Şimdi Ara

Sürekli İnternet Kopması - ATM OAM segment ping testi - Ne TTNET çözebildi Ne ZTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi internetimde sürekli belirsiz aralıklarla birkaç dakikada bir kopma var.

TTNET'i her aradığımda malum konular... Sağlıklı olarak hattıma sinyal geldiğini söylediler. 10 farklı ttnet çalışanı ile görüştüm belki bileni denk gelir diye ama hiçbiri çözemedi. Sürekli arıza kaydı oluşturup oluşturup gönderdiler. Eve ekip geldi, aletlerini modem taktılar net var kablolarda bir sorun yok dediler. Şansa o an hiç internet de gitmedi. Modem ısınıyordur filan deyip gittiler.

Modem firması olan ZTE'i aramaya başladım. Onlar biraz daha konuya hakim oluyorlar diye... Hem kablosuz hem de kablolu kullandığımı ve ikisinde de sorun yaşadığımı söyledim. Onlar da kabloluda da sıkıntı oluyorsa sorununuz modem ile olamaz, hatla alakalıdır dediler. Yani iki taraf da birbirine gönderiyor ortada kalmış kafayı yemiş durumdayım.

Modem arayüzünde yaptığım testin sonucu bu şekilde çıkıyor:

Sürekli İnternet Kopması - ATM OAM segment ping testi - Ne TTNET çözebildi Ne ZTE

Ara sıra birincil dns testi de başarısız hale geliyor.

Nasıl bir çözüm uygulayabilirim arkadaşlar?

---------

Şunu da belirteyim.

1 ay önce yine buna yakın bir problem olmuştu ve 1 hafta sorun çıktıktan sonra kendiliğinden düzelmişti. Ve 15 gün önce benim sözleşmem bitti. Bulunduğum yerde başka sağlayıcı olmadığından yine ttnet ile sözleşmemi uzattım. Ardından problemler başladı. Müşteri hizmetleri modemimi güncelleyince tekrar 1 2 gün sorunsuz kullandım ama şu an yine problem yaşıyorum. Benim tahminim, sözleşme sonrası hattımda bir değişiklik oldu ama çalışanlar tecrübesiz ve bilgisiz olduğundan bunu çözemiyorlar. Ping vs. bir sinyal sorunu var diye tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet'teki Yüksek Ping Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.