Şimdi Ara

Sürekli sitem sürekli şikayet sürekli laf sokma çabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm bunlara rağmen ben bir şey yapmadım ben bir şey demedim diyen insan kimdir? Annedir. Sürekli laf vurup ben ne dedim diyor alınıyor sürekli sitem ediyor ben ne yaptım diyor alınıyor sürekli şikayet ediyor ben bişey yapmadım diyor alınıyor. Alınıyor sonra bağırıyor çağırıyor oturup dinliyor sesimizi etmiyoruz yine bir işe yaramıyor.

Aha bir örnek daha oldu benim boğazım şişti dün akşam o andan itibaren sabaha kadar 4-5 kez ÖYLESİNE ben sana yıkandın atlet giy dedim sen atlet giymedin dışarı çıktın o hasta etti seni dedi. Sabah yine tekrarladı. Artık her zaman ki gibi dayanamadım doğru söylediğini bile bile dedim onla alakası yok ben çıkarken zaten hastaydım. Neyse bu bitti kahvaltıya oturduk. Kahvaltıdan kalktım kendi kendime dedim ki gidip bir çorap giyeyim dedim döndü dedi ki "Al, hasta oldu şimdi çorap giymeye gidiyor" dedi ben artık aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan bıkmış bir insan gibi içimden gele gele 4-5 kere offf çekip odama çıkarken bağıra bağıra sesi geliyordu gene ben buna şimdi ne dedim diye korkuyoruz sana bir şey demeye diye.

Şimdi bunun sadece bir şey söyleme olmadığını üstelik hayatımda senle geçen her an da bu bir şey söylemelerin olduğunu söyleyebilirim ama işe yarayacağı yok, tecrübeyle sabit. Üstelik daha da üzerime gelmene hatta ileri giderse ağlamana sebep olacak ki bu kez de kız kardeşim anneyi niye ağlattın diyecek falan.

Yukarı da Allah var. O benim haklı olduğumu biliyor sitemlerinin şikayetlerinin laf sokma çabalarının bana nasıl gına getirdiğini biliyor ben ne yaptım deyip durmana rağmen nasıl sürekli bana hayatı zından ettiğini o biliyor ama o bile günahı bana yazıyor. Çünkü ayet çok açık annen haksızsa bile allahın gözünde haklıdır. O haklıymış gübi davranacaksın diypr yüce yaradan. Ama yine de haklı olduğumu hilen biri olduğunu düşünmek bile bir rahatlama veriyor.

Laflarını dinlerken bir andan içimize allahın forumuna döküyoruz iyice ne bunalsın ne beni bunaltsın diye peki ne işime yarıyor. Bak hala laf dinliyorum. Öyle bir gına getilme durumu yıllardır abdest bile almamış insanı allaha sığındırıyor.

A yapsam olmuyor z yapsam olmuyor - desem olmuyor + desem olmuyor. Ne yaparsam yapayım allahtan doğma her türlü her alanda haksızım. Ben asla doğru bir şey söylemiyorum bozuk saat bile değilim hep yanlışı gösteriyorum. Bir insan bile mi bi kere de mi şu çocuk şurada haklı demez. Doğuştan haksızım ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tür durumlar da yaw he he csb + block derim ben
    yada bu yazdıklarını anlatırım anneme. bu daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

bu tür durumlar da yaw he he csb + block derim ben

Niye csb yazayım anlamadım ki csb olduğunu düşündürtrcek bir şey bile yok ki ayrıca niye csb olsun ki adım gibi eminim dünyada ki annelerin yüzde 90'ı böyle zaten. Boğazım elimde geziyorum o hala hastasın çünkü sen kendin yaptın beni dinlemedin ayağında. Ki annelerin hepsi böyledir. Bir baba olsa hadi hastaneye gidelim der bir anne hastasın çünkü sana atlet giy dedim giymedin hadi hastaneye gidelim der. Ama o düşündüğü şeyi asla aklında tutmaz illa söyleyecek. Anne dediğin şey budur. Gecenin 6 sında gelip yatağında o seni kontrol eder o sana nane getirir. Böyle de bir şey var. Baba da o sırada uyur. Bu da var şimdi bu gece de olduğu gibi. Ama o lafı söyleyecek yani. Söylemese ölür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anneler her zaman haklıdır. Anneler ama iyi ama kötü bir karar olsa da her zaman çocuğunun iyiliğini ister. Annenin sözünü dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Niye csb yazayım anlamadım ki csb olduğunu düşündürtrcek bir şey bile yok ki ayrıca niye csb olsun ki adım gibi eminim dünyada ki annelerin yüzde 90'ı böyle zaten. Boğazım elimde geziyorum o hala hastasın çünkü sen kendin yaptın beni dinlemedin ayağında. Ki annelerin hepsi böyledir. Bir baba olsa hadi hastaneye gidelim der bir anne hastasın çünkü sana atlet giy dedim giymedin hadi hastaneye gidelim der. Ama o düşündüğü şeyi asla aklında tutmaz illa söyleyecek. Anne dediğin şey budur. Gecenin 6 sında gelip yatağında o seni kontrol eder o sana nane getirir. Böyle de bir şey var. Baba da o sırada uyur. Bu da var şimdi bu gece de olduğu gibi. Ama o lafı söyleyecek yani. Söylemese ölür.

anneme yaw he he csb + block derim

• o kadar cümle uzunki bir bbaşınıa okuyabildim. ama genel olarak annelerin hakkı odenmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

anneme yaw he he csb + block derim

Jeton düştü eyvallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu modu eş versiyonu ile karşılaşmamanı dilerim.
    Hayattan soğuttu sağ olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.