Bildirim
sürekli keylogger yiyorum yardım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Resim tam görünmüyor.
Yapabileklerinse dosya indirirken dikkat etmek ayrıca saglam bi antivirüs yüklemek. Tavsiyem lisanslı norton! -
Knight tan yiyosun knight sil tekrar yükle. ;) -
knightta gelen bazı mektuplarda karakteri çalmak isteyen bazı art niyetli heykırcılık oynayanlar site adresleri verebiliyor işte cash hediye premium hediye vs. gibisinden onlara tıklıyorsan yanlıslıkla girilen sitelerde keyloggerler dolasıyor. Sen makinada bulunan knightı sil orjinal sitesinden tekrar indir ;) -
Oyunu Bıraksan Senin İçin Daha İyi Olur Yaklaşık 3 Sene Oynadım Bolcada Para Harcadım... Şimdi Pişmanım..Keylogger'ler Temizlenmesi Zordur. Dikkatli Bi Şekilde Temizlendiğinden Emin Ol. -
Format yolu gözüktü -
En Temiz Çözüm Format. -
quote:
Orjinalden alıntı: MertcanE.
En Temiz Çözüm Format.
bencede -
l den gelen sitelere girmiyorum
indirdiğim dosyaları en ince ayrıntısına akdar taratıyorum
knightonline.exe yi değiştirsem düzelirmi acaba
ayrıca
spywaredoctor koruma kalkanı
kaypersky 2009 koruma kalkanları
ve windowns un koruma kalkanı aktif -
arkadaşım AVG 8 indir tarat denedim hiçbir antirirüsün bulmadığı keylogerı bulup siliyor tavsiye ederim. tarattıktan sonra indir knigt yeniden kur o şekilde dene. -
dostum kaypersky 2009 da siliyor ama 2dk sonra yine geliyo
toplam 14xx kere atılmışş
daha ne çalacaklar anlamıyorum 5 gün önce akarada 20 gb nakit ve 15 gblik itemler çalındı
cleaver kasıp satarat üstüme fp set aldım onumu çalaklar
şu anda oyuna girerken kasper uyarı vermedi -
Boşver Oynama Daha İyi -
tam şu anda geldi keylogger uyarısı :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X