Bildirim
Surface Pro 3 vs MacBook Air :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok klas cihaz surface ! -
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
Çok klas cihaz surface !
aynen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple firmasının yazılımına bayılıyorum görsel olarakta air çok güzel.
İyi güzel reklam da OS X Windowsdan daha hızlı stabil ve arayüzü daha hoş Yosemite ile özellikle arayüzü çok güzel oldu.
Her ikisinide kullanmış olarak Mac derim ama günlük işler için tabikide o para verilmez Mac mini belki düşünülebilir. -
Windows Phone ? Konu yanlış yerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo
Sistemler birleşiyor artık o kadar da olsun hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo
ilk defa doğru bir şey yazdın ama üstteki arkadaşın dediği gibi sistemler birleşiyor bu yüzden buraya açmayı uygun gördüm.
Surface Pro her türlü yer -
Son sahne çok iyiydi -
Fatality
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük kullanım olarak Surface Pro 3 alınabilir.Fakat bir iş adamı ise kesinlikle MacBook almalı,MacBook air bence daha önde.Sonuçta bu adamın render işi var ve Performans olarak MacBook air daha önde görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 28 Mart 2015; 21:53:01 > -
Bir tane almak istiyorum da paralel ithalat ile çok tuzlu oluyor.Yakın zamanda Casper W8 alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X