Bu kadar beklemiyordum. Pkk'nın silah bırakmasından rahatsız olan gazeteci tayfa ne kadar çokmuş. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Etkili Haber (@etkiliihhaberr) on X https://x.com/etkiliihhaberr/status/1922186651813445762 |
bunu Reis'e sormalısın:) (şaka yapıyorum) ----- Bence Pkk buna mecbur kaldı, son 4-5 aydır yorumlarım var burada Pkk hakkında, ya tost olacak yada yok olacaklar dedim. Takip ettiğim açık kaynaklar var, bunu görmek kolay. son 1 yılda, AB'de Pkk ofislerine baskınlar düzenlendi, haraç için çocuk yaştaki insanlara silah vermek için vs Abd, Suriye'den biraz çekilde ve devamı gelecek. Trump'ın açıklamalarına dinle, Suriye'yi dostum Erdoğan'a bıraktım diyor. Sence ne demek bu! Esad devrildi, yeni Suriye yönetimi açıkça ifade ediyor, ayrılıkçı güçlere izin yok diye. Ypg'nin bulunduğu güzergahta Basra Körfesinden bir ticaret yolu planı var. AB için bu çok önemli, kim takar Pkk'yı o halde. İsrail, kendi derdinde, Pkk'ya ciddi lojistik ve silah ve para desteği veremiyor şu an, kolları bağlı. Türkiye, son 10 yıldır, sınır ötesi operasyon modeline geçti, karakollar sınır dışında. Bir nedeni var bunların. Irak, Türkiye ile iyi ilişki kurmak zorunda ticareti için. Eskisi gibi Pkk'ya izin veremiyorlar. Para herşeydir unutma. Dem, artık yolun sonunu gördü. ---- Pkk'ya gelecek yok burada ve AB'de. yok abi.. haa yine tkk, jkk örgütleri kurulur mu, evet bu olabilir ama eskisi gibi değil artık bu coğrafya, buna burada başta Türkiye izin vermez. Bu yüzden, eski format AB ve dünya fikrinde olanların bunları anlaması şu durumda mümkün değil, ama senin anlayacağına eminim. Coğrafya son 5 yılda öyle değiştiki, önceki 50-80 yıllık düzen artık yok. |
bunu Reis'e sormalısın:) (şaka yapıyorum) ----- Bence Pkk buna mecbur kaldı, son 4-5 aydır yorumlarım var burada Pkk hakkında, ya tost olacak yada yok olacaklar dedim. Takip ettiğim açık kaynaklar var, bunu görmek kolay. son 1 yılda, AB'de Pkk ofislerine baskınlar düzenlendi, haraç için çocuk yaştaki insanlara silah vermek için vs Abd, Suriye'den biraz çekilde ve devamı gelecek. Trump'ın açıklamalarına dinle, Suriye'yi dostum Erdoğan'a bıraktım diyor. Sence ne demek bu! Esad devrildi, yeni Suriye yönetimi açıkça ifade ediyor, ayrılıkçı güçlere izin yok diye. Ypg'nin bulunduğu güzergahta Basra Körfesinden bir ticaret yolu planı var. AB için bu çok önemli, kim takar Pkk'yı o halde. İsrail, kendi derdinde, Pkk'ya ciddi lojistik ve silah ve para desteği veremiyor şu an, kolları bağlı. Türkiye, son 10 yıldır, sınır ötesi operasyon modeline geçti, karakollar sınır dışında. Bir nedeni var bunların. Irak, Türkiye ile iyi ilişki kurmak zorunda ticareti için. Eskisi gibi Pkk'ya izin veremiyorlar. Para herşeydir unutma. Dem, artık yolun sonunu gördü. ---- Pkk'ya gelecek yok burada ve AB'de. yok abi.. haa yine tkk, jkk örgütleri kurulur mu, evet bu olabilir ama eskisi gibi değil artık bu coğrafya, buna burada başta Türkiye izin vermez. Bu yüzden, eski format AB ve dünya fikrinde olanların bunları anlaması şu durumda mümkün değil, ama senin anlayacağına eminim. Coğrafya son 5 yılda öyle değiştiki, önceki 50-80 yıllık düzen artık yok. ---- Not : Chp tarafının bunları anlamasını sakın bekleme, onlar dünyadan bi haberler. Gerçekten öyle. çok örnek var ama ilk aklıma gelenler: - Esad devrilmiş kaçıyor Rusya'ya, Özgür bey Esad ile müzakere yapılmalı diyor :))) - Ukrayna-Rusya savaşı çıkmış, Chp, Türkiye AB ile Rusya'ya ambargo koysun açıklamaları var. :))) onların bu coğrafyadan haberleri yok. belediyecilikten de haberleri yok. kızma ama gerçek bu. |
Hep böyle büyük resim büyük resim anlatıyonuz sonra bir bakıyoruz güney sınırında PKK yerleşmiş, doğuda şehirlerde hendekler kazılmış. He kardeş, 2023'te kişi başı milli gelirimiz 25 bin dolares olacakmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
neyse yaa... sildim yazdıklarımı. şunu diyeyim : hiç bir şeyden memnun değilsiniz, böyle bir kesim var ülkede. sanki aile ve iş hayatları mükemmel üstü de... dünya üzerinde 195 ülke var şu anda, 20 tanesinde iş savaş var 80 tanesi ekonomik buhranda, 24-25 tane ülkenin refah düzeyi gayet yüksek. ---- 24 ülkeden birine gidip yerleşiver o zaman. madem yüksek hayalleriniz var, ertelemeyin bari. |
Chi of love
|
bölücü k*rdler (dincisi + dinsizi) Cahil Muhafazakar Türkler'in boynuna yuları geçirmiş, istedikleri gibi yediyorlar... cahil bir toplum öyle bişey ki, üstüne kim binerse binsin sesini çıkarmıyor, nereye götürürse oraya gidiyor, başını ne yana çevirse ses etmiyor... ülke bölününce, parçalanınca, manda ve himaye kabul edilince cebin para, karnın lokma görecek desen tereddüt etmez hepsini kabul eder. |
Sözde lider kadrosu bu katil yaratıkların ellerinde 40 bin şehidimizin kanı var aileleriyle birlikte yüzbinlerce mağdur insan ama bu teröristlerin yargılanmak bir yana Avrupa'da serbestçe yaşayacakları iddia ediliyor. Ayrıca teröre bulaşmamış pkk'lıların ise affedileceği söyleniyor. Abuk sabuk, saçma sapan bir durum, süreç yeterince şeffaf değil, perde arkasında bir dolaplar dönüyor ama benim hakikaten aklım almıyor, mantık süzgecinden geçiremiyorum bu açıklamaları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 13 Mayıs 2025; 13:2:34 > |
evet ben de aynı düşünüyorum, çözseydi bu süre zarfında. ama görünen şu : ellerinden gelen bu ve çözüm kolay değil. Kolay olsa, dünyada da böyle her hükümet hemen 5 yılda ülkeyi zenginleştirirdi ve böyle sorunları ortadan kaldırırdı. 20 yıl insan ömrü için uzun bir süre ama bir devlet için 20 aylık süre belki. --- bir de bu iş deneme tahtası değil ki, İstanbul el değiştirdi, n'oldu, ekip yolsuzluktan içeride. (suçlu-suçsuz ona mahkeme karar verecek fakat hiç bir suçu yoksa da kendini bu durumlara düşüren bir ekipten iyi bir yönetici olmaz) halkın da suçu yok ki, güvenmediği kimseye oy vermezler. |
20+ yıllık DonanımHaber sakini.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |