Şimdi Ara

sürekli netten kopuyorum çıldırcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 aydan beri sürekli modem reset atıyor kendı kendine ne yaptımsa olmadı modemi değiştirdim format attım kabloları değiştirdim telekomdam teknısyen geldı bizde sorun yok dedıler ama aynı sorun hala devam ediyor valla fıttırıcam yaww gınaa geldı artık

• Kardeş aynı sorun bende de vardı nerdeyse modemi parçalıcaktım ama modem garibanında ve evdeki kablolarda ve hatta telekomda bile sorun yoktu kardeş sorun dışardaki kaplolardandı.Dışardaki kaploları bağlayan vatandaş Telefon kaploasu ve İnternet kaplosunu aynı yere bağlamış ve çürük şekilde her telefon çaldığında net kesilirdi ve hatta sokaktan araba geçse bile net kesilirdi aradım telekomu adamlar geldi dışardaki kaploları inceledi ve sorunu çözdüler 1 hafta oldu internete bir kesilme yok ve hatta çalışmayan telefon birden canavar oldu.Tavsiyem hemene dışardan kontrol ettir uzman birine tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muro79 -- 31 Ağustos 2008; 20:26:13 >
  • santral kaynaklı sorun arıza kaydı bırakman lazım.....
    Daha Fazla Göster
  • üstad modeminizin markası nedir? böyle yerlerde (aynı sorun benimde başıma geldi.) bunun nedeni türk telekom eve gönderdiği hat kablosuna bizim anlayacağımız şekilde küçük düzensiz akımlar göndererek modemin işleyişini bozuyor.tabii bu akımlar evinizdeki ev telefonunu etkilemiyor.ondan anlayamıyoruz) biraz araştırdığımda tr telekomun airties modem göndermesi -adsl'in yanınnda- bu düzensiz akıma karşı koruması olan tek markanın ve ürünün bu olduğunu gördüm.Gerçi kendi tavsiye etdiği ürünü satmaya teşvik ve zorlama olayına hiç girmiyorum .neyse tavsiyem türkiyede denenmiş bu akıma karşı modemleri kullanmanız. (Airties , d-link vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakurt2012 -- 7 Eylül 2008; 13:27:16 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.