Şimdi Ara

Sürekli yorgunluk hali için ilaç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sigara,çay içiyorum birde gece geç saatlerde yatınca sıcağın etkisiyle üzerimde sürekli bir uyuşukluk,yorgunluk hali var beni dinç tutacak birşeyler lazım ne tavsiye edersiniz arcalion diye bir ilaç varmış kullanan varmı? optimen mi alsam oda 80-100 kağıt

• Kesinlikle kafana göre ilaç kullanma, çok basit bi ilac olan dikloronun bile alerji riski var tabi İ.M Formundan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de B12 düşüklüğü var. Her ay iğne oluyorum. Ama sadece olduğum gün iyiyim. Geriye kalan 29 gün ben de halsizim ve unutkanım
  • Solgar vm2000 vitamin önerebilirim.Ben baya faydasını gördum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 19 Temmuz 2014; 22:10:18 >
  • Alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece yorgunluk hali geçmeyecek. Dandik haplardan medet umma.
  • Amfetamin. Yani adderall.

• bilirübin seviyeni bir ölçtür. bende gilbert hastalığı var.tesadüfen öğrenmiştim çoğu kişide varmış ama bilmeden yaşıyorlar. düzensiz yaşayınca yorgunluk,gözde sarılık,karın üst kısmında ağrılar,.. filan oluyor. vitamin alabilirsin supradyn all day ya da pekmez .gariptir ama yorgun olunca SCHWEPPES BİTTER LİMON içince sanki bir güç gelir kansızlık da halsizlik yapar. arı sütü küçük 10 lu şişelerde o da kuvvet verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 19 Temmuz 2014; 23:12:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece yorgunluk hali geçmeyecek. Dandik haplardan medet umma.

verdim artıyı hocam doğru söylüyorsun 3-4 yıldır her günüm aynı en iyisi askere gidip 1 yıl kafa dağıtmak. hergün sıkıntı stres iş yok güç yok düzeni değiştirmem lazım
  • 1 hafta 11 ve 6 arası uyumuş olmayı dene, parasız hem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuruyemiş+bal olan karışımlardan kullan enerji deposu
     Sürekli yorgunluk hali için ilaç tavsiyesi
  • arcalion sakın kullanma hocam bende aynı sebepten kullandım. Hiçbir faydası olmadığı gibi ilaç yüzünden 15 kilo aldım. Hala vermeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendaryy

arcalion sakın kullanma hocam bende aynı sebepten kullandım. Hiçbir faydası olmadığı gibi ilaç yüzünden 15 kilo aldım. Hala vermeye çalışıyorum.

hocam ben baya zayıfım ama 1,78'e 55 kgyum benimde 10-15 kg acil kilo almam lazım günde kaç öğün yiyordunuz ben 2 öğün düzensiz yemek yiyorum işe yarıyorsa kullanayım o zaman
  • Ilaca gerek yok çavuşu azcik rahat birak kendine gelir vücudun

• Hocam ben ygs-lys döneminde kullandım. Düzenli yemek yemiyordum ben de ama kesinlikle kilo alacak kadar aşırı yağlı şeyler yemekten de kaçınmama rağmen 1 yılda 15 kilo aldım. Doktor beni uyarmıştı ama ben dinlemedim. Eğer kullanacaksan kilo aldıracağına emin olabilirsin fakat doktora danışmadan da kullanmanı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Bende de B12 düşüklüğü var. Her ay iğne oluyorum. Ama sadece olduğum gün iyiyim. Geriye kalan 29 gün ben de halsizim ve unutkanım

Çünkü b vitaminleri suda çözünür ve ihtiyaçtan fazlası o gün içinde atılır. Yani aylık iğneler bundan işe yaramıyor. Halsizliğin ve nutkanlığın için tiroid fonksiyonlarına baktırmalısın. Onun dışında günlük b vit yada multi vit kullanabilirsin aylık iğneden daha etkili olabilir. Doktoruna danış tabi önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Bende de B12 düşüklüğü var. Her ay iğne oluyorum. Ama sadece olduğum gün iyiyim. Geriye kalan 29 gün ben de halsizim ve unutkanım

Çünkü b vitaminleri suda çözünür ve ihtiyaçtan fazlası o gün içinde atılır. Yani aylık iğneler bundan işe yaramıyor. Halsizliğin ve nutkanlığın için tiroid fonksiyonlarına baktırmalısın. Onun dışında günlük b vit yada multi vit kullanabilirsin aylık iğneden daha etkili olabilir. Doktoruna danış tabi önce.

Hadi ya? Sağolsın kardeşim. Ben bunu bi araştırıp en kısa zamanda bi hastaneye gidiyim.

• B vitamini için benexol b12 deneyebilirsin.
    250 mg B1+250mg B6+ 1mg B12 içerir.
    Yatmadan önce içiyorsun sabah dinç kalkıyorsun.
    İştah açma özelliği vardır, herzamankinden fazla yersin.
    Ama tabi doktora sorman lazım kullanmadan önce.

Sigarayıda bırakırsan ileride kendini daha dinç hissedersin. Kesinlikle uyku bozukluğun varsa en büyük sebebi sigaradır.

Bırakabilmek için doktordan champix yazdırabilirsin. Mükemmel bir ilaçtır ben onunla bıraktım heryerde champix ile ilgili övgü dolu konular bulabilirsin.
    Ayrıca champix yanında Ellen carr yönteminide deneyebilirsin. 1 saatlik vidyosu ve pdf şeklinde kitabı var internette arayınca çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 20 Temmuz 2014; 2:02:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Hadi ya? Sağolsın kardeşim. Ben bunu bi araştırıp en kısa zamanda bi hastaneye gidiyim.

B vitaminlerinin emilimlerini etkileyen şeylerde olabilir. Hani tiroid olmaya da bilir genel bi kan ve endokrin(hormonal bozukluklar düşük tiroid düşük testo vb.) tahlili ile durum netleşir. Doktora gittikten sonra sonuc ve bilgi istersen yazabilirsin bana dostum.

• monitör ekranı zaten feci halsizlik ve zihinsel yorgunluk yapar. ve çayı azalt, çok çay içmek vücutta demir depolarını boşaltır halsizliğe sebep olur.
  • Az çek sorun kalmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.