Şimdi Ara

SÜREKLİ KÜTÜPHANEDE ÇALIŞAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• +
  • Sürekli kütüphanede çalışmadım, sadece 1 ay kütüphanede çalıştım, ama sana şunu söyleyebilirim. Bence bir insan, kütüphanede çalıştığı gibi hiçbir yerde çalışamaz.

Kütüphanede herkes sessiz olmak zorundadır.
    Herkes sessiz olunca, geriye ders çalışmaktan başka bir şey kalmıyor.
    Herkesin ders çalıştığnı görünce, hadi bakalım yiyorsa çalışma.
    Birde senin iradene bağlı olarak, orda durduğun saat önemli, günde bir memur çalışanı gibi 8 saat dur seni arşa çıkartır kütüphane.

Yani, sürekli kütüphane, HAYAT KURTARIR...
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Aynen baya iyi de tek kotu yani internet erisiminde zorluklar olmasi.Bazen internetten ders dinlemek gerekiyor cunku.Internet paketin yoksa ya da wifi agir cekiyorsa filan kotu oluyor,onun disinda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 11 Nisan 2018; 12:43:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütüphane ortamına bağlı. Bizim burda herkes birbirine çok yakın yanımdaki benim soru çözüşümü izleyince rahatsız oluyorum. Benim için evdeki ortam en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o sorunumu internet download mananger ile halletmiştim yazın, indiriyordum ders videolarını. Sonra gidiyodum tabletten açıp izliyordum. Abi, şu an o kadar pişmanımki o memlekette kalıp, kütüphaneye gitmediğime.
  • aga kütühaneye gitmeyi çok istiyorum da adamlar bildiğin tedaş gibi çalışıyor 8-12.30 ve 13.30-17 arası açık ben de gitmek istemiyorum böyle olunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daryl.Dixon kullanıcısına yanıt
    abi bizim orda 2 tane var birisi halk kütüphanesi, aynı dediiğin saatlerde pazar kapalı.

birde gençlik merkezininki var sabah 8 den akşam 8 e hergün açık
  • Baskasinin seni izliyor dusuncesi psikolojik rahatsizliklara giriyor hocam,sosyal fobi olabilir mesela.Ben bu durumu asmak icin ilac kullaniyorum ve kimseyi iplemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 11 Nisan 2018; 13:10:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunun psikolojisi falan yok adam izliyo yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.