Tutuklama işlemi gerçekleşmiş. Arap sabuncusu tayfayı tekrar bekliyoruz konuya. |
Suriyeli Sığıntı: 'Çocuklarımıza bize ait olmayan bir milli marşın zorla söyletilmesi' (5. sayfa)

-
-
İstiklal marşı Türklerin marşı.başka milletlerin bu marşı okumasına zaten gerek yok.
ülkemizdeki takımlarda oynayan yabancı sporcularda İstiklal marşımızı okumuyor.kimse onlara niye okumuyorsunuz demiyor
-
Niye tutuklamışlar ki? Suriyeli Sapığını katilini torbacısını salıyorlar bunu tutuklamaları tamamen milletin gazını almak için.Evet yaptığı Ahlaksızlığın cezası olmalı ama bu suç süresiz sınır dışını gerektirir tutuklama hapis gerektiren ağır bir suç unsuru yok.Önce sapıkları katilleri atsınlar sıra bunlara gelir hapishanelerde yer kalırsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstisnasız tüm dünya üzerinde en sevilmeyen insan grubu araplar, bu millet kadar gittiği yere adapte olmakta zorlanan başka bir insan grubu daha görmedim.
-
provakasyon ve hazır trolleri
-
Başka bir ülkeye taşınmışsam ve orada yaşamaya karar vermişsem çocuğumun da yerleştiğim ülkeye adapte olmasını isterim.Bugün Amerika,Kanada ve Avrupa'da yaşayan ve oraya yerleşen Türklerin çocuklarının kaçta kaçı Türkiye'ye karşı bizim hissettiğimiz duygulara ve hassasiyete sahip sizce?
Hem Amerika'da sadece Amerikan milli marşı değil aynı zamanda sabahları devlete bağlılık yemini ettirirler.Bu yemini bizim öğrenci andımıza benzetebilirsiniz ancak biz 2013 yılında öğrenci andımızı AB,HDP ve bazı cemaat/tarikat yapılanmalarının talepleri doğrultusunda kaldırdık ve hala daha okullarımızda bu andımızı okutmuyoruz.Ama örnek gösterdiğiniz Amerika'da kendi 'bağlılık yeminleri' Amerikan okullarında okuyan her öğrenciye hala daha okutturulur.
DMPS-TVyoutube
Students at Brody Middle School say the Pledge of Allegiance.https://www.youtube.com/watch?v=xcwg7cnhW4E&ab_channel=DMPS-TV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 16 Eylül 2023; 4:24:44 >
-
Bu 52 ifadeleri kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı bir propaganda içeriyor. Çok aşağılıkça. Yanlış anlamayın ben iki kutba da hizmet etmem. Lakin o zaman adama sen azınlıksın defol git derler. Mal mısınız? Yapmayın. 52 - 48... Pehhh. Not: Misafirlik çok fazla uzadı tüm suriyeliler kendi ülkelerine zorla, evet zorla, döndürülmeli. Yahut o toprakları bize versinler.
-
Sana dil alacam. Temizinden.
BPT on Xtwitter
#SONDAKİKA | İstanbul’da okula gönderdiği çocuğunun videosunu çekerek “Bugünün en çirkin duygusu okuldaki çocuklarımızın ne vatanı olan ne de arzu edilen bir vatanın marşını söylemesidir.” paylaşımını yapan Suriye uyruklu R.K. tutuklandı.https://twitter.com/bpthaber/status/1702689713772011582?t=sZCLnhy0UOidgtzOCtcyDw&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 16 Eylül 2023; 12:1:17 >
kesss...
-
Evet 52 çünkü tüm şu yaşadıklarımız onların eseri
52 nin verdiği yanlış kararları neden 48 çekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La kardeş sen ne rezil bı adamsin
bende bloklu olduğu için ne zırvalıdığını göremedim. yoksa "%52 nin ne lakası var yeağğ" falan mı demiş.
"mültecileri göndermeyeceğiz" diyenlere topukları mabadlarına vura vura koşup oy verenlerin hiç ilgisi yok muymuş? ilahi yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 16 Eylül 2023; 13:10:28 >
80 yıldır okutulan andımız kaldırıldı. En tepe devlet yetkilisi Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alırken(kendi ifadesi) dışarıdan gelen zırtonun Türk marşını okumak istememesi olağan bir durum. Çözüm belli. Soyu sopu bozukları vatandaşlıktan ve ülkeden kovacaksın. Sıkıntı şu ki soyu sopu bozuk insan sayısı %50den fazla.
Konuda haber niteliği taşıyan bir içerik yok ben ilk mesajı falan da göremiyorum. Bunun neresine yorum yazacağız?
-
Bir ülkenin ekonomisinin bu hale düşmesi için 2 atom bombası yemiş olması lazım.
-
"Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'de eğitim gören 977 bin yabancı öğrenci olduğunu belirterek, bunların 790 bininin Suriyeli olduğunu kaydetti."
t24
Milli Eğitim Bakanı, Suriyeli öğrenci sayısını açıkladıhttps://t24.com.tr/haber/milli-egitim-bakani-suriyeli-ogrenci-sayisini-acikladi,1130343
geleceğe umutla bakanları şu tarafa alalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
0zkan ve bilimum trollere göstermek lazım diyeceğim de bunu da savunurlarquote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
"Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye'de eğitim gören 977 bin yabancı öğrenci olduğunu belirterek, bunların 790 bininin Suriyeli olduğunu kaydetti."
https://t24.com.tr/haber/milli-egitim-bakani-suriyeli-ogrenci-sayisini-acikladi,1130343
geleceğe umutla bakanları şu tarafa alalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok gönderilsin diyorda 52 denmesi batmış kendisine ayrıştırıcı ifade diyor
Hayret Zafer partili hesaplar enderde olsa gerçek bir video atmış...
Not: Tutuklanıp ceza evine gönderilmiş aynı gün. Sırf birilerinin gazını almak için yapılmış gibi. Çünkü bu tarz olaylarda yatarlı ceza alınmaz çoğu zaman. En iyi ihtimal 2 yıl hapis bile alsa yatarı yok normalde. Ama sorgusuz suhalsiz ceza evine gönderilmiş.
-
Şöyle sesi sonuna kadar açıp bir dinleyin herkes duysun.
Başak GÜZELyoutube
. İzDSO & İzDOB KOROSU ~ 'CUMHURİYET BAYRAMI' Özel Konseri . . 28 ekim 2016 ~ aas|sm, İzmir .https://youtu.be/rfTc1_3OL1E?si=aRE2lz1UnZJeIX1U&t=9
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X