Şimdi Ara

SURİYE İLE İLGİLİ GENİŞ ÇAPLI ORTADOĞU PLANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SURİYE İLE İLGİLİ GENİŞ ÇAPLI ORTADOĞU PLANIM

Şimdi arkadaşlar öncelikle Trabzon'a büyükçe bi duvar yaptıracağız. Bunun üzerinden lavlı top düşüreceğiz ama bu daha sonra.

Topu göndermeden önce Suriye sınırındaki toprakları kazıp orayı körfez yapıcaz. Neden? Çünkü kaçan suriyelilerin maliyeti ülkemize çok fazla olabilir.

Körfezi bitirdikten sonra artan toprakları Kıbrıs ile Alanya arasına koyacağız. Burayı da Erzincan yapıcaz, böylece Erzincan'a deniz gelmiş olacak. Erzincanlı kardeşlerimizi buraya yerleştiricez (neden Erzincan çünkü plan sahibi Erzincanlı, o kadar da olsun artık bal tutan parmağını yalar)

Trabzon'daki kardeşlerimiz Türk olmaktan gayet gurur duyuyorlar bu yüzden bu güçle bonbayı tüm güçleriyle itecekler. Bulgaristan'daki muhacir kardeşlerimizi de alıcaz. Ermenistan ile sınır kapısını açıcaz. Bu jestimize karşılık ermeniler de bizim için bonbayı itmeye gelecekler. Azerbaycan'dan kardeşlerimiz zaten bizi kırmaz, tüm güçleriyle bonbayı itmeye gelecekler. Konya'da çok fazla sayıda dini bütün insanımız var, onların gelmelerine gerek yok çünkü bize dua edecekler ordan. Bu da gelmiş kadar fayda edecektir.

Sonra top suriyeye düşecek patlayınca içindeki lavlar bütün suriyeye yayılacak. Esad yönetimi bu şekilde lavların altında kalarak bitecek.

Fıransa ile bu aralar problemlerimiz var, bu yüzden körfezin ismini Fıransa Körfezi yapıcaz. Bu jestimize karşılık Fıransızların da senpatisini kazanıcaz. Böylece AB'de bizim yanımızda oy kullanacaklar ve en geç 25 sene içinde AB'ye giricez. AB'ye girince de Türk kezbanlarından kurtulmuş olucaz, çünkü biz Türkler çok onurluyuzdur, öyle yüzümüze bakmayan kızla işimiz olmaz.

Savaştan elde edeceğimiz ganimeti Yunanistan'a yardım edicez çünkü orda baya aç varmış. Komşusu açken tok yatmak bize yakışmaz.

Böylece biçok fayda elde etmiş olacağız genel olarak sayarsak:

- Ermenistan ile sınır kapısı problemimiz bitecek (Ermenistan 1-2 sene içinde AB üyesi olabilir bu da bize karşı olmalarını engellemek demek)
    - Fıransa ile ilişkilerimiz normalleşme sürecine girecek
    - Suriye'den yüklü bi ganimet kazanıcaz. Duble yollarımızı triple yapıcaz.
    - Yunanistan'daki açları doyurucaz.
    - Erzincan'a deniz gelecek.
    - Erzincan dünyanın önemli bir turizm merkezi olacak, ikinci Alanya olacak.
    - Savaş bitince Fıransa Körfezine köprü yaptıracağız, 3 tane asma köprü yapıcaz böylece İstanbulun trafik çilesi bitecek.

• Okumadım. Fıransa körfezi güzelmiş kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler citizeni yakaladım!
  • Adam sanki kumdan kaleye, duvar örüyor.
  • Vay hemşerim naber ya yine karşılaştık.Yeni erzincanı beraber inşa edecez demek ha?
  • Hayatta konu dışına yazan birisi değilimdir ama arkadaşı gerçekten tebrik etmek isterim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bi hayal gücünden herkese lazım. Savaş olmazdı yemin ediyorum.
  • Fransa körfezi fikri hakkiri dolaylarında uygulanırsa kaçakçılığın canına korlar.

• edit: Yukardakide benim pilanım, dünyayı ele geçirecem bütün bimler benim olacak

Okumayım diyorum olmuyor arkadaş adam çok güzel yazmış. Okumaya bir başladım duramadım.

bu arada gonya'dayım fatiha okumasm olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 4 Ekim 2012; 1:28:44 >

• Maşallah zehir gibisin proceni beğendim yalnız bir ekleme yapacağım, bonbanın ucuna taramalı taksak taraya taraya gitse nasıl olur?
  •  SURİYE İLE İLGİLİ GENİŞ ÇAPLI ORTADOĞU PLANIM
  • Adana nerde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi güzel istihbaratları herkeze söyleme. Seni pişti yapıp kaza süsü verirler.Sen bize lazımsın. Şimdi yat uyu yarın devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RANJ -- 4 Ekim 2012; 1:10:11 >
  • Hazır girmişken ordan israil e girelim seferi yapalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: domalé de goyamme

İsrail'i de halledicez raat olsun onlar, gerekirse tüm İsrail halkına yeni yer yaparız doğuda bi yerde. Oraya taşırız onları, veya fıransa körfezinin oraya alırız, orda çimerler.

12 yaşında mısın ? doğruyu söyle
  • [size=7]beyler sakın okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 4 Ekim 2012; 18:38:22 >
  • Beyler biraz önce Citizen yazmıştı konuya şimdi silmiş bu üyelikle tekrar yazmış yakaladım seni proramcı.
  • kardeş 5 yıldır forumda takılıyorum böyle saçma düşünce görmedim tebrik ederim
  • [size=11]OKUYUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 4 Ekim 2012; 18:25:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.