Şimdi Ara

Suriyeliler ne zaman gidecek ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
21.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devletler arası imzalanan anlaşmalar var. Avrupa ve Abd suriyelilerin ülkemizde kalması için ciddi baskı yapıyor.

Ne yaparlar ?? Yardımları keserler, sağlık hizmeti gibi bedava faydalandıkları hizmetler kesilir. Rahatsız olurlar. Zaten hepsi avrupaya gitmek istiyor, giderler.
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Bence bodrum Kuşadası ni flaan kastediyor gidip görsünler bir Tatil yapsınlar istiyor herhalde konu sahibi

Yoksa ülkeden gitmeleri ihtimal dahilinde değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Tamam iste sizde türk seversiniz ya, sizin mantiginizla teklif ediyorum, alın türkleri evinizde besleyin. ırkci olmadığinızı biliyorum cunku sadece bir irka karşi irkcilik yapiyorsunuz, arap nefretinin altindaki alerjinizi herkes biliyor

Alıntıları Göster
    AKP'lilere Suriyeli vergisi getirilmesi lazım.
  • AKP iktidarı tarihe karışırsa Suriyeliler gider diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

AKP iktidarı tarihe karışırsa Suriyeliler gider diye düşünüyorum.
    İyi partiden başka bu konudan bahseden yok fazla. Maalesef akp gitse bile gitmeme ihtimalleri yüksek. Yalnız bu radikal adımı atan halkın desteğini alıp uzun yıllar iktidarda kalır diye düşünüyorum. Tabi bunlar şimdilik hayal. Gerçekte olan maalesef çok farklı. Eskiden olsa imkansız derdim ama Ankara'da Mansur Yavaş'ın çıkardığı işten sonra biraz ümidim var artık.
  • Hiçbir zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 93 Kürt göçüyle gelenler gitti mi? Gitmedi. Bunlar da gitmeyecek.
    Yeni Çağ Gazetesi
    Suriyelilere vatandaşlık böyle verilmiş: "Türkiye'yi görmedim"
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/suriyelilere-vatandaslik-boyle-verilmis-turkiyeyi-gormedim-261347h.htm

• gitmicekler hatta üstüne vatandaşlık alıcaklar
    hayırlı olsun 15 yıl sonra dnamız iyice araplaşmış olucak
    20 yıl sonra islami devrim olucak çünkü büyüyen z kuşağı arapçı olucak
    referendum ile cihatçı ülke olcaz ve iran ile birebir aynı olucaz

şimdiden hayırlı olsun anın tadını çıkarın
  • Suriyeliler yerine savaş olduğu içîn Avrupalılar gelseydi eminim aynı şeyi söylemezdiniz çünkü sizin derdiniz İslam'la ve müslumanlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: SECourses

Suriyelilerin geri gitmesi daha çok Türkiye'ye değil Suriye'ye bağlı

Şu anda gitseler orada en iyi ihtimalle terörist ilan edilip hapse atılır yada daha ötesi infaz edilirler

O yüzden ben şahsen artık gideceklerini düşünmüyorum
    Ben yazdıgınıza katılmıyorum öyle bir durum olsa suriye ye bayramda tatiline 2 aylıgına giden 300 bin kişi olmaz el muhaberat onları geri bırakmazdı kaldıki su an facebook da suriyelilerin sayfasında her hafta sonu şama ve halep e otobus kaldırarak evrak yada diger işlerini halletmek isteyenlere otobüs kaldırıyorlarbunun için suriyeliler şirket kurmuslar olaylar sandıgınız gibi değil
  • açın kapıları mis gibi avrupa var orada,ceplerine biraz harçlıkta koyarız. koşa koşa giderler.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 22:2:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Suriyeliler yerine savaş olduğu içîn Avrupalılar gelseydi eminim aynı şeyi söylemezdiniz çünkü sizin derdiniz İslam'la ve müslumanlarla
    1 ay önce kutahyadaydım kapanaltında toptancılarda suriyeliler ve afganlar çalışıyordu kutahya ya yakın oturuyorum ve 5 yıl kutahya da yasadım az cok orada cevremde var su an kutahyadaki işsizlik had safhada konustugum arkadaş 1200 tl ye calıstıklarını soyledi emin olun avrupadan kafir de gelse 1200 tl ye sgk sız çalışıp kendi insanımıza zarar verse onada karşı çıkarım bu konuda dini kullanmayınız kaldıki ilk zamanlar sizin baktıgınız bakış açısıyla bakan insanlar dahi işin sosyal ve ekonomik boyutunu gordükçe geri gitmelerini ister oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 22 Aralık 2019; 18:17:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dribblingmaster

Hocam şöyle bi senaryoda olabilir malum ultra milliyetçi parti bunları sahiplenir ve "siz arap değil oğuzların sur boyundan sur türklerisiniz" diye bi yalan uydururlar mültecilerde buna inanır(ama kültürlerinden taviz vermez ve sayılarını arttırırlar tabiki) malum ultra milliyetçi parti oy oranını arttırmış olur birlikte mutlu mesut yaşarlar.
    Doğrudur bunlardan her şey beklenir. Hocam zaten bunlara 5 yıla kalmaz seçme ve seçilme hakkı %100 verilecektir sadece bekleyelim ve görelim gerçi görünen klavuz istemez. Önce malum partiden milletvekili olur sonrada kendi suriye partilerini kurarlar. Bu yazdıklarım kimseye hayal gelmesin 2010 da ülkeye 5 milyon suriyeli yerleşecek burada bedava yiyip içip yaşayacaklar deseler ne alaka derdik değil mi Valla kendi açımdan yapılacak ilk seçimde biri çıkar bu surileri göndericem derse benim oyum onadır..

• Başlıktaki soruyu biz soruyor, esed uyguluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

1 ay önce kutahyadaydım kapanaltında toptancılarda suriyeliler ve afganlar çalışıyordu kutahya ya yakın oturuyorum ve 5 yıl kutahya da yasadım az cok orada cevremde var su an kutahyadaki işsizlik had safhada konustugum arkadaş 1200 tl ye calıstıklarını soyledi emin olun avrupadan kafir de gelse 1200 tl ye sgk sız çalışıp kendi insanımıza zarar verse onada karşı çıkarım bu konuda dini kullanmayınız kaldıki ilk zamanlar sizin baktıgınız bakış açısıyla bakan insanlar dahi işin sosyal ve ekonomik boyutunu gordükçe geri gitmelerini ister oldular

Alıntıları Göster
    Kardeş bu konuda halıksınz, bende işşizler ordusunun bir ferdi olarak işşizliğin bir nedeninde Suriye'liler ve diğer yabancıları gösterebiliriz, kapanaltını duydum ama ne olduğunu ve nerede olduğunu bilmiyorum. Kütahya'da ne yapıyordunuz.

• Türkiye de savaş çıktığı zaman giderler.

• kafa kesmek istiyorum nedir ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gitmeyecek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.