Şimdi Ara

Sürekli yemek yiyorum ve kilo almıyorum taktiğim içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli ne bulduysam yiyorum gece, sabah, akşam farketmiyor. Bunun sırrı kurtlarda bağırsak kurdum var yemekleri paylaşıyor geceleri biraz rahatsız ediyor ama olsun tedavi ettirmiyorum. Boğazımı düşünüyorum mutluyum 1,91 boy 68 kiloyum ve yakışıklıyım.

• Sen ciddi misin?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey başıma geldi ve çok geçmeden tedavi oldum.Eğer ciddiysen ilerde karnında ağrı hissedip hastaneye gittiğinde eline 3 metre kurt verecekler çıkartıp haberin olsun
  • Biladerim simdi napiyosun biliyosun biliyo musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden bağırsak kurdu edinebilirim?
  • Manyak mısın kardeşim o kurt akşamları bulundugu yerden cikip 2 tur atiyor yataginda haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden okudugum bir yazida hani uyurken salya akiyor ya bu kurt belirtisi olabilirmis eger karnin ac olursa disari cikmak isterlermis ve agzindan cikabilirlermis

Ama bence sacma eger bagirsak kurduysa mideden gecmek zorunda mide ph2 hemen eririr

• Midede yalniz sindirim olurken ph duser ve ortam asidik olur. Her zaman olmaz yani. Aksi taktirde midemiz yanardi asitten

• chefarcher C kullanıcısına yanıt
    Yani kurt insan acken mideyi gecebilir mi?

• Midemde kurt falan yok öküz gibi yiyorum doymuyorum da

1.74 biy 64kg

Kilo da almiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Aynı şey başıma geldi ve çok geçmeden tedavi oldum.Eğer ciddiysen ilerde karnında ağrı hissedip hastaneye gittiğinde eline 3 metre kurt verecekler çıkartıp haberin olsun

aga sen rahat olsa gece uyumadan önce afedersin zorlayarak çıkartıyorum sonra bakıyorum flash ile klozete çıktığından emin olduktan sonra uyuyorum besliyorum canım hepsini canım kurtlarım
  • Kilo büyük oranda genetik bende 1,82 69 kiloyum tipimden memnunum. Ne bulsam yiyorum küçüklüğümden beri ama hep cılız gezdim. Geçen seneden beri spora ve biraz sağlıklı beslenmeye başladım. Babamda gençken aynıymış. Şimdi tabi maşallahı var

• acıkmadan yiyen kilo alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.