşüncede olmak zorunda değil.
    Hayırlı günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burada kamuoyunu en çok rahatsız eden ve isyan ettiren konu eli silah tutacağı, vatanı için savaşacağı yerde korkak, karaktersiz, erkek suriye lilerin memleketimizde çirit atması yan gelip yatması ve bu esnada Mehmetciğimizin şehit olması bu uğurda.. aynı zamanda bu korkak herifler için ötv artışları , emekli maaşlarından kesilen paralar harcanan milyar dolarlar.. burada geleceğimiz yok ediliyor maalesef isyan bundan dolayı ve eminim ki bunları savunan zihniyet aynı şekilde Türkiye'de savaş çıksa ilk kaçıp g.tü kurtaracak tipler

    Yaşlı, kadın, çocukları alır bir güzel misafir eder elinden geleni yaparsın belki insanlık uğruna ama bu korkak vatanlarını satan erkek vatan hainlerini neden besliyoruz !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Harcadığımız para 9 milyar dolara ulaştı. Uçuşa yasak bölge ilan edelim ve onların güvenliğini sağlama alalım, bunları kendi toprakları üzerinde iskân edelim. 2.5-3 milyon insanı nereye kadar besleyeceğiz?"

    Ben kendisinden nefret ediyorum ama bu söyledikleri doğruysa ve uygularsa bu konuda desteklerim.
    Bakalım olacak mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genel adam

    Arkadaşlar konuda 1500 TL ve 100TL ödendiği hakkında tartışmalar olmuş. Benim bildiğim kadarıyla bu yardımlar belediyelere göre değişiyor. Ben Sultanbeyli'de oturuyorum ve burada günlük 20 lira ödendiğini bir surinin ağzından duydum buda aylık 600TL yapıyor. Görünüşte iyi bir para aslında. Zaten Başbakan 25 Milyar dolar yardım yapmış. Bu 3 milyon kişi başına 8 bin TL civarı. Buda az bir para değil.

    25 milyar dolar sadece para yardımı deil ve bu bahsi geçen 24 milyar doların 12 milyar doları devletin yaptıgı yardım gerisini sivil kuruluşların parası
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.