şikayetvar a yazdığım mesajımı aynen kopyalıyorum yorumsuz
27 mayıs pazar günü ipad ile kullandığım turkcell hattıma internet paketi almak için müşteri hizmetlerini aradım.Sesli yanıt sisteminden internet paketlerine girdim ve 6 ay 19 liraya indirimli 1gb paketin anonsunu dinledim.Daha sonra bakiyemi sormak ve paketi almak icin müşteri temsilcisine bağlandım.Hattım eksi 8tl bakiyede olduğundan lira yükleyip tekrar aramam ve paketi o şekilde alabileceğim söylendi.Telefonu kapatıp internet bankacılığı ile 30tl yükleme yaptım.Tekrar aradığımda önce bakiye sorgulama için tl işlemlerini tuşladım kalan bakiye 19.60tl idi 22tl olması gerekirken 2 küsur tl arada buharlaşmış.Neyse dedim paketi almak için müşteri temsilcisine yine bağlandım ve 19 liraya indirimli 1gb paketi almak istediğimi söyledim.Kısa bir beklemeden sonra bu paket hattınıza tanımlı değil dendi.O ne demek diye sorunca sizi teknoloji uzmanına bağlıyorum onunla görüşün yanıtını aldım.Peki dedik teknoloji uzmanına bağlandık.Uzman arkadaş araştırma yaptı ve kampanyanın dün bittiğini o yüzden bu paketi alamayacağımı söyledi.Evet yanlış duymadınız ve yanlış okumuyorsunuz.Kampanya dün bitmiş olmasına rağmen hem sesli yanıt sisteminde anonsu dönmeye ve satılmaya devam ediyor hem de müşteri temsilcisi hanımefendi tl bakiye yükleyin öyle paketi yükleyelim diye satış yapmaya çalışıyor.İşin en acı tarafı da siz insanları kandırıyor musunuz diye sorduğumda "ne yapalım peki?" diye karşılık almamdır. Nasılsa bütün telefon görüşmeleri kayıt altında Turkcell dinlesin ve olayı görsün.
19 liraya sınırsız 1gb var onu al Faturasız hatlar ayda 1.21 tl vergi ödüyor yükleyince düşülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hat 4 senelik falan hala vergi mi ödüyoruz ? 19 liraya sınırsız 1gb faturalı hatlara değil mi ? bizim alabileceğimiz 100mb ve 250mb imiş turkcell öyle buyurdu az evvel yarın vodafone-cepnete taşıycam buyuk ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
hat 4 senelik falan hala vergi mi ödüyoruz ? 19 liraya sınırsız 1gb faturalı hatlara değil mi ? bizim alabileceğimiz 100mb ve 250mb imiş turkcell öyle buyurdu az evvel yarın vodafone-cepnete taşıycam buyuk ihtimal
değil. faturasız hatlar da satın alabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
hem faturalı hemde faturasız hatlar alabiliyor, kampanya yeni başladı zaten.. iptal etmezsen 12 ay indirimli 19.9 liraya kullanıyorsun, 12 ay sonra 32 lira oluyor.. hemde sınırsız internet ama 1 gb den sonra internet hızı 96 Kbps' ye iniyor ve paket aşım ücreti yansıtılmıyor. ayrıntılar için tıkla;http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirimli-1GB-Sinirsiz-Internet.aspx
hattımıza tanımlı değilmiş bu kampanya ne alakası varsa 250mb 7tlye alabilirmişim öyle buyurdu trcell bize de yarın taşıması kaldı
bizim alabileceğimiz 100mb ve 250mb imiş turkcell öyle buyurdu az evvel .
Kimler yararlanabilir? Bireysel Faturalı ve Hazır Kartlı müşterilerimiz bu paketi satın alabilirler.
yani katılım kriteri bulunmuyor..
ipad sms atmıyor ne yazık ki
Turkcell Online işlem merkezinden SMS atmak işe yarıyor mu acaba? Bir deneyin isterseniz.
online işlem merkezinden sms ile olmaz ama oradaki paketler arasında varsa oradan satın alabilir.. ipad mesaj atmıyor ise, ben olsam çıkarır başka telefondan sms atar kayıt olurum sonra hattımı tekrar ipadıma geri takardım, çıkarmak istemiyorsa verdiğim linkte satın al sepeti var, burdaki sepetten de alabilir;http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirimli-1GB-Sinirsiz-Internet.aspx
sepete unutmayın, hem kolay hemde hemen satın alabiliyorsun ve hattına yükleniyor..
şikayetvar kanalı ile turkcell bana ulaştı kayıtları dinlemişler yanlış bilgilendirme konusunda haklısınız dediler ayrıca anonsun hala döndüğünü ve o yanlışlığı da farketmişler ben o gün idareten 250mb 7tl olan paketten almıstım istersem onu iptal edip 7tl iade edip 19.90tl 1gb paketine gecirebileceklerini söylediler fakat 7tl iade olunca yine 19.62tl de kalıyordu siz yorulmayın üstünü biz tamamlarız dediler ben de tamam diyip halletmelerini istedim hayret ettim çözümcü oluşlarına bu kadarını beklemezdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme