Şimdi Ara

Sürerken yola odaklanamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyetim yeni birazda stresli bir dönemdeyim.Araba sürerken bunu çoğu zaman yaşıyorum, yola bakıyorum ama boş bakıyorum ve bu ciddi bir sorun, odaklanamıyorum kafamda bir sürü şey oluyor düşünceler vs.Bu yüzden araba sürmüyorum ve trafikten uzak kalmaya çalışıyorum.Sizin başınıza geliyor mu bunun gibi veya buna benzer şeyler?Bu durumda ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora git odaklanamama sorunum var de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözün açık hayaller görüyorsun yani. Bu durumda herkes olabilir, bu sebeple aşırı üzgün, aşırı heyecanlı veya aşırı stresli iken direksiyon başına geçmek önerilmeyen bir şey.

araç sürmemekle çok iyi bir iş yapıyorsunuz. Kafanızı toplayın, gerekirse destek alın. Büyük bir kazaya karışmaktan iyidir otobüsle gitmek-gelmek...
  • Araba kullanma dışında (derste, işte vs.) de oluyorsa ADHD olabilir. Bence en kısa sürede bir doktora görün.
  • Sizi tebrik ediyorum keşke sizin durumunuzda ki her insan sizin gibi bilinçli olabilse
  • Bazen olabiliyor, ama sürekli olan birşey ise ve kaza atlatma boyutuna varmışsa, doktora danışmakta fayda var.

Psikolojik destek ilaçları kullanılırken de bu tür durumların oluşabileceği ve araç kullanılmaması gerektiği belirtiliyor.

Umarım bu ilaçları kullandığı halde araç kullanmak zorunda olanlar yoktur. Hem kendilerini, hem de diğerlerini tehlikeye atıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.