Şimdi Ara

Sürekli Giriş Hatası ve LOLReplay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Format attığımdan beri karkter seçiminden sonra ekrana gelen League of LEgends sembolünde uzun süre takılıyorum.
    Sembol geldikten sonra 1 dk içinde Unable To Connect to Server" hatası alıyorum Retry dedikten sonra 2 dakika içinde tekrar geliyor ve tekrarRetry dediğimde yüklenme menüsü anca çılıyor.Takım arkadaşlarımı uzun süre bekletmiş oluyor.
    Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu , şimdi nadiren olan bir şey değil , atıyorum 100 maç girdiysem 99'un da gördüm bu hatayı , firewal'dan Lol , PvP.net ne varsa izin verdim ve frewall u kapadım.Antivirüs sil , kapa işe yaramıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ve 2.olarak LOLReplay kurdum her yerde kayıt etmeyle ilgili farklı bir şey okuyorum.Programı kurduktan sonra maça başlarken herhangi bir kayıt porgramı - Fraps , Camtasia gibi. - kullanmam gerekiyor mu yoksa sadece LoL ve LoLReplay mi olması gerekiyor.Eğer sadece onlar ise , maçlarımın hepsini My Replays sekmesinde görebiliyorum , ama ilzemek için tıkladığım da bir üstteki sorun - Retry - sorunu karşıma çkıyor ama bu sefer ne kadar Retry desem de 10 dakika kadar sormaya devam ediyor, kullanmış veya bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Düzenleme : Başlklarının Replay'lerini indirip sorunsuzca indirip izleyebiliyorum , sadece kendiminkilerde geçerli.

İyi oyunlar , iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.K.T -- 24 Haziran 2012; 13:27:12 >

• Ayni sorun bendede var. Oyunu sildim, yukledim, repair yaptim, antivirusu kaldirdim yine ayni. Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna girmeden modemi restle ben öyle yapıyorum dc olmuyorum
  • İlk sorun bendede var.Araştırmıştım baya ama çözemedim.Takipteyim.
  • aynı hata bendede var of ya up up up up up
  • up up up
  • yukarıııııııııııı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarıııı
  • yukarııı
  • bilen biri gelir çözüm getirir yukari demene gerek yok
  • Aynısı bende de var vınn da oynarken olmuyordu üniversite bitti eve geldim burada başladı sanırım modemle ya da modem sürücü ile ilgili bir durum..
  • Bende de şu sorun var her patch den sonra illaha ki ilk oyun günü karakter summoner % leri dolumunda % 96-99 da oyun hata veriyor. Geçen hafta Polaklar yüzünden 1 hafta ban almıştım dün açıldı bugün o sebepten yine 1 hafta ban aldım... Artık sinirden supporta küfürleri yağdırdım çünkü ilk kez olan birşey değil birde 1 hafta nedir yani o da bot oyunuydu zaten millet rankedda çıkıyor 1 gün alıyor ben ayarları yapmak için bota girdim bug yüzünden oyuna giremedik 1 hafta ban aldık . Bunun bir çözümü var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 26 Haziran 2012; 0:11:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ternity

Aynısı bende de var vınn da oynarken olmuyordu üniversite bitti eve geldim burada başladı sanırım modemle ya da modem sürücü ile ilgili bir durum..

evet modemle nedense arkadaşımın modemi bizdeyken olmuyor ama kendi combamax modemi takınca hata geliyor
  • Bir uplayalım bilen yok mu
  • Soruna sahip olan kişiler, oyunu baştan indirip mi kurmuştunuz yoksa daha önce yedekledğiniz oyun dosyalarından mı giriyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.