Şimdi Ara

Sürekli space'e basan alet yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektronik bir şey de olabilir ya bir el atsanız iyi olur.

• Biraz daha açıklarsanız daha iyi olacaktır bence.Amacınız nedir.Yoksa bu yazdığınızdan space tusunu sıkıştırın anlamı çıkar benden..:)
  • İllaki fiziksel olarak space tusuna basmana gerek yok
    jitbit macro recorder programı istediğin tusa istediğin kadar basar.
  • Sanırım arkadaş pedal yapmak istiyor Online oyun vb. birşey için öylemi?
  • ya bir oyun için space basıp elinizi çekip sonra yine basması lazım fakat hile kullandığımda ban yeme riskim var ben de bir alet yapıp yorulmadan space'e basmış olmak istiyorum :)
  • up :)
  • Bi tane dc motor alın (oyuncak araba motorlarından) miline dikdörtgen şeklinde bişey takın ama ortaya değil köşeye fılan olucak ve bi şekilde sabitleyin o döndükçe her tur 1 kere basmış olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Bi tane dc motor alın (oyuncak araba motorlarından) miline dikdörtgen şeklinde bişey takın ama ortaya değil köşeye fılan olucak ve bi şekilde sabitleyin o döndükçe her tur 1 kere basmış olucak

Motor silindiri misali bunu bende düşünmüştüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Bi tane dc motor alın (oyuncak araba motorlarından) miline dikdörtgen şeklinde bişey takın ama ortaya değil köşeye fılan olucak ve bi şekilde sabitleyin o döndükçe her tur 1 kere basmış olucak

Motor silindiri misali bunu bende düşünmüştüm...

Silindir değil hocam eksantrik mili.

Şaka bir yana öyle bir motorun gücü o işe yetmeyecektir yetse bile sesinden durulmaz.. Bir ara süreki mouse sol tık yapacak düzenek yapmaya çalışıyoduk. Forumda konusu olması lazım.

• Bir tane ayarlı flaşör ya da flip-flop devresi yapılır. Ucuz bir klavye alınır ve içi açılır. Klavye matrisinden space tuşu için gerekli olan uçlar bulunur ve yapılan devre ile sürülür.
  • En basit ve gürültüsüz yolu bunu bir program ile yapmak. Ben kardeşime yazmıştım böyle bir program. Belli aralıklar ile enter'a basıyordu.
  • Ben anlamadım neden space tuşuna devamlı basılmak istenıyor ki
    Oyun için atak oluşturmak için mi acaba
  • autoitx3.dll ile visual basic'te macro programi yazabilirsin. Cok hizli yapmadigin surece anlamazlar...
  • Bunu bir program ile zaten yapabiliriz.Hemde basit yolla bir makro programına istediğimizi yaptırabiliriz.
    Ancak eğer oyunda X-trap gibi () bir güvenlik çözümü varsa bu mümkün olmaz sadece pedal yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.