Şimdi Ara

Sürekli yalnız takılan var mı ? Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hayatımda hiç yalnız sinemaya falan gitmedim.Yalnızlığa alışmak istiyorum.Yalnız takılanınız var mı ? Sıkıcı oluyor mu yoksa iyi mi ?

• Dozunu iyi ayarlamak lazım.Bazen kafa dinlersin bazen arkadaşlarla takılırsın.İkisinin de fazlası zarar
  • Tavsiye ederim. Kitap okumaya, ve video oyunlarına başla.
  • 3 yaverim var yalnız değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deancorll

Tavsiye ederim. Kitap okumaya, ve video oyunlarına başla.

Video oyunları ile aram çok iyi zaten 2-3 ayda 1'de kitap okurum çok fazla değil.Ama benim bahsettiğim mesela alışveriş merkezine yalnız gitmek , sinemaya yalnız gitmek , Birşeyler içmeye falan yalnız gitmek
  • kötü bir şey denemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Video oyunları ile aram çok iyi zaten 2-3 ayda 1'de kitap okurum çok fazla değil.Ama benim bahsettiğim mesela alışveriş merkezine yalnız gitmek , sinemaya yalnız gitmek , Birşeyler içmeye falan yalnız gitmek

öyle olunca mağazaya yalnız gitmezsinki genelde dısardan pizza söylersin evde video oyununu oynarsın. he noldu konsol bozuldu haydi konsol almaya . konsolu alır cıkarsın gezmezsin mağazayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

quote:

quote:

öyle olunca mağazaya yalnız gitmezsinki genelde dısardan pizza söylersin evde video oyununu oynarsın. he noldu konsol bozuldu haydi konsol almaya . konsolu alır cıkarsın gezmezsin mağazayı

Öylede asosyal olunuyor

• quote:

quote:

Düşüncek, üzerine kafa yoracak şeylerin olduğu zaman tek gitmek istersin zaten.
  • düşünebiliyorsun ve yaratıcılığın gelişiyor. mesela geçen gün yine yalnız yalnız otururken kafamda bir toplu konut projesi tasarladım.
    hiçbir şey ile ilgilenmeden uzun süre yalnız kalırsan pek sağlıklı olmuyor ama mesela tek başıma 20-30km yürümeyi seviyorum, yanımda biri olsa o kadar yürüyemem.
  • Kotu yalniz takilmak,bazen deliye bagliyorsun felan oyle iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızlık iyidir hocam derdin sıkıntın olmaz severim kendilerini

• Yalnız yemek yerim, bisiklet sürerim, yürüyüş yaparım ama sinemaya gitmem. Ama yalnızlık iyidir tavsiye ederim.
  • Ben de yanlız takılmayı severim asla sıkılmam. Mesela giderim ormana dağa çıkarım uzanır uyurum doğanın güzelliklerini keşfederim.
    İmzamda bisikletle dünya turu yapan Gürkan Genç var mesela tek başına.. Daha önce Japonyaya 11 ayda gitmişti tek başına.

1080p HD

• Her gün gidip tek başıma bir kafede sabahtan akşama kadar çay içiyordum, sonra orada sürekli takılan diğer tiplerle tanıştım. Problem Solved.
  • bende yalnızım ve hedefimde hep bu noktada.

yalnızlık bana huzur veriyor.bir başkasını sıkabilir.

bu durum bence kişiliğinize bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

düşünebiliyorsun ve yaratıcılığın gelişiyor. mesela geçen gün yine yalnız yalnız otururken kafamda bir toplu konut projesi tasarladım.
    hiçbir şey ile ilgilenmeden uzun süre yalnız kalırsan pek sağlıklı olmuyor ama mesela tek başıma 20-30km yürümeyi seviyorum, yanımda biri olsa o kadar yürüyemem.

toplu konut projesini görünce yalnız olmadığımı anladım ama yine de yalnızım.
  • quote:

Beyler hayatımda hiç yalnız sinemaya falan gitmedim.Yalnızlığa alışmak istiyorum.Yalnız takılanınız var mı ? Sıkıcı oluyor mu yoksa iyi mi ?

Haftalardır doğru dürüst insan yüzü görmedim.
  • Hayatta hep yalnızsındır zaten

• Var ben bir kaç gündür yalnızım. istifa ettim edeli yalnızım. Ve evdeyim kafa dinliyorum, film izliyorum günde 4-5 tane. Saçlarımla uğraşıyorum. Mesela bu sabah parka yürüyüş yapmaya gittim sabah 7.30 da. Çok iyi geldi mesela.
    Şimdi de bir yandan oje sürerken bu mesajı yazıyorum. Sanırım bir film daha izlerim. Sonra da yatarım. Yarın da kuzenim emrivaki yaptı zorla havuza götürüyor beni. Nasıl kaçsam diye düşünüyorum. Asosyallik iyiymiş yaaa, niye daha önce keşfetmediysem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.