Şimdi Ara

Suriyeliler gasp etti 150 tlim gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ankara ulus tarafında bir sokakta suriyeliler önümü kesti Allahtan telefonumu almadılar ama cüzdanımı istediler 150tl kadar param vardı parayı aldıktan sonra beni ittirip kaçmaya başladılar bariz suriyelilerdi 5 kişilerdi bişey yapamadım 2si tuttu 2si bıçak çekti of o para lazımdı bana ya polisemi gidiyyim ne diyeceğim adamların pislikten yüzleri tanınmaz hale gelmiş hatta karşıdan bir amca geliyordu görmesin diye biri gitti adres sorma bahanesiyle amcayı oyaladı zaten sonra kaçmaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believe745 -- 14 Haziran 2014; 12:07:03 >

• Bunlar çok olmaya başladı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim memleketimizde bizi soyuyorlar.Sonrada padişahım çok yaşa diyip dururlar

• Suriyelilerden nefret ederim ama bu arkadaşa inanıp gaza gelmeyin.

CSB.
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini toplayıp tek tek atacaksın suriyeye öldürsünler birbirlerini
  • Ben para istemeye geldiklerinde küfür ediyorum Türkçe konuş burası Türkiye anlamıyorum seni diyorum hala abi Allah abi Allah başka birşey bilmiyor embesiller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gidip parani RECEP TAYYİP ERDOGAN dan iste.Sorumlusu o cunku.onlarin hirsizlik yapmasida suc degil.Onlari o hale getiren yeterli kamp acamayip basindan sagmak icin Turkiye ye salan lar sorumlu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.