Merhabalar, Yaşadığım ev yaklaşık 26 yıllık olan bir site ve maalesef ki halen ADSL hattı kullanıyoruz.(Çevremizdeki tüm binalarda fiber internet var maalesef. Sitenin sağı solu önü arkası fiber) Bu durum dönem dönem canımı gerçekten sıksa da bazen aman boşver deyip geçiştiriyordum. Geçtiğimiz günlerde Türknet üzerinden altyapı sorgusu yaptığımda VDSL hizmeti alabileceğim yazıyordu ve bende Türknet'in telefonunu aradım. Telefonda görüştüğüm kişide VDSL gözüktüğünü söyledi. Ancak Türk Telekom ve bölgede çalışırken darladığım saha çalışanlarına ne zaman sorsam bize şuan için sadece ADSL hizmet sağlayabileceklerini belirttiler. Türknet altyapı sorgusunda karşıma çıkan ekran bu şekilde. ![]() Hal böyle olunca bu sefer bu ihtimal kafamı kurcalamaya başladı, evet gerçekten VDSL'in hakkını veren bir hız söz konusu değil ancak en iyi ADSL bağlantıdan da iyi bir hız söz konusu olabilir ihtimali kafamı kurcalıyor. Türknet ile görüşmemde bu ekranda çıkan sonucun aksisinin çıkma olasılığının olmadığını söylediler. Yani VDSL bağlantı desteğiniz var diye tutturdular. Kurulum ücreti bin tl civarında olduğunu öğrendim. Siz olasınız bu ihtimali göze alarak eve ikinci bir internet aboneliği alır mıydınız ? Mevcut abonelikte muhtemelen taahhüt var. |
Bildirim