Şimdi Ara

Suriyeliler PTT Önünde Yardım Kuyruğunda ( Nakit Para Kart-100 TL ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
7
Favori
46.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Milleti yoksulluk ve fakirlik içinde vergi vermeye çalışan bizim cebimizden giden paralara haram olsun kendi milleti aç gezerken suriyeli kardeşlerimize yardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 1 Aralık 2016; 14:21:27 >
  • Suriyeli dolu diye Hatay'da yoğun bakıma alınmadan ölen Türk vatandaşı yerinde siz veya bir yakınınız olursa o zaman mı anlayacaksız burda para hesabı yapmıyoruz..

    Dünyanın orta sınıf FAKİR ülkesi Türkiye bunu idrak etseniz yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL verilsin bişey olmaz ama biz öğrencilere felanda GSS borcu yerine 50TL bile verseler yeter , tövbe tövbe bi garip oldum ALLAH sonumuzu hayır etsin inşALLAH

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla isterse paralarını avrupa ,almanya ,amerika versin ben istemiyorum arkadaş bir tek suriyeli adam ülkemde , bana tarih boyunca faydası olmamış, her zaman sırtımdan vurmuş arap istemiyorum isterseniz ırkçı deyin ama istemiyorum.yıllar sonra bunlar toprak isteyecekler bizden yazın buraya , savaş çıkartacaklar ,silah sıkacaklar ki şimdiden başladılar,allahın salagı bizmiyizde biz bakıyoruz bunlara,tepemdeki daireye oturdular bir evde 13 kişi yaşıyor 4 avradı 8 cocugu var bu ne lan böyle ,sabah akşam gürültü patırdı çocuk sesi ben mecburmuyum kendi evimde bunu çekmeye...
  • Reis işini bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapsaydık yani avrupalı kameraman yaptıgı gibi kucaginda cocukla giden adama çelmemi taksaydık vicdansızlar..twiterde @TurkmanDagi hesabındaki videoları izleyinde belki vicdana gelirsiniz..rızkı veren ALLAH tır..paylaştıkça çoğalır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Valla başkan,


    Ne yaziyor, para harcadik diyor. Ben bunu inkar etmiyorum ve yanlis buluyorum.

    Ama siz okudugunuzu anlamiyorsunuz. 100 tl yi biz veriyoruz demiyor. Hatta ilk basta yaziyor ESSN...... turk kizilayi,devleti,meclisi vs vs demiyor.
    Yani bu parayı t.c. devleti VERMIYOR.

    Bir fotodan 1500 tl buldunuz, şimdide 1500 den 100 e dustunuz, suandada 100 ü devlet veriyor diye bagiriyorsunuz.
    Neye dayanarak? En basindan beri bunu soruyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 1 Aralık 2016; 14:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi ben artık bıktım bu ülkenin salakça yapılan işlerinden vallahi bıktım billahi bıktım allah belanızı versin
  • Gssye verilen paranin kime gittigi belli toplamda 25 milyar dolar yuh
  • https://twitter.com/TurkmanDagi/status/777926699132518402

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shakircan

    Suriyeli eli silah tutan erkeklere 2000tl maas verelim. Gitsin bizim mehmetcigimizle beraber kendi vatanini savunsun. Kani bozuk suriyeliler.. Yer mi? yemez dimi?...

    Mehmetçik bedava savunuyor niye gitsinler...
  • Sabahın köründe alkole gelen zammın nedeni belli oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/receparac06/status/803319663023235072

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sivribey

    Ne yapsaydık yani avrupalı kameraman yaptıgı gibi kucaginda cocukla giden adama çelmemi taksaydık vicdansızlar..twiterde @TurkmanDagi hesabındaki videoları izleyinde belki vicdana gelirsiniz..rızkı veren ALLAH tır..paylaştıkça çoğalır..

    Bunlarda gerçekten vicdan yok. Olsaydı zaten böyle demezlerdi. Hele ki bazıları müslüman bile değil, daha yeni açıkladılar ondan biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Faşist faşist diye yalnızca 2 kere dedim ve onlar da bütün bu insanlar ölse geberse umrumda değil diyenlerdi. Asıl ben onlarla aynı görüşte olmadığım için suriyeli ilan edildim. Bakın ben sizin dediğinize katılıyorum. Ben hiç bir zaman bu insanlar bu paraları sonuna kadar hakkediyor demedim ki. Tek demek istediğim suç bu insanlarda değil suç kendi vatandaşına sosyal devlet olamayıp mültecilere karşı elinden geleni ardına koymayan devletin suçu. Uzatılan parayı aldığı için suçlamamali bu insanlar bunu adaletsiz bir şekilde yapan iktidar suçlamali bugün onların yerinde siz de ben de olsam bak gibi de alırdık o araları. El vicdan ya herkes manyak gibi gözü dönmüş aksi fikire tahammül yok. Hal böyle olunca çıldırıyorum ve kusura bakmayın bir insanın sadece statüsü gereği o insanın ölmesini isteyen, öldürmek için örgütlenme çağrısında bulunan insana da faşist kelimesi az bile kalır. Sayfalardir ilk defa siz makul bir yazı yazdınız belliki aklı başında birisiniz işitiyorum ki bari siz ne demek istediğimi anlayın. Ben mi kendimi anlatamıyorum belki de sorun bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir yorum okudum Filistin Israille boyle kaptirmisti topraklarini diye sonra dedim aynen de bunu yapacaklar. 5 10 sene sonra bu ureme hiziyla 10 15 milyonu rahat bulurlar sonra gelsin topraklar....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberde yazılanlar ile arkadaşın paylaşımı çelişkiler içeriyor.

    quote:

    Bu nakit para kartlarında bazılarına 50-60-90 TL değişik miktarda veriliyor.......
    Avrupa Birliği’nin Türkiye’de yaşayan Suriyeliler için 3 milyar Euroluk yardım kapsamında gönderilen ‘Nakit Para Kart’ları Suriyeli mültecilere dağıtılmaya başlandı.........


    Görüldüğü gibi tam 100 TL bile değil. Ayrıca Avrupa Birliği'nin dağıttığı bir para.

    Birileride diyor tüm Suriyelilere 1500 TL aylık veriyorlar. 1800 TL yapmışlar. Manyak mısınız kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18


    quote:

    Orijinalden alıntı: genel adam

    Arkadaşlar konuda 1500 TL ve 100TL ödendiği hakkında tartışmalar olmuş. Benim bildiğim kadarıyla bu yardımlar belediyelere göre değişiyor. Ben Sultanbeyli'de oturuyorum ve burada günlük 20 lira ödendiğini bir surinin ağzından duydum buda aylık 600TL yapıyor. Görünüşte iyi bir para aslında. Zaten Başbakan 25 Milyar dolar yardım yapmış. Bu 3 milyon kişi başına 8 bin TL civarı. Buda az bir para değil.

    25 milyar dolar sadece para yardımı deil ve bu bahsi geçen 24 milyar doların 12 milyar doları devletin yaptıgı yardım gerisini sivil kuruluşların parası

    Kaynak verebilir misin? Sivil kuruluşlarının 12 milyar doları bi araya getirmesi biraz imkansız gibi. Suriyelilere verilen burs AB'den alınıyor dediler ama aslı böyle çıkmadı. Kaldı ki geçen sene Yunanistan'ın borcu için ulusal kampanya başlattılar ama 1 milyar €'yu bile toplayamadılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir yerel haber daha



    http://www.kilispostasi.com/suriyeliler-nufus-mudurlugune-akin-etti/1210373/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitsinler ülkelerini savunsunlar , burada hiç birinin işi yok kusura bakmasınlar. 100 lira 50 lira meselesi değil olay, ihtiyaçları olabilir ama vatanlarını savunmak varken neden buradalar?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.