Bildirim
Suriye'de Türk bayrağı yaktılar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ama onlar kardeşlerimiz :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 4 Nisan 2013; 19:50:45 > -
Konuyu değiştir boşu boşuna uzaklaştırılabikirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S@ktiklerim 2ay sonra buraya gelip yalvarmayıda bilirler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
araplar kardeşimiz bizim shop bu -
SUÇ ONLARDA SUÇ ONLARI ÜLKEMİZE ALIP İŞ VERMEKTE HİÇ BİRİNİ ALMICAN BUNLARIN BIRAKICAN KALICAKLAR BUGÜN ŞÜKRETMESİNİ BİLMİYEN YARIN İHANET ETMESİNİDE BİLİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Nisan 2013; 19:54:23 > -
Kardeş kardeşine yapmaz bunu... Bir dakika biz bunlarla kankaydık -
ZATEN HİÇ BİR ZAMAN BAŞKA ÜLKERE YARDIMCI OLUNMASINDAN NEFRET EDERİM(sanki bizim bütün açlarımız doymuş gibi) BİRDE BU ŞE.FSİZLER BUNLARA EKMEK VERMEYECEKSİN EKMEK.. YAĞMURLU HAVA DA SU VERMEYECEKSİN.. YOK DOST ÜLKEYMİŞ YOK DİN KARDEŞİYMİŞ NE DİN KARDEŞİ BUNLAR BİRBİRİNİ ALLAH-U EKBER DİYİP ÖLDÜRÜYOR NE DİN KARDEŞİ NE DOSTU -
Bunları yapan Suriye'li değil.Hatırlarsanız Kaddafi'yide araplar öldürmedi,aksine kürtler öldürdü.[mesajım lütfen yanlış anlaşılmasın,pkk sempatizanlılardan bahsediyorum genel olarka ırkçılık değil.]
O bayrağı yakanlarda Kaddafiyi öldüren tipler yapıyor.Suriyelilerin böyle birşey yapcagını hiç sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 4 Nisan 2013; 20:00:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: *DeviantART
Bunları yapan Suriye'li değil.Hatırlarsanız Kaddafi'yide araplar öldürmedi,aksine kürtler öldürdü.[mesajım lütfen yanlış anlaşılmasın,pkk sempatizanlılardan bahsediyorum genel olarka ırkçılık değil.]
O bayrağı yakanlarda Kaddafiyi öldüren tipler yapıyor.Suriyelilerin böyle birşey yapcagını hiç sanmıyorum.
Yav he he. 1914te de seni satan kurtlerdi araplar yapmaz dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: cayene06
quote:
Orası öyle hocam,satan araplardı doğru ama şimdi durduk yere neden böyle bir aksiyona girilsin ki ? Adamlar bizim ülkeye gire çıka bir hal oldular.Gerçi arapları bende sevmiyorum,yanlış anlaşılmayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 4 Nisan 2013; 20:04:36 >
-
quote:
quote:
quote:
Orası öyle hocam,satan araplardı doğru ama şimdi durduk yere neden böyle bir aksiyona girilsin ki ? Adamlar bizim ülkeye gire çıka bir hal oldular.Gerçi arapları bende sevmiyorum,yanlış anlaşılmayalım.
Hakkariye dusen roketi muhalif suriye ordusu atti. 1 kadinib öldugu. Bunlar mi dost? Araptan ne dost olur ne ornek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
''Bunlar Nusayriler. Sunniler (Suriye 75% Sunni'dir) , sonuna kadar Turkiye'nin arkasinda. Nusayriler tabi ki Turkiye'ye karsi cikarlar. Cunku Turkiye muhaliflere destek veriyor. Esad regimi (Nusayriler) , dustukleri an , Suriye ve Turkiye tamamen dost ulke olacaklar.''
Alıntı , bayrağı yakan kimmiş anladın mı _? -
MAĞARA -
bunlar esad yanlısıdır muhtemelen. Sınırımız teröristlere açtığımız için kızmış olabilirler. -
akpnin yolladığı Türk düşmanı islamcılardır. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hakkariye dusen roketi muhalif suriye ordusu atti. 1 kadinib öldugu. Bunlar mi dost? Araptan ne dost olur ne ornek
Orası öyle medeniyet görmemiş,zamanında peygamberler bile adam edemediği arapları bizde edemeyiz şu saatten sonra.Gerçi video baya eski sanırım.
-
Bunu yapan ne Surıyelılerdır ne Kurtlerdır.Amerıkalı ajanlardır.Turkıye ıle Surıye arasını ıyıce bozmaya calısıyorlar adamlar Bop ıcın calısıyor ıste.Gecen Aylarda ulkemıze atılan fuzenın hala Surıye ordusu tarafından atıldıgını sananlar bıraz dusunup bunun Abd tarafından savas cıkarmak ıcın yapıldıgını anlayabılırler.Israıl neden ozur dıledı Turkıye den ? Adamlar 3 senedır durdu durdu da bu zamanı mı buldu.Gavur mılletı herseyı planlamıs bızım koyun muslumanlarla oyun oynuyorlar.
adamların ülkesinin içine ettik niye yakmasınlar ki. hem yakarlarsa yaksınlar yakınca ne oluyor ? yakmakla bişe olsa israil ve abd devletlerine olurdu -
Arap milleti işte ne olacak
Benzer içerikler
- belediye avukat alımı
- markafill güvenilir mi
- uyurken sürekli sağa sola dönüyorum
- boğaza takılan şey nasıl geçer
- basur tuvaletimi yapamıyorum ne yapmalıyım
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X