Şimdi Ara

Suriyeli kızılların türk kızıllardan fazla olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu son 1 yılda gördüğüm kızıl suriyeli sayısı, kızıl türk sayısından fazla gençler. Tabi bu gördüğüm kızıl suriyelilerin hepsi erkek. malumunuz, kadınları hepsi kapalı. Bunlar ülkeden gitmeyip türklerle ırksal olarak karışırlarsa ileride bizim nüfusta da kızıllarda artış olabilir. Biz kızıl saçli kız göremiyoruz ama torunlarımız görebilir.

Buradan torunuma sesleniyorum. İleride kızıl saçlı kızlar olursa dedem demişti dersin. Yaz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 7 Eylül 2015; 0:45:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan torunuma sesleniyorum, ileride kumral uzun saçlı, beyaz tenli bir kızla evlenmezsen sana sütümü helal etmem.
  • Kızıl saclı kız bulcan da sana bakcak da uff ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ilginc bir noktaya temas etmissiniz.
    Cok dogru adamlarda sarisin beyaz kizil orani bizden fazla gibi sasirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o düşük zekalı, cahil ve fakirlerle mi evleneceksin? çocuğun özürlü olur aman diyeyim...

genetikleri bozuk ve yobazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFist

o düşük zekalı, cahil ve fakirlerle mi evleneceksin? çocuğun özürlü olur aman diyeyim...

Vallaha hocam, biz türkler de pek akıllı değiliz yani. Kendimizi yüceltmiyelim. Zaten ben bi türk kızı bulursam evlenir giderim. Göremediğim kızı almam ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Şu son 1 yılda gördüğüm kızıl suriyeli sayısı, kızıl türk sayısından fazla gençler. Tabi bu gördüğüm kızıl suriyelilerin hepsi erkek. malumunuz, kadınları hepsi kapalı. Bunlar ülkeden gitmeyip türklerle ırksal olarak karışırlarsa ileride bizim nüfusta da kızıllarda artış olabilir. Biz kızıl saçli kız göremiyoruz ama torunlarımız görebilir.

Buradan torunuma sesleniyorum. İleride kızıl saçlı kızlar olursa dedem demişti dersin. Yaz bunu.

Sen şimdi bunları niye yazdın ne gerek vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erkekler aslında kızıl saçlı değil kamil kardeşim.
    Saç ektirdikleri için öyle Kırmızı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Şu son 1 yılda gördüğüm kızıl suriyeli sayısı, kızıl türk sayısından fazla gençler. Tabi bu gördüğüm kızıl suriyelilerin hepsi erkek. malumunuz, kadınları hepsi kapalı. Bunlar ülkeden gitmeyip türklerle ırksal olarak karışırlarsa ileride bizim nüfusta da kızıllarda artış olabilir. Biz kızıl saçli kız göremiyoruz ama torunlarımız görebilir.

Sen şimdi bunları niye yazdın ne gerek vardı

İleride türk halkında kızıl sayısı artıcak. Bende emekli memur arkadaşlarıma bu yazdıklarımı gösterip, "biliydim böyle olacağını" diyerek hava atacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Buradan torunuma sesleniyorum, ileride kumral uzun saçlı, beyaz tenli bir kızla evlenmezsen sana sütümü helal etmem.

Merhaba bağyan tanışalım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

quote:

Buradan torunuma sesleniyorum, ileride kumral uzun saçlı, beyaz tenli bir kızla evlenmezsen sana sütümü helal etmem.

ay hoşt ulan
  • - Tuşu aradım bulamadım

• Göç ala ala iyice kırma olduk iyi ki benim babam Türk sanırım Anne tarafında moğolluk var ama Türklerle karışmış olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fransızee

- Tuşu aradım bulamadım

Buyur kardeş buradan eksile.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Göç ala ala iyice kırma olduk iyi ki benim babam Türk sanırım Anne tarafında moğolluk var ama Türklerle karışmış olabilirler

Günümüzde saf ırtık yoktur. Yüzyıllarca milletler birbiryle karışarak değişik modellere bürünmüşler. Malesef biz hep esmerler ile karışmışız. Araya karışan az çok sarışınlarda da az biraz sarışın ve kumrallar çoğalmış.

• quote:

o düşük zekalı, cahil ve fakirlerle mi evleneceksin? çocuğun özürlü olur aman diyeyim...

tamamen katılıyorum, bu olaylardan önce (3-4 yıl önce) Suriye'li tanıdığım oldu parası olan, kafa var ama beyin yok ...
  • quote:

forumda hatun varmış la
  • Kardeş bunlar ne diyor

• quote:

İlla denizde mi boğulması gerekiyor onların da insan olduğunu anlaman için
    Sen önce insan ol da ondan sonra onları eleştir. ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

quote:

ay hoşt ulan

Ama qalbimi kırirsen qüzel bağyan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.