Şimdi Ara

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
11
Favori
13.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rot ayarındandır o
  • MİCHELİN PİLOT SÜPER SPOR
    tanesı 1250 tl
    cıkma olarak bulman cok zor. onlarda ıyıce sılık lastıklerdır
  • Dün lastiklerimi ücretsiz değiştirdim.

Öncelikle işletme sahibine ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Oldukça güzel,ilgili ve ciddi çalışan bir yer, gelmek isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla gelebilir.Lastikler değişirken bekleme salonunda içecek ikramları var hatta öğle yemeği bile ikram

İlla olumsuz bir yorum yazmak gerekirse işlem biraz uzun sürdü (yaklaşık 1 saat)

İşletmeyi beğendim daha sonra gerekirse gönül rahatlığıyla gelirim
  • omr.clskn50 kullanıcısına yanıt
    Ama hocam lastiği değiştirince başıma geldi. Yine uğrasam yardımcı olur musunuz ? Rot ayarı ücreti nedir acaba?
  • Ben de ücretsiz değiştirttim. temiz nezih bir ortamları var. siboplarımın kötü olduğunu söylediler kdv dahil 50 TL'ye değiştirdiler.
  • Dün saat 9.30'da gittim. Aziz Bey gayet nazik ve ilgiliydi. Ortam da gayet güzel ve nezih. Alt katta aracın lastikleri değiştirilirken biz üst katta çay-kahve için tv seyrettik. Ortam kurumsal servis gibi gayet iyiydi.

İki olumsuz durumla karşılaştım.

Birincisi değişim oldukça uzun sürdü. 9.30'da teslim ettiğim aracı 11.30'da aldım.

İkincisi lastiklerin bijonları ters takılmıştı. Lastik değişiminden sonra aracın bakımı için başka bir servise gittiğimde usta söyledi.

Yine de teşekkür ederim. Bugüne kadarki en rahat lastik değişimini yaşadım.

SÜRESİ DOLDU KONU SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat_simsek -- 13 Aralık 2017; 17:24:14 >

• Kampanya Amaçlı Her Marka Aracın Lastik Değişimi Ücretsizdir
    Daha Önceden Balans Ücreti Alınıyordu
    suanda tum marka aracların lastık degısımı ve balansından hıcbır ucret almıyoruz
    Tum ankaraya duyurulur
    Yogun olacagından dolayı 0533 493 37 36 - 0312 207 77 49
    Randevu almanızı rıca ederız

Eskı Kıslık Lastıklerınızı Getırıyorsunuz Yazlıkları Sokup Kıslıkları Takıyoruz
    Yenı kıslık lastık satısımız vardı

Başayar Otomotıv
  • quote:

Orijinalden alıntı: iekici03

Ben de ücretsiz değiştirttim. temiz nezih bir ortamları var. siboplarımın kötü olduğunu söylediler kdv dahil 50 TL'ye değiştirdiler.

Hocam takılan sibob nedir acaba 50tl istediler ?

Normalde lastikciler 20tl ısıtıyor 4une ki maliyeti 5 lira yok

Çelik sibob mu taktılar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta cumartesi gününe randevu alıp gittim.İşçilik gayet iyiydi jantı çizmeden değiştirdi fakat hoşuma gitmeyen bir durum oldu.Usta yağlı kıyafeti ile aracın koltuğuna poşet sermeden direk oturdu.Bu konuda daha titiz davranılmalı.Kampanya dışı değişim ücretini de öğrendim 80 tl dedi biraz pahalı geldi.
  • Arkadaslar inanilmaz bir yer. Bes kurus ucret almadan, bahsis beklentisi bile olusturulmadan degisim yapildi. Yukarida cayci bir abla var, cay, kek, seker vs vs sinirsiz guler yuzlu hizmet. Ev kadar temiz lavabolar. Tanimiyorum ama cok gorgulu bir sahibi var firmanın. Lakin diger bakim fiyatlari biraz yuksek. Astra aracimin klasik bakim iscilik ucreti 125 TL, mesela bunu sanayide 50/75 tl yaptirabiliyorsunuz. (tum parca ve malzemeler sizden tabiki)

• tano kullanıcısına yanıt
    Tano bey lastik fiyatları ne kadardan başlıyor ?
  • Tamamen Ucretsız Lastık Degısımı Kampanyamız Devam Edıyor.
    Lastık degısımı ve balansı komple ucretsız

Randevu ıcın 0312 207 77 49
    NOT: Sıfır Lastıklerı Malesef ucretsız takamıyoruz. sadece gecen kıştan olan kullanılmıs lastık degısımını yapıyoruz arkadaslar. bu konuda anlayıs beklıyoruz cunku lastıkcıden lastık alıp buraya degıstır dıye gelen cok ınsan oldu

Başayar OTOMOTİV ANKARA ŞAŞMAZ
    0312 207 77 49
  • Kampanyamız devam edıyor arkadaslar
    eskı kıslık lastıklerını getırıyorsunuz balans yapıp aracınıza ucretsız takıyoruz

randevu ıcın 0312 207 77 49
  • haftasonu buradaydım ve tek kelimeyle mükemmeldi.çok teşekkür ediyorum arkadaşlara buradan tekrar.
  • Merhabalar herkese
    Kışlıkların yaza geçiş zamanı geldi beyler bayanlar.

Yoğun ilgiden ötürü kampanya uzaltılmıştır arkadaşlar

Ücretsiz Lastik Değişimi ve Balans

0312 207 77 49
    0312 207 77 37

Şaşmaz sanayi sitesi İstanbul Yolu Girişi No: 5
    Başayar Otomotiv

Ömer Çalışkan
  • klasik "sibop değişmesi lazım abiii" muhabbeti hala bitmemiş. arkadaşlar sözde lastik değişimi bedava ama siboptan giydiriyorlar. gidin siz de o sibopların tadını alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 15 Mart 2018; 11:50:57 >
  • iquique kullanıcısına yanıt
    ben kışlıkları burada taktırdım. sibop muhabbeti falan da olmadı. 5 kuruş ücret istenilmedi. gayet güzel bir şekilde değişim yapıldı.
    iftira atmak hoş değil. piyasada her yer çakal kaynarken dürüst esnafı da kaybetmemek gerekiyor diye düşünüyorum.
  • arabam yok ama bu kampanyayı kaçırmak istemiyorum 100 bin lira civarı araba tavsiyesi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

ben kışlıkları burada taktırdım. sibop muhabbeti falan da olmadı. 5 kuruş ücret istenilmedi. gayet güzel bir şekilde değişim yapıldı.
    iftira atmak hoş değil. piyasada her yer çakal kaynarken dürüst esnafı da kaybetmemek gerekiyor diye düşünüyorum.

Saçmalama dostum ne iftirası? Eski yazılanları okumadın mı? 50 lira almışlar. Benden de almışlardı. 98 model corsayla gitmiştim. Bence sen bu firmanın yakınısın.

• Bugün yaklaşık 50 km yol yaparak gittim sırf gerçekten var mı böyle birşey diye. Gittiğimde Güler yüzle karşılandım anahtarı teslim edip üst kattaki kafeteryaya geçtik arkadaşımla. Çayımızı kahvemizi içtik Güler yüzlü ablamız sağolsun kahvesini içirmeden bırakmadı. 1 saat gibi bir süre sonra aracım hazırdı. Lastikleri değiştiren usta geldi ve bilgilendirdi lastiklerin durumunu. Anahtarımı teslim ettiler ve hiçbir ücret talep edilmedi. Güler yüzleri ve ikramları da cabası oldu. Gerçekten bravo. Tekrar söylüyorum, tek kuruş istenmedi,iması bile yapılmadı. Üstüne Güler yüzle ikram aldım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.